Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
0
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Χθες εγινε η ακροαση του αναβαθμισμενου πλεον 83. Το υλικο ηταν cd και εγινε η ευθεία συγκριση του με το micromega stage 3.
Θα συμφωνησω απολυτα με τον hal9000 οσον αφορα την αποκαλυπτικοτητα του πλευερ ( φτανει να μην παιζει με καλωδια ασημιου γιατι τοτε κρινεται υπερβολικο με τα γουστα μου).
Δεν παρουσιαστηκε κανενα στρογγυλεμα στο πανω ακρο του φασματος και παρουσιασε αξιολογο χαμηλο με πολυ καλη εκταση . Η μονη μου ενσταση ειναι στην αναπαραγωγη των γυναικειων φωνων που παλι εδεχεται να ειναι και προσωπικο γουστο η προτιμηση μου στο stage στο θεμα της αρθρωσης.
Εν κατακλειδι, η αναβαθμιση αξιζε 100% και με αναγκασε να παροπλισω το γαλλικο πλευερ.
Θα ακολουθησει (ελπιζω μεσα στο Σ/Κ) η ακροαση του με υλικο sacd & dvd-audio και η ευθεια συγκριση του με το Denon A1-XVA.

Reaction score
1

Kοστος ..? αν επιτρεπεται.. αν θελεις με πμ...
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι.
Τα ηχεία τα αγόρασα το 2002 και μαζί με τις βάσεις πρέπει να κόστισαν κάνα τριαμισάρι...

Reaction score
73

...
Θα ακολουθησει (ελπιζω μεσα στο Σ/Κ) η ακροαση του με υλικο sacd & dvd-audio και η ευθεια συγκριση του με το Denon A1-XVA.

Αναμενουμε αποτελεσματα ... αν κατορθωσες να κανεις τη συγκριση αυτη....:145:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Χθες εγινε η ακροαση του αναβαθμισμενου πλεον 83. Το υλικο ηταν cd και εγινε η ευθεία συγκριση του με το micromega stage 3.
Θα συμφωνησω απολυτα με τον hal9000 οσον αφορα την αποκαλυπτικοτητα του πλευερ ( φτανει να μην παιζει με καλωδια ασημιου γιατι τοτε κρινεται υπερβολικο με τα γουστα μου).
Δεν παρουσιαστηκε κανενα στρογγυλεμα στο πανω ακρο του φασματος και παρουσιασε αξιολογο χαμηλο με πολυ καλη εκταση . Η μονη μου ενσταση ειναι στην αναπαραγωγη των γυναικειων φωνων που παλι εδεχεται να ειναι και προσωπικο γουστο η προτιμηση μου στο stage στο θεμα της αρθρωσης.
Εν κατακλειδι, η αναβαθμιση αξιζε 100% και με αναγκασε να παροπλισω το γαλλικο πλευερ.
Εγω αντιθετα, που τοσο καιρο το παιζω με ασημια, οποτε προσπαθησα να αλλαξω δεν μου αρεσε το αποτελεσμα.
Φυσικα ειναι προσωπικα γουστα αυτα, οπως και το ταιριασμα των μηχανηματων / καλωδιων μεταξυ τους.

Οπως αναφερες και συ Στρατο στα χαμηλα ακουγεται η διαφορα 83 / 83SE. Σε γενικες γραμμες διακρινω σφιξιμο και λεπτομερεια ( δεν τα παω καλα με την αποδοση του τι ακουω σε λεξεις...).
Οταν βρω καιρο θα δοκιμασω πως τραγουδανε και οι γυναικες και θα σου πω. Και φυσικα πως κελαιδαει το λεσπολιουμ που το εκτιμω ιδιαιτερα...:126:.

Ακουσες το 2ο κομματι απο το ΑΙΧ ? Εδω πως σου φαινεται ?

Αν μας παρουν μυρωδια οι νοτιοι, οτι αρχισαμε τη χαιεντο-κουβεντα καηκαμε....:137:.

Reaction score
0

Βρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση? Αν το PS3 μπορεί να υποστηρίξει 3D μέσω firmware update τότε γιατί να μην μπορεί να γίνει το ίδιο και για το Oppo μας?

Reaction score
0

Αναμενουμε αποτελεσματα ... αν κατορθωσες να κανεις τη συγκριση αυτη....:145:
Not yet...οταν παλευεις με δυο μικρα παιδια( και τη μανα τους) δεν εχεις αρκετη ηρεμια για τετοια.....ομως το Σ/Κ ειναι μπροστα!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Βρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση? Αν το PS3 μπορεί να υποστηρίξει 3D μέσω firmware update τότε γιατί να μην μπορεί να γίνει το ίδιο και για το Oppo μας?
Η μαμα S... εχει τα γενια...εχει και τα χτενια.
Δευτερον, δεν εχουν τα ιδια chipsets, αρα και διαφορετικα firmware.
Και τριτο και τελευταιο, ποτε η oppo δεν υιοθετησε τεχνολογια πριν αυτη κατασταλαξει. Το τι κανει πισω στα εργαστηρια μονο οι τεχνικοι το ξερουν.
Για την ιστορια, και dual-format player εφιαξε που δεν εμφανιστηκε ποτε οπως επισης και media-player που ειχε την ιδια τυχη, κι ας φωναζε ο μαυρος απο την Ελλαδα ενα-μιση χρονο πριν....
Η απαντηση τους οσον αφορα το 3D ειναι οτι δεν ειναι ο καιρος του ακομα. Οι παρενεργειες οπως πονοκεφαλοι κλπ δεν περνουν απαρατηρητες στο αμερικα.

Εν τω μεταξυ οι κλωνοι αυξανονται και πληθυνωνται...:405:

gor

Reaction score
3

Να πω για όσους ενδιαφέρει το DLNA που προσφέρει το BDP-83 ότι μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ένα Media Server λογισμικό που, αν χρησιμοποιηθεί αντί του εγγενούς των Windows, αυξάνει κατακόρυφα τη λειτουργικότητα του Media Player, ενώ αποκωδικοποιεί και τύπους αρχείων που δεν αναγνωρίζει το Oppo και τους στέλνει έτοιμους σε αυτό, οπότε βλέπετε και ακούτε σχεδόν τα πάντα από το Oppo, αρκει να έχετε έναν ισχυρό υπολογιστή για τα HD αρχεία. Το λογισμικο λέγεται TVersity και η βασική του έκδοση είναι δωρεάν...

Το εγκαθιστάτε, προσθέτετε τους folders που περιέχουν τα οπτικοακουστικά αρχεία που σας ενδιαφέρουν στους folders που στριμάρει και από το Network Connections του oppo διαλέγετε το TVersity...

Reaction score
0

Τελικα χθες εδεησα να το ακουσω σε κοντρα με το Α1.
Το υλικο ηταν sacd & dvdaudio απο sampler της Telarc μεχρι Toto και απο Fourplay εως Alan Parsons. Το ζητουμενο εφτασε πολυ γρηγορα και αυτο με απογοητευσε λιγακι για την θηριωδη κατασκευη του Α1. Σε ολα τα ειδη το Οππο βρεθηκε με διαφορα μπροστα. Αυτο σημαινει οτι εχει πολυ καλη ατακα- ελεγχο χαμηλα σε αντιθεση με το Α1 που χαλαρωσε την συγκεκριμενη περιοχη και επισης ολο το υπολοιπο φασμα ακουστηκε πιο πλουσιο- ειδικα η υψηλη περιοχη. Ας μου επιτραπει η υπερβολη λεγοντας οτι με το 83 ηταν σαν να επαιζαν πιο πολλα οργανα που περιγραφονταν σαφως ευκρινεστερα κατα θεση και περιεχομενο.
Αυτο που μελλοντικα μενει να επαληθευτει ειναι η διαφορα των ανωτερω πλευερς ως τρανσπορτς (που ειναι και ο λογος για τον οποιο κρατω το μεγαλο Ντενον).
Τι να πω?......ευγε στην Οππο!
ΥΓ Τα πλευερς ειχαν παντου τα ιδια ακριβως καλωδια.

Reaction score
0

Έχουμε κανένα νεότερο για το BDP-80 ; Πότε περίπου θα έρθει, τιμή ; Θα παίξει πακέτο με region-free kit, όπως το BDP-83; Και αν ναι θα έχει 135€ το kit;

Reaction score
89
καλημερα καλημερα και καλο μηνα με μια μερα καθυστερηση!!

Μια ερωτησουλα για να μη ψαξω ολες τις σελιδες ρε παλικαρια. Επειδη μου εφεραν μερικα δωρακια το σαβ/κο που μας περασε ενα απο αυτα ηταν ενα 16gb usb στικακι. Ηθελα να ρωτησω αν μεταφερω κανα δυο ματροσκες θα μπορεσει να τις παιξει το εργαλειο ή λογω χωρητικοτητας δε θα το αναγνωριζει?? ρωταω μονο και μονο αν ειναι να παω το αλλαξω και να παρω ενα 8αρι ή αντε κανα 4αρι για να μεταφερω καμμια ταινια....

καμμια ιδεα???

Reaction score
0

Aν είναι φορμαρισμένο σε FAT32 τότε ναι (και φυσικά οι ματρόσκες κάτω από 4GB).

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos