- Reaction score
- 0
Γειά σε όλους...Ερώτηση: Θέλω να αγοράσω ενα Hdmi καλώδιο για σύνδεση Blue Ray Player με ΤV Plasma, αν πάω σε ενα ακριβό θα δείξει διαφορά στην εικόνα απο ενα φτηνό? Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία? Αξίζει? Ευχαριστώ...
όχι.αν πάω σε ενα ακριβό θα δείξει διαφορά στην εικόνα απο ενα φτηνό?
Όχι....αν πάω σε ενα ακριβό θα δείξει διαφορά στην εικόνα απο ενα φτηνό?
...αν πάω σε ενα ακριβό θα δείξει διαφορά στην εικόνα απο ενα φτηνό?
όχι.
Όχι.
Ναι.Γειά σε όλους...Ερώτηση: Θέλω να αγοράσω ενα Hdmi καλώδιο για σύνδεση Blue Ray Player με ΤV Plasma, αν πάω σε ενα ακριβό θα δείξει διαφορά στην εικόνα απο ενα φτηνό? Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία? Αξίζει? Ευχαριστώ...
Ναι.όχι.
Ναι.Όχι.
Ο argi ειναι σε αποστολη top-secret, αλλα φανταζομαι οτι η απαντηση του θα ηταν κατι σε σαντουιτς με ισπανικο προσουτο....:138:Τώρα που θα δει το θέμα ο Argi...:138:
Ναι.
Ασχετο καλή μου... Ποια ειναι η καλη σου ????:142:Γεια σας παιδιά...Του έστειλα π.μ. του argi και δεν εχει απαντήσει ακόμα...Μυστήριο....Εδώ που τα λέμε περιμένω και δικιά του απάντηση για να κλειδώσω την αγορά ετσι...Argi είναι αυτός...
Ασχετο καλή μου...Ο argi είναι μάγειρας? Γαιτί ρίχνεις δόλωμα τα σάντουιτς...οεο?!
χμ χμΚυριο χαρακτηριστικο ενος καλωδιου ειναι το παχος των αγωγων και η θωρακιση τους.
Οσο πιο παχυς ο αγωγος, τοσο πιο πολλα μετρα φευγει, οσο καλυτερα ειναι θωρακισμενο τοσο λιγοτερο θορυβο περναει στην εικονα.
Αν και απλοϊκά, ορθά όσα αναφέρονται εκεί, όπως και το παρακάτω: