Τα ακριβοτεροτερα ηχεια του κοσμου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Τα ακριβοτεροτερα ηχεια του κοσμου

μην τραβηξω κανα ασο απο το μανικι και δειτε κατι σομπες ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ

Reaction score
1

Τα ακριβότερα καυσόξυλα ever. Ολόκληρος πλανήτης με σ'μά - κοντά 6,5 δις πλυθησμό, τί διάολο, δε θα βρεθούν τρεις ηλίθιες ψωνάρες με χοντρό περτιφόλι; Ε πια, μην είμαστε και απαισιόδοξοι...
Δεν νομίζω να κάνουν ούτε για καυσόξυλα.. πρέπει να είναι πυρίμαχα.. :138:

Reaction score
150
Τις έχω δει τις εξυπνάδες τους πολύ καιρο αλλά δεν σχολήθηκα γιατί ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση!

Το ότι ΘΑ τα κατασκευάσουν γιατί μέχρι στιγμής μόνο σε 3D υπάρχουν μιας και η photo είναι καρα - rendering και κακό μάλιστα.

Αν γουστάρει κανείς κάνουμε εταιρεία με ακριβά ηχεία και το μόνο που θα δείχνουμε είναι ηχεία από 3D Studio Max.

Ήμουν κάποτε στο Ντουμπάί και περπατούσα σε ένα εμπορικό κέντρο από τα πολλά και βλέπω ένα γραφείο με κάτι κοπέλες (γκισέ) και μια κτιριάρα από πίσω σε μεγάλες φωτογραφίες. Πουλούσαν διαμερισματα στη Jumeira Beach.

Ρώταω λοιπό ωραίο κτίριο που ακριβώς είναι να πάω να το δω?

Χεχε δεν είναι πουθενά μου λένε είναι 3D? Μα το πουλάτε? Φυσικά μου λένε, δίνεις προκαταβολή και με την πρόοδο των εργασιών συνεχίζεις και πληρώνεις μέχρι να τελειώσει.

Ωραίοι λέω! Τζάμπα μάγκες οι τύποι και με τα λεφτά μου γαμ..... και την κυρά μου....

Τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής και τα ρίσκα φάνηκαν φυσικά πλέον και είδαμε τι έγινε στο Dubai.

Αλλά εδώ μιλάμε για μακακες! High End και τζάμπα μάγκες με το κιλό.

Reaction score
1

Αν αντί να γράφουμε στο forum για τα κουλά και τα στραβά, ανοίγαμε 2-3 hi end εταιρείες και τα πουλούσαμε για χρυσάφι δεν θα κάναμε καλό μόνο στην τσέπη μας, αλλά και στην Ελληνική οικονομία. Φαντάσου μόνο τα έσοδα του κράτους από τα ηχεία των 2.000.000 ευρώ.. Μήπως ήρθε η ώρα να πουλάμε hi end ηχεία, ενισχυτές, καλώδια φτιαγμένα με ελληνική φιλοσοφία και ισορροπημένα με τον χρυσό κανόνα; Α ναι το ξέχασα.. κάποιοι κάτι κάνουν.. αλλά τους στηρίζουμε όσο πρέπει; Για αρχίστε στα ξένα forum μπας και σωθεί αυτή η χώρα.. :144:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οποιος δεν γουστερνει ας μην πσωνισει.Οσοι θελουν 5000 κυβικα κατω και δυο μονολιθους στο σαλονι των 200 τμ ας προσελθουν:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

To τι κάνει καθένας με χρήματα που ήδη διαθέτει,δικαίωμά του και μαγκιά του...
Το ζήτημα βέβαια γίνεται επίμαχο γιά όλους από τη στιγμή που κατασκευαστές και κατέχοντες των πανάκριβων αγαθών προσπαθούν να εδραιώσουν στη συλλογική συνείδηση την ιδέα ότι πέραν αυτών δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι απόλαυσης της αυτοκίνησης και της ακρόασης αντίστοιχα...:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ρε λυσαξατε ολοι, αμα ειχε ενα χιλιαρικακι κανεις δεν θα μιλαγε.
Αλλοι πληρωνουν 3 χιλαρικα νοικι το μηνα για την ομπρελα στην ψαρου (στη μυκονο), το ηχειακι σας πειραξε

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οπα το μηνυμα ηρθε δυο φορες και το εσβηξα

Reaction score
2.558
Re: Απάντηση: Τα ακριβοτεροτερα ηχεια του κοσμου

Αλλοι πληρωνουν 3 χιλαρικα νοικι το μηνα για την ομπρελα στην ψαρου (στη μυκονο), το ηχειακι σας πειραξε
http://books.google.com/books?id=la...resnum=2&ved=0CBAQ6AEwAQ#v=onepage&q=&f=false

Reaction score
150

Μα δεν έχουν ηχεία - 3D rendering έχουν! Μη τρελαθούμε! Ούτε να τα ακούσεις δεν μπορεις.

Αν έιναι έτσι να παραγγείλω 3 τόνους αλουμίνιο σε κύβους και να τελειώνουμε.

Reaction score
28

Αν αντί να γράφουμε στο forum για τα κουλά και τα στραβά, ανοίγαμε 2-3 hi end εταιρείες και τα πουλούσαμε για χρυσάφι δεν θα κάναμε καλό μόνο στην τσέπη μας, αλλά και στην Ελληνική οικονομία. Φαντάσου μόνο τα έσοδα του κράτους από τα ηχεία των 2.000.000 ευρώ.. Μήπως ήρθε η ώρα να πουλάμε hi end ηχεία, ενισχυτές, καλώδια φτιαγμένα με ελληνική φιλοσοφία και ισορροπημένα με τον χρυσό κανόνα; Α ναι το ξέχασα.. κάποιοι κάτι κάνουν.. αλλά τους στηρίζουμε όσο πρέπει; Για αρχίστε στα ξένα forum μπας και σωθεί αυτή η χώρα.. :144:
μην το γελας καθολου αυτο, καλλιστα θα μπορουσε η ελλαδα να αναπτυξει μια ανθηρη βιοτεχνικης μορφης κατασκευη high end συστηματων και γενικοτερα ηλεκτρονικη βιομηχανια ,μυαλα υπαρχουν αλλα φευ?:122:

Reaction score
2.558

μην το γελας καθολου αυτο, καλλιστα θα μπορουσε η ελλαδα να αναπτυξει μια ανθηρη βιοτεχνικης μορφης κατασκευη high end συστηματων και γενικοτερα ηλεκτρονικη βιομηχανια ,μυαλα υπαρχουν αλλα φευ?:122:
Δεν αρκούν!
Το σημαντικότερο δεν είναι τα μυαλά. Είναι η θέληση ενός λαού (η συνολική θέληση).
Αν συζητήσεις με Γάλλους θα δείς ότι αυτοί δεν έχουν καμμιά ιδιαίτερη εκτίμηση στην επιστήμη των Γερμανών, τους θεωρούν καλούς εμπόρους. Ποιοί όμως κυριαρχούν στην Ευρώπη;
Τι στα αλήθεια θέλουμε σαν λαός;
Όταν έρχεσαι πίσω στην Ελλάδα μετά από αποδεδειγμένα λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό σε πιάνει απελπισία.
Αν κάτι πάει να κάνει αυτός ο Παπανδρέου είναι να δημιουργήσει όνειρα και μακάρι να τα καταφέρει γιατί μόνο αυτά μπορούν να μας κινητοποιήσουν. Μόνο που δεν αρκούν οι διακυρήξεις...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas