Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Παιδιά, μη ψάχνετε συνομωσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Αν η προβληματική περί μη δημοσίευσης πικάντικων φωτό είχε εκτεθεί εξ αρχής εδώ, και είχε ζητηθεί ρητώς η πλήρης αποφυγή τους, ουδείς (σχεδόν) θα είχε αντίρρηση και το θέμα δεν θα είχε πάρει την τροπή που πήρε.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Σας παρακολουθώ χρόνια, χωρίς βέβαια να συμμετέχω ενεργά.
Λυπάμαι για τα μέλη που εντελώς καλοπροαίρετα καταθέτουν τις απόψεις τους και τις αγωνίες τους, πιστεύοντας πως ανυστερόβουλα και καλοπροαίρετα λειτουργούν όλοι.
Αιτία μπαναρίσματος 1-2 φωτογραφίες ακούγεται αστείο.
Προφανώς υπάρχει κάποια σύγκρουση συμφερόντων(κάθε είδους) που επιμελώς θέλετε να αποκρύψετε και χρόνια τώρα συμβαίνει πίσω από δήθεν ειλικρινείς συμβουλές, απομυθοποιήσεις συσκευών και χειραγώγησης αγοραστικών επιλογών. Χρωματίζονται μάλιστα και απο κάποιο χιούμορ ή πολύ περισσότερο από ύφος αυθεντίας σε δήθεν τεχνικές αναλύσεις.
Τι έγινε παιδιά? δεν τα βρίσκετε τώρα μεταξύ σας?
Μπορεί να υπάρχουν χίλια άλλα δύο. Μπορεί να υπήρξαν και να υπάρξουν και στο μέλλον.

Μπορεί να κατηγορήσει κάποιος το avsite.gr για πολλά πράγματα. Αλλά για ένα μόνο δεν μπορεί να το κατηγορήσει κανείς. Για "δήθεν ειλικρινείς συμβουλές, απομυθοποιήσεις συσκευών και χειραγώγησης αγοραστικών επιλογών".

Αυτό που λες είναι το μόνο που δεν υπάρχει!

Διάβασε όλα τα θέματα του avsite.gr ΟΛΑ. Δεν θα βρεις ούτε υποψία τέτοιου ζητήματος.

Υ.Γ. Μην παρασύρεσαι από ότι μπορεί να συμβαίνει σε άλλα φόρα της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Εδώ δεν γίνεται αυτό.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Αρχικό μήνυμα απο Giorgospapadop :
"Σας παρακολουθώ χρόνια, χωρίς βέβαια να συμμετέχω ενεργά.
Λυπάμαι για τα μέλη που εντελώς καλοπροαίρετα καταθέτουν τις απόψεις τους και τις αγωνίες τους, πιστεύοντας πως ανυστερόβουλα και καλοπροαίρετα λειτουργούν όλοι.
Προφανώς υπάρχει κάποια σύγκρουση συμφερόντων(κάθε είδους) που επιμελώς θέλετε να αποκρύψετε και χρόνια τώρα συμβαίνει πίσω από δήθεν ειλικρινείς συμβουλές, απομυθοποιήσεις συσκευών και χειραγώγησης αγοραστικών επιλογών.Χρωματίζονται μάλιστα και απο κάποιο χιούμορ ή πολύ περισσότερο από ύφος αυθεντίας σε δήθεν τεχνικές αναλύσεις..."

Οι επιστημονικές και τεχνικές αναλύσεις δε θα μπορούσαν να είναι ΄΄δήθεν΄΄ από τη στιγμή που βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια kαι στοιχεία τα οποία μπορούν άμεσα να ελεγχθούν από τους αναγνώστες.
Τελικά ποιός γίνεται αντιληπτός ως περισσότερο καλοπροαίρετος στην ιστορία μας,όποιος αναλύει και αποκαθηλώνει χαϊενδικές δοξασίες (έστω κι αν ΄΄χαλάει΄΄ τη ΄΄ζαχαρένια΄΄ σύσταση κάποιων),ή όποιος(έστω κι εξαιτίας ευγενικής σιωπής από τη μεριά του) θα συνέβαλλε στη διαιώνισή τους;:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μελέτησα ξανά όλο το θρεντ (sic!) και οδηγούμαι στο εξής συμπέρασμα:

Στο AVSite υπάρχουν 10 ζεύγη αντιπάλων ομάδων που προσπαθούν να υπερισχύσουν, ο ένας οπαδός του άλλου:

1. Τρανζίστορ εναντίον λάμπας.
2. Βινύλιο εναντίον ψηφίων.
3. Ψηφίων εναντίον... πολύ πυκνών ψηφίων... :138:
4. Πολλά Watt εναντίον λίγων watt.
5. Γυμνών από τη μέση και πάνω εναντίον τσίτσιδων.
6. Γυμνών από μπροστά εναντίον γυμνών από πίσω.
7. Ξανθιών εναντίον μελαχρινών.
8. Δεξιών εναντίον αριστερών.
9. Γυμνασμένων κορμιών εναντίον αγύμναστων κορμιών και...
10. Βορείων εναντίον Νοτίων.

Νομίζω ότι ο Giorgospapadop το έπχιασε το θέμα. Εγώ απλά το συγκεκριμενοποίησα... :143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?-Άντε και καλό μας μήνα...

Μάλλον ξέχασα το πιό βασικό! Εχεις δίκιο... :138:
To πιό ΄΄βασικό΄΄ ευρέθη:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37318

"Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή...:612:
...κι είναι πολύ σκληρό ο ένας από τους δυό τον άλλον να μην εννοεί...:126:"
Δούκισσα(υπέροχο τραγούδι)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Δεν λεω....στεναχωρηθηκα και προβληματιστικα,καποιες στιγμες ενοιωσα αβολλα με αυτα που γραφτηκαν,με καποιες αραδες πικριας .
Λαθη....ναι.
Εν μερει καποιοι χειρισμοι βιαστικοι ναι.
Εχθρα....οχι.
Εγωισμος καποιων....μπορει.
Με το στανιο να εγινε κατι.......οχι.
Υπαρχουν εχθροι εδω μεσα.....πιστευω πως οχι.
Την εχει καποιος μεγαλυτερη εδω μεσα.....BAN.

Βρε λεβεντες αν δεν μπω 10-20 φορες την ημερα δεν μπορω.....θα σκασω ρε γαμωτο......δεν ξερω...κατι μου λειπει!!!!!!!!!

Μαλλον οπως εγραψε καποιος ...εχει γινει το ιντερνετικο σπιτι μας,εχει γινει ενας τοπος χομπιστικης γνωριμιας,ενας γραφικος καφενες πυροβολημενων και μη,ενας τοπος οπου σιγουρα καποιοι τον στηριζουν ,τον χρηματοδοτουν,τον νοιαζοντε....ειτε οι υψηλοβαθμοι αξιωματουχοι ,ειτε μελη που μια αραδα πραγματα θα τα γραψουν και στα σιγουρα κατι ολοι μας θα αδραξουμε !!
Ενταξει....στενοχωρηθηκαμε κομματακι.....αλλα δεν παει και στο διαολο γαμωτο---πιστευω οτι τα παθηματα γινοντε μαθηματα,μεγαλα παιδια ειμαστε και σιγουρα μια ωριμοτητα μας διακατεχει........

Δεν μπανιαριστικε ο ΕΑΡ......μπανιαριστηκαμε ολοι μας...... σιγουρα κατι μαθαμε,σιγουρα κατι θα βελτιωσουμε,σιγουρα κατι παραπανω απο εδω και περα θα προσφερουμε, γιαυτο πιατευω οτι το Avsite θα γινει καλλιτερο.....απο εμας,εμας που γουσταρουμε αυτον τον ιστοτοπο ζωντανο και παρειστικο!!!!!!!!!!!!

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΛΗΣΑ........

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

To πιό ΄΄βασικό΄΄ ευρέθη:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37318

"Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή...:612:
...κι είναι πολύ σκληρό ο ένας από τους δυό τον άλλον να μην εννοεί...:126:"
Δούκισσα(υπέροχο τραγούδι)
Τι φασισμός κι αυτός! να απομονώνεις τις χειρότερες στιγμές στις σχέσεις των ανθρώπων και μετά τόσο καιρό... :122:

Τουλάχιστον Bhutia ας σε έκανε τουλάχιστον εσένα πρόσκαιρα ευτυχή...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Τι φασισμός κι αυτός! να απομονώνεις τις χειρότερες στιγμές στις σχέσεις των ανθρώπων και μετά τόσο καιρό... :122:
Τουλάχιστον Bhutia ας σε έκανε τουλάχιστον εσένα πρόσκαιρα ευτυχή...
Δεν θεωρώ ότι επρόκειτο και γιά κανένα...έγκλημα ώστε να παραγραφεί...Δεν νομίζω ότι του ταιριάζουν υπερβολικοί τόνοι...
Δεν είναι ζήτημα ΄΄ευτυχίας΄΄...Είναι ζήτημα αναγνώρισης ότι όλοι μας έχουμε κάνει τελικά τα ίδια λάθη(μη εξαιρούμενου και του γράφοντος),όλοι μαζί πρέπει να τα βρίσκουμε και να μαστε μονιασμένοι και να τα βλέπουμε γελώντας με τους εαυτούς μας αντί να θλιβόμαστε...Να ξεχνάμε και τα των άλλων όταν αυτό χρειάζεται,γιατί αυτό γίνεται και στις καλύτερες οικογένειες...Προσωπικά έχω περιπέσει σε ανάλογα ΄΄λάθη΄΄,τα χω αναγνωρίσει,γελάω με αυτά όταν μου τα θυμίζουνε κι έχουν γίνει η αιτία ν'αντέχω σε πολλές παρεξηγήσεις...Ο σκοπός μου αυτός ήταν...Να επιδείξω την αξία της "ισχύος εν τη ενώσει" και ν'αποδείξω ότι κανείς μας δεν είναι αλάνθαστος και πρώτος απ'όλους ο υποφαινόμενος...

Reaction score
4

πωπω αφησα το θεμα παρασκευη στις 35 σελιδες και το βρηκα σημερις στης 55! :119:

ενδιαφεροντα πραγματα ειπωθηκαν, το τι γινεται παρσκηνιακα δε γνωριζω, αλλα συστηνω ψυχραιμια, υπομονη και καταονηση, ολα βρισκουν το δρομο τους, γιατι αν λειπουν αυτα και επικρατει ο εγωισμος τοτε ολα παν κατα διαολου (believe me I know)...

Κωστα χαιρομαι που θα μεινεις στην παρεα, σιγουρα δε θα ηταν το ιδιο χωρις τη συμμετοχη σου.

Οσο για τον αδερφο σου, το ζογκλερ και οποιον αλλο εχει επιρρεαστει σε προσωπικο επιπεδο απο αυτα που συνεβησαν και ειπωθηκαν, πιστευω θα βρουν τροπο να τα βαλουν ολα αυτα πισω τους... water under the bridge, που λενε οι Αγγλοι

Reaction score
40

Αυτό το κείμενο τρέχει....και στη μουσική Κατηγορία.

Αγαπητά μέλη της μουσικής κατηγορίας. Με αυτό το τελευταίο post θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις μουσικές προτιμήσεις και μουσικές ανησυχίες
που μοιραστήκαμε και συζητήσαμε μαζί όλα αυτά τα περίπου 2 χρόνια.
Όμως όπως όλα στη ζωή έχουν κι ένα τέλος έτσι θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από σήμερα δεν θα είμαι συντονίστρια αλλά ούτε καν μέλος σε αυτό το site.
Στη ζωή μου έχω μάθει να ταξιδεύω με γερό πλοίο και στην προκειμένη περίπτωση το πλοίο μπάζει από παντού νερά. Έτσι και όντας ακυβέρνητο εγκαταλείπω το πλοίο αυτό όχι με βάρκα αλλά με ταχύπλοο.

Η αιτία βρίσκεται σε αυτό το postκαι στο ανάλογο θέμα, αλλά και σε κατηγορίες που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ως απλά μέλη.

Χαίρομαι που μοιράστηκα ωραίες στιγμές μαζί σας και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όμως τα έργα δεν γίνονται με ευχές αλλά με πράξεις και εγώ έχω μάθει στη ζωή μου γενικότερα να πράττω τάχιστα και υπεύθυνα.

Καλή σας συνέχεια και ελπίζω το ''Δημοκρατικό'' site να μη μου διαγράψει αυτό το τελευταίο μου post.

Γι αυτούς που θα σπεύσουν να γράψουν '''' Στο καλό και να μας γράφεις ''' το μετατρέπω και γράφω '''''Στο καλό και να μας γράψεις''

Αφιερωμένο στα μεγάλα μυαλά!!!! και καλά μυαλά!!!

Μαρκάκης Μπάμπης Καλάκη Ρούλα-Bye Bye my Darling
[YOUTUBE]QVGGv6gsv9A[/YOUTUBE]

Reaction score
51

Fedra, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Να 'σαι καλά.

Η μόνη μου απάντηση στις σκέψεις σου, είναι: Επίσης

Reaction score
1.845

... το τι γινεται παρσκηνιακα δε γνωριζω, αλλα συστηνω ψυχραιμια, υπομονη και καταονηση, ολα βρισκουν το δρομο τους, γιατι αν λειπουν αυτα και επικρατει ο εγωισμος τοτε ολα παν κατα διαολου (believe me I know) ...
Αν όντως γίνεται κάτι παρασκηνιακά, είναι κακό από μόνο του, ότι και να 'ναι. Δεν εννοώ τις ιδιαίτερες συζητήσεις στις κρυφές κατηγορίες, αυτό είναι αναμενόμενο και απαραίτητο. Άλλο εννοώ. :409:
Ο εγωισμός δείχνει να είναι διάχυτος. :203:
Τα είπες και μάλιστα τεκμηριωμένα, αλλά ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αν όντως γίνεται κάτι παρασκηνιακά, είναι κακό από μόνο του, ότι και να 'ναι. Δεν εννοώ τις ιδιαίτερες συζητήσεις στις κρυφές κατηγορίες, αυτό είναι αναμενόμενο και απαραίτητο. Άλλο εννοώ. :409:
Ο εγωισμός δείχνει να είναι διάχυτος. :203:
Τα είπες και μάλιστα τεκμηριωμένα, αλλά ...
Αμαν ρε Ανέμελε! Τι έχεις πάθει με τα σενάρια και τα υπόγεια και τα πρακτορικά και τα δε ξέρω τι?
Δε με λες. Κοιμάσαι καλά το βράδυ? :143:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

Αγαπητά μέλη της μουσικής κατηγορίας. Με αυτό το τελευταίο post θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις μουσικές προτιμήσεις και μουσικές ανησυχίες που μοιραστήκαμε και συζητήσαμε μαζί όλα αυτά τα περίπου 2 χρόνια.
Όμως όπως όλα στη ζωή έχουν κι ένα τέλος έτσι θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από σήμερα δεν θα είμαι συντονίστρια αλλά ούτε καν μέλος σε αυτό το site.
Ειλικρινά θα περιμένω να δω την στάση της διαχείρισης αλλά και των πολυάριθμων μελών, που έσπευσαν-και καλά έκαναν-να υπερασπιστούν τον θιγέντα EAR, όσον αφορά στην παραίτηση της συντονίστριας που σαφώς θεωρώ κάτι πολύ κακό για αυτό το φόρουμ. Θάθελα πράγματι να δώ πόσο δίκαια και δικαιολογημένη θεωρούν την εκρηκτική επίθεση που προκάλεσε αυτή την παραίτηση. Ας την ξαναδιαβάσουν.

Reaction score
1

Αγαπητά μέλη της μουσικής κατηγορίας. Με αυτό το τελευταίο post θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις μουσικές προτιμήσεις και μουσικές ανησυχίες που μοιραστήκαμε και συζητήσαμε μαζί όλα αυτά τα περίπου 2 χρόνια.
Ειλικρινά θα περιμένω να δω την στάση της διαχείρισης αλλά και των πολυάριθμων μελών, που έσπευσαν-και καλά έκαναν-να υπερασπιστούν τον θιγέντα EAR, όσον αφορά στην παραίτηση της συντονίστριας που σαφώς θεωρώ κάτι πολύ κακό για αυτό το φόρουμ. Θάθελα πράγματι να δώ πόσο δίκαια και δικαιολογημένη θεωρούν την εκρηκτική επίθεση που προκάλεσε αυτή την παραίτηση. Ας την ξαναδιαβάσουν.
Άλλοι θα έπρεπε να φύγουν η να συνεχίσουν το φευγιό , και όχι
η συντονίστρια της ευαίσθητης μουσικής κατηγορίας....:104:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Άλλοι θα έπρεπε να φύγουν η να συνεχίσουν το φευγιό , και όχι
η συντονίστρια της ευαίσθητης μουσικής κατηγορίας....:104:

Aλλοι , ποιοί άλλοι?

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος