Βάσεις ηχείων

Reaction score
18
Μια που κατέληξα στα roister emphasis 2 στήλες, κεντρικό και 2 ηχεία βιβλίοθήκης θα ήθελα τη βοήθεια σας για να διαλεξω βάσεις ηχείων (δαπέδου) για τα πίσω που να δένουν αρμονικα με το ηχείο.

Reaction score
89
Εγώ αγόρασα σήμερα 49 ευρώ από το Πλαίσιο τις Sanus SF30B. Φτηνές και μου άρεσαν αρκετά. Δες τις διαστάσεις που έχει και τις διαστάσεις των ηχείων σου μια και δεν τα ξέρω αλλά νομίζω είναι μαύρα. (οι βάσεις είναι μαύρες).

Reaction score
18
Οι διαστάσεις έιναι 320x180x220 και είναι μαύρα γυαλιστερά. Απλά στο τελείωμα στο πίσω μέρος κάνουν καμπύλη. 49 ευρώ το ζευγάρι?

Reaction score
89
Nαι το ζευγάρι. Η βάση είναι 15χ16 στο σημείο που πατάει το ηχείο. Στοιχεία και φωτό δες στο πλαίσιο ή στο site της Sanus.

Reaction score
0
Τις εν λόγο βάσεις τις πήρα και εγώ από το Πλαίσιο και για 49€ είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Βάσεις ηχείων

Τελικά έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα αυτές. Μπορώ να πω ότι δένουν εξαιρετικά με τα roister emphasis 5 piano black (τόσο τα ηχεία όσο και οι βάσεις είναι μαύρο γυαλιστερό), με μόνη ένσταση ότι εφόσον πατήσει το ηχειο πάνω στη βάση ουσιαστικά καταργεί τη δυνατότητα να περάσεις εσωτερικά της βάσης το καλώδιο ήχου, εκτός και αν βάλεις τάπες σιλικόνης με αποτέλεσμα να σηκωθεί λιγάκι το ηχείο.

Reaction score
4.237
Re: Απάντηση: Βάσεις ηχείων

Τελικά έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα αυτές. Μπορώ να πω ότι δένουν εξαιρετικά με τα roister emphasis 5 piano black (τόσο τα ηχεία όσο και οι βάσεις είναι μαύρο γυαλιστερό), με μόνη ένσταση ότι εφόσον πατήσει το ηχειο πάνω στη βάση ουσιαστικά καταργεί τη δυνατότητα να περάσεις εσωτερικά της βάσης το καλώδιο ήχου, εκτός και αν βάλεις τάπες σιλικόνης με αποτέλεσμα να σηκωθεί λιγάκι το ηχείο.
Αφου εχει βιδες που ρυθμιζονται για το υψος δεν σου αφηνει κενο για να περασεις το καλωδιο?

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βάσεις ηχείων

Αφου εχει βιδες που ρυθμιζονται για το υψος δεν σου αφηνει κενο για να περασεις το καλωδιο?
Οι βίδες αυτές δεν υπάρχει περίπτωση να πληγώσουν το ξύλο της βάσης του ηχείου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer