Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
855
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

επίσης ... τους ανθρώπους που βοήθησαν με τον χρόνο και τον κόπο τους, όταν κείτονται πληγωμένοι τους βοηθάμε ...

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Aλλοι , ποιοί άλλοι?
ΚΑΝΕΙΣ δεν χρειάζεται να φύγει, αρκεί να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

Και η Fedra είχε κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ προτάσεις στην μουσική κατηγορία! Θα ήθελα να άλλαζε γνώμη αν γίνεται...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Και η Fedra να γυρίσει και ο Νίκος Τ να παρει ξανα τη θέση του και ο EAR να ξαναγράφει και ο zoglair να ξαναγυρίσει και η Σοφία και όλοι.

Αιντε σταματήστε πιά...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Και η Fedra να γυρίσει και ο Νίκος Τ να παρει ξανα τη θέση του και ο EAR να ξαναγράφει και ο zoglair να ξαναγυρίσει και η Σοφία και όλοι.
+1

Reaction score
1.187

Αιντε σταματήστε πιά...
Ναι γιατί κατήντησε αηδία πια η όλη ιστορία... :129:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αιντε σταματήστε πιά...
+2

Reaction score
1.187

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST

ΤΕΡΜΑ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! :141:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.243

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST

ΤΕΡΜΑ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! :141:

Εκτιμω και κατανοω την προσπαθεια σου , αλλα δεν εισαι ο αρμοδιος για κατι τετοιο.
Υπαρχει Γενικος Διαχειριστης , υπαρχουν super moderators που μπορουν να το κανουν.

Reaction score
877

Θα σας παρακαλούσα να με παρακολουθήσετε με προσοχή !

..........................................................

Με 20000 περίπου μέλη και σε 7-8 χρόνια λειτουργίας είναι άξιον απορίας πως εμφανίζεται μια τέτοια κρίση για πρώτη φορά ! Τα forα κύριοι έχουν εγγενές το στοιχείο της αντιπαράθεσης και της σύγκρουσης . Όλα τα fora. Όποιος νομίζει ότι υπάρχουν fora χωρίς προβλήματα εθελοτυφλεί και είναι αφελέστατος. Προβλήματα υπάρχουν σε κάθε κοινωνική ομάδα και κάθε οικογένεια ακόμη και εξαιρετική.

.........................................................
Φίλε Βασίλη...πιστεύεις ειλικρινά πως αυτή είναι η μοναδική 'παραβατική' συμπεριφορά του παρόντος φόρο, όσον αφορά τις δυο πλευρές??? Αυτή της διαχείρισης και αυτή των μελών ενοοώ???

Όλοι γνωρίζουμε πως πριν δυο μήνες μόλις γράτηκαν (3) τρία μετρημένα posts από άτομα γνωστής 'χαιεντάδικης' ομάδας(συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος) έτρεξαν όλοι να πουν πως απασχολούμε το avsite...Την ίδια στιγμή που ανοίγονται threads για...'ένδυση των αντιπροσώπων' και....'tou_bous_to_tree' και άλλα τέτοια...(Όχι δεν έχω τίποτα μ' αυτούς που τα άνοιξαν...Καλά έκαναν)...

Όπως καλά έκανε και ο EAR και πόσταρε τη φωτό...

Την ίδια όμως μόνιμα μπαναρισμένο μέλος του παρόντος φόρο και πρώην μέλος της παραπάνω ομάδας, που χαρακτηρίσθηκε παρείσακτη, αλωνίζει ελεύθερα και γράφει όσο θέλει, ότι θέλει , όποτε θέλει με άλλο nickname...Με την υπέρμετρη ανοχή και συμπαράσταση όλων...

.........

Φιλικά για πάντα και προς όλους...
Εγώ στην έκθεση έσφιξα το χέρι όλων...και αυτών που μόλις με είδαν γύρισαν την πλάτη...και ήρθα στισ εκδηλώσεις του site...

Όμως μη κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Κύριε Μάνο,μιά διόρθωση μόνο.'Ηταν ένδυση χαιεντοκατασκευαστών και όχι αντιπροσώπων.

Φιλικά

Γιώργος Στριφτός

Reaction score
1.845

Αμαν ρε Ανέμελε! Τι έχεις πάθει με τα σενάρια και τα υπόγεια και τα πρακτορικά και τα δε ξέρω τι?
Δε με λες. Κοιμάσαι καλά το βράδυ;
Η αλήθεια είναι πως όχι. με τρώνε οι τύψεις! :119:
Όσο για τα σενάρια, ή τους ανεμόμυλους
Δεν υπάρχουν ανεμόμυλοι... μην τους κυνηγάτε.
δεν είμαι εγώ αυτός που είπε:
«το πλοίο μπάζει από παντού νερά»
Πάλι καλά (επειδή όλα τα πλεούμενα έχουν ένα πράσινο φως δεξιά και ένα κόκκινο αριστερά) που δεν διαβάσαμε πως στο εν λόγω πλεούμενο πρέπει να αντικατασταθεί το πράσινο και να γίνουν και τα δυό κόκκινα! :139:

Θέλω να πω πως οι απλοί επισκέπτες δεν κατέφυγαν σε τόσο βαριές εκφράσεις, απ όσο μπορώ να θυμάμαι. Τα πάρθεια βέλη βλέπω να προέρχονται από πρώην μέλη των αξιωματούχων, ή των στενών επαφών τους.
Οπότε έχουμε δυό πιθανά συμπεράσματα.
  1. Υπάρχει πράγματι κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
  2. Έχουν γίνει μερικές ακατάλληλες επιλογές ανθρώπων για τις ομάδες διοίκησης.
Και, σε καμμιά περίπτωση, ότι υπάρχει μια ομάδα που παίζει "μπάλα" ενωμένη. :601:

Αυτό το πρώην παραπάνω το τόνισα, για να δείξω πως μερικοί παίκτες όσο είναι στην ενδεκάδα, τηρούν μια "ομερτά", ενώ μόλις κάτσουν στον πάγκο ή λυθεί το συμβόλαιό τους, αρχίζουν τις "αποκαλύψεις" στα ΜΜΕ. Αυτό πάλι καλό δεν το λες.

Άλλα δυό πραγματάκια.
  1. Επί των παραιτήσεων, θα μου επιτρέψετε να καταλήξω σε άποψη μετά την πάροδο ικανού χρόνου. Π.χ. μετά από 1-2 μήνες. Πόσοι μέχρι τότε θα αποκατασταθούν και πόσοι θα παραμείνουν χωρίς το "γαλόνι". Τότε θα φανεί ποιος αποφασίζει κατόπιν ωρίμου σκέψεως, ποιος είναι κυκλοθυμικός ή επιπόλαιος, ή ποιος είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου.
  2. Διαβάζω εδώ μερικές φορές κάποια μηνύματα και νιώθω μειονεκτικά. Αυτό το «με πήδηξες αλλά σ' αγαπάω» εδώ στο Βύρωνα δεν το 'χουμε, δεν είμαστε τόσο πολιτισμένοι ασούμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

δεν είμαι εγώ αυτός που είπε:
«το πλοίο μπάζει από παντού νερά»

Eισαι βεβαιος οτι αληθευει?
Μπορει να κλυδωνιζεται , αλλα δεν μπαζει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αυτο που με λυπει περισσοτερο ειναι οτι βλεπω πολλα ''εγω'' και ελαχιστα '' εμεις''.

Επειδη υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει τον υπνο τους και εχουν στενοχωρηθει παρα πολυ με την κατασταση , θα συνιστουσα σε ολους να μην γυριζουμε το μαχαιρι στην πληγη και να δωσουμε λιγο χρονο στους Διαχειριστες να βρουν την ιδανικη λυση για το αγαπημενο μας AVSITE.GR.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

[/I]Ειλικρινά θα περιμένω να δω την στάση της διαχείρισης αλλά και των πολυάριθμων μελών, που έσπευσαν-και καλά έκαναν-να υπερασπιστούν τον θιγέντα EAR, όσον αφορά στην παραίτηση της συντονίστριας που σαφώς θεωρώ κάτι πολύ κακό για αυτό το φόρουμ. Θάθελα πράγματι να δώ πόσο δίκαια και δικαιολογημένη θεωρούν την εκρηκτική επίθεση που προκάλεσε αυτή την παραίτηση. Ας την ξαναδιαβάσουν.
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1053232&postcount=10
(O αυθεντικός στίχος που παραφράζεται στο δημοσίευμα,είναι ο εξής:"Όταν στη μάχη πας γιά να πεθάνεις,στρατιώτη μου γιά πόλεμο δεν κάνεις...")

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Βhutia έχεις κάνει ένα λαθάκι.Το 2ο quote νομίζω ότι είναι του Θέμη Ζαφειρόπουλου.
:612:

Reaction score
777

Για "δήθεν ειλικρινείς συμβουλές, απομυθοποιήσεις συσκευών και χειραγώγησης αγοραστικών επιλογών".

Αυτό που λες είναι το μόνο που δεν υπάρχει!

Διάβασε όλα τα θέματα του avsite.gr ΟΛΑ. Δεν θα βρεις ούτε υποψία τέτοιου ζητήματος.
Είσαι σίγουρος για το bold κομμάτι?Για ξανασκέψου το.Σκέψου τί σημαίνει μυθοποίηση,τί απομυθοποίηση και αν γίνεται ή όχι σε αυτό το σάιτ.Βέβαια μπορεί εν μέρη να είναι σωστή η προσέγγιση αλλα εσύ ανέφερες οτι δέν γίνεται.
Αν νιώθεις σίγουρος και απόλυτος στο οτι δέν γίνεται θα ψάξω θρέντ για να σε καλύψω.Οκ?

Μελέτησα ξανά όλο το θρεντ (sic!) και οδηγούμαι στο εξής συμπέρασμα:

Στο AVSite υπάρχουν 10 ζεύγη αντιπάλων ομάδων που προσπαθούν να υπερισχύσουν, ο ένας οπαδός του άλλου:

1. Τρανζίστορ εναντίον λάμπας.
2. Βινύλιο εναντίον ψηφίων.
3. Ψηφίων εναντίον... πολύ πυκνών ψηφίων... :138:
4. Πολλά Watt εναντίον λίγων watt.
5. Γυμνών από τη μέση και πάνω εναντίον τσίτσιδων.
6. Γυμνών από μπροστά εναντίον γυμνών από πίσω.
7. Ξανθιών εναντίον μελαχρινών.
8. Δεξιών εναντίον αριστερών.
9. Γυμνασμένων κορμιών εναντίον αγύμναστων κορμιών και...
10. Βορείων εναντίον Νοτίων.
Igognite το ζήτημα δέν είναι να υπάρχει μάχη απόψεων.Το θέμα είναι να μήν νοιώθω περίεργος που λέω την άποψη μουκαι να μήν χαρακτηρίζομαι γι αυτήν.Το πρόβλημα σε αυτό το σάιτ είναι οτι αν άνοιγα τέτοιο θέμα πρίν ένα μήνα μέλη του σάιτ θα προσπαθούσαν μέσω κοροϊδίας στο πρόσωπο μου να μου επιβάλλουν την άποψη τους.Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που δέν το βλέπει.
Φίλε Βασίλη...πιστεύεις ειλικρινά πως αυτή είναι η μοναδική 'παραβατική' συμπεριφορά του παρόντος φόρο, όσον αφορά τις δυο πλευρές??? Αυτή της διαχείρισης και αυτή των μελών ενοοώ???

Όλοι γνωρίζουμε πως πριν δυο μήνες μόλις γράτηκαν (3) τρία μετρημένα posts από άτομα γνωστής 'χαιεντάδικης' ομάδας(συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος) έτρεξαν όλοι να πουν πως απασχολούμε το avsite...Την ίδια στιγμή που ανοίγονται threads για...'ένδυση των αντιπροσώπων' και....'tou_bous_to_tree' και άλλα τέτοια...(Όχι δεν έχω τίποτα μ' αυτούς που τα άνοιξαν...Καλά έκαναν)...

Όπως καλά έκανε και ο EAR και πόσταρε τη φωτό...

Όμως μη κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά...
Ακριβώς...Νομίζω οτι στο παρόν θέμα κοροιδευόμαστε και έχουμε βρεί τα εξιλαστήρια θύματα(τους διαχειριστές) οι οποίοι κάνουν πολύ σωστά αυτό το οποίο πρέπει να κάνουν(δηλ. να σβήνουν τα υβριστικά μηνύματα) ενώ παραγκωνίζουμε τα αληθινά προβλήματα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Βhutia έχεις κάνει ένα λαθάκι.Το 2ο quote νομίζω ότι είναι του Θέμη Ζαφειρόπουλου.
:612:
Σε πρόλαβα,γιατί υπάρχουν κάποια λαθάκια που διορθώνονται εύκολα:612:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Δεν έχω να πω παρά μόνο πως λυπάμαι πολύ…

incognito/563.
Συμφωνώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Νομίζω οτι στο παρόν θέμα κοροιδευόμαστε και έχουμε βρεί τα εξιλαστήρια θύματα(τους διαχειριστές) οι οποίοι κάνουν πολύ σωστά αυτό το οποίο πρέπει να κάνουν(δηλ. να σβήνουν τα υβριστικά μηνύματα) ενώ παραγκωνίζουμε τα αληθινά προβλήματα...
Ποια ειναι , κατα την αποψη σου, τα αληθινα προβληματα?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127