Κεντράρισμα στον Astra 13 Ε

Reaction score
0
Μία ερώτηση:

Εάν το πιάτο έχει full σήμα σε ASTRA τότε έαν π.χ. στον δέκτη δεν υπάρχει σύστημα USALS, έστω και χειροκίνητα μπορω να βάλω μοίρες-θέσεις, να δώσω εντολή μέσω του δέκτη στο πιάτο να πάει σε αυτές τις μοίρες και μετά με μετακίνηση του πιάτου δεξιά - αριστερά από το τηλεκοντρόλ του δέκτη βρω και να αποθηκεύσω άλλους δορυφόρους?
Το λέω γιατί το έχω κάνει και εκτός από τους ASTRA - HOTBIRD δεν έχω πιάσει σήμα από κανέναν!

Δέκτης: dreambox-500s
μοτερ: MOTECK 2100A

Ευχαριστώ

Reaction score
4.909
Απάντηση: Κεντράρισμα στον Astra 13 Ε

Μία ερώτηση:

Εάν το πιάτο έχει full σήμα σε ASTRA τότε έαν π.χ. στον δέκτη δεν υπάρχει σύστημα USALS, έστω και χειροκίνητα μπορω να βάλω μοίρες-θέσεις, να δώσω εντολή μέσω του δέκτη στο πιάτο να πάει σε αυτές τις μοίρες και μετά με μετακίνηση του πιάτου δεξιά - αριστερά από το τηλεκοντρόλ του δέκτη βρω και να αποθηκεύσω άλλους δορυφόρους?
Το λέω γιατί το έχω κάνει και εκτός από τους ASTRA - HOTBIRD δεν έχω πιάσει σήμα από κανέναν!

Δέκτης: dreambox-500s
μοτερ: MOTECK 2100A

Ευχαριστώ
Φυσικά και μπορείς να βαλεις χειροκίνητα τις θέσεις των δορυφόρων, άλλωστε οι περισσότεροι δέκτες δεν υποστηρίζουν usals και ακόμη κι όταν υποστηρίζεται πάλι ειναι πιο σίγουρη (αλλα πιο χρονοβόρα) η χειροκίνητη αποθήκευση των θέσεων

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo