ηχειααααα!!!

Reaction score
0
καλημέρα σε ολους!ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα τη γνωμη σας!!το μπατζετ μου ειναι γυρω στα 1300 για 5.1 ηχεια και ενισχυτη , ενισχυτης θα αγοραστει μαλλον ο denon 1910 η ο ΗΚ255. τι θα προτεινατε για ηχεια?εχω στο μυαλο μου τα kef 2005.3 αλλα θα ηθελα και να ρωτησω τη διαφορα που εχουν οι δορυφοροι απο το να παρω ηχεια δαπεδου/ραφιου για το 5.1!!!

Reaction score
6
Τα ηχεία δαπέδου/ραφιού είναι κανονικά ηχεία, τα ηχεία δορυφόροι είναι παιχνίδια για να περνάει η ώρα.

Με απλά λόγια, εκμεταλευόμενοι την παντοκατευθυντικόντητα των χαμηλών συχνοτήτων, βάζουμε το sub να τις αναπαράγει και οι συχνότητες που μένουν μπορούν να αναπαραχθούν από πολύ μικρό ηχείο όπως οι δορυφόροι με σχεδόν ανύπαρκτη καμπίνα, και έτσι να έχουμε ένα θρίαμβο του lifestyle, σε βάρος της ποιότητας, ιδιαίτερα στη μουσική.

Reaction score
0
Απάντηση: ηχειααααα!!!

αρα δηλαδη θα ειναι καλυτερο να παρω δαπεδου/ραφιου?οντως και απο προηγουμενη εμπειρια οι δορυφοροι δεν μπορουν να αποδωσουν και παρα πολυ καλα σε μουσικη και μονο. το θεμα ειναι προς ποια λυση να παω αν οι απαιτησεις ειναι 50-50?και κατι αλλο, αξιζει να δωσς κατι λιγοτερο για ενισχυτη και να παρω καλυτερα ηχεια ασχετως αν θα ειναι δορθφοροι η δαπεδο/ραφιου?με 700-800 σε δορυφορους τι παιρνω?με τα ιδια λεφτα θα μπορεσω να παρω κατι καλο αν παω στη λυση με δαπεδο/ραφι?σαν 5.1 σετ δορυφορων τι προτεινετε?? (σορυ για τις πολλες ερωτησεις ειμαι καινοθριος και μαθαινω!)

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: ηχειααααα!!!

Τα ηχεία δαπέδου/ραφιού είναι κανονικά ηχεία, τα ηχεία δορυφόροι είναι παιχνίδια για να περνάει η ώρα.

Με απλά λόγια, εκμεταλευόμενοι την παντοκατευθυντικόντητα των χαμηλών συχνοτήτων, βάζουμε το sub να τις αναπαράγει και οι συχνότητες που μένουν μπορούν να αναπαραχθούν από πολύ μικρό ηχείο όπως οι δορυφόροι με σχεδόν ανύπαρκτη καμπίνα, και έτσι να έχουμε ένα θρίαμβο του lifestyle, σε βάρος της ποιότητας, ιδιαίτερα στη μουσική.
+1000!!! Σωστός!!!

Reaction score
0

λογω κοστους τι λυση να προτιμησω?με μαξιμουμ 800ευρω?δορυφορακια?και ποιο σετ θα προτεινατε?

Reaction score
18
Μπορείς να πάρεις τα roister emphasis 25, 5, c5 που έχω κ εγώ κ τα θεωρώ πολύ τίμια ηχεία. Η άλλη μου επιλογή θα ήταν τα kef c5 μπροστινα, c1 πίσω, c6 μεσαίο. Καμία σχέση με δορυφόρους.

Reaction score
152

με 500-600 παιρνεις μια πενταδα νανοσατ και με τα ρεστα ενα σαμπακι γιαμαχα και καθαρισες.......

Reaction score
18
Με μια γρήγορη ματιά τα emphasis εκτός από το sub μπορείς να τα βρεις 522 ευρώ. κ αργότερα συμπληρώνεις ένα sub.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio