BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496

Reaction score
1.188
Ισως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει μέχρι τώρα...

http://www.thomann.de/gr/behringer_ultramatch_pro_src_2496.htm

Το έχω κανά 2μηνο τώρα και δεν χορταίνω να το ακούω. Πεντακάθαρος ήχος κρυστάλλινος και πολύ δυναμικός! Απείραχτο εννοείται.

Απορώ γιατί να δώσει κανείς ένα σωρό λεφτά να αγοράσει ακριβό CD player την στιγμή που το συγκεκριμένο DAC έχει πολύ ανώτερο ήχο. Και με την προσθήκη ενός φθηνού DVD player για transoprt μπορεί κανείς να ακούει και τα 96/24 DVD Audio που δεν παίζουν στο ακριβό CD player.

O μόνος λόγος για να αγοράσει κανείς ακριβό CD player είναι μόνο για απόκτηση ενός αντικειμένου φετίχ...

Reaction score
685
Απάντηση: BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496

Ισως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει μέχρι τώρα...

http://www.thomann.de/gr/behringer_ultramatch_pro_src_2496.htm

Το έχω κανά 2μηνο τώρα και δεν χορταίνω να το ακούω. Πεντακάθαρος ήχος κρυστάλλινος και πολύ δυναμικός! Απείραχτο εννοείται.

Απορώ γιατί να δώσει κανείς ένα σωρό λεφτά να αγοράσει ακριβό CD player την στιγμή που το συγκεκριμένο DAC έχει πολύ ανώτερο ήχο. Και με την προσθήκη ενός φθηνού DVD player για transoprt μπορεί κανείς να ακούει και τα 96/24 DVD Audio που δεν παίζουν στο ακριβό CD player.

O μόνος λόγος για να αγοράσει κανείς ακριβό CD player είναι μόνο για απόκτηση ενός αντικειμένου φετίχ...
ο λογος που ο κοσμος το "πειραζει" ειναι οτι το αναλογικο του τμημα ειναι μετριο. Εκει που θα λαμψει πραγματικα το μηχανημα ειναι εαν του βαλεις ενα κορυφαιο DAC και το χρησιμοποιησεις για την δουλεια που εχει φτιαχτει δηλαδη σαν upsampler...

Reaction score
1.188

Και όμως... Το αναλογικό του μέρος ακούγεται πάρα πολύ καλά, ανέλπιστα καλά, γι αυτό και το χρησιμοποιώ σαν DAC και όχι μόνο σαν upsampler..

Reaction score
5

Να κάνω μια ερώτηση? Να κάνω... :105:

Μπορεί να λειτουργήσει και σαν προενισχυτής, δηλαδή να το συνδέσουμε απευθείας στις balanced συνδέσεις ενός τελικού?

Reaction score
1.188

Μπορεί να λειτουργήσει και σαν προενισχυτής, δηλαδή να το συνδέσουμε απευθείας στις balanced συνδέσεις ενός τελικού?

Οχι γιατί δεν έχει ρυθμιστικό έντασης. Και καλώς δεν έχει! :132:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641

όχι. δεν έχει volume control. κακώς δεν έχει, σιγά το κόστος...:143::135:

Reaction score
1.188

γιατί? :117:
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Γιατί να είναι μέτριο το αναλογικό μέρος του; Αφού το βάλαμε να παίξει με CD player 4ψήφιας τιμής και όχι απλώς βελτίωσε τον ήχο του αλλά δεν υπήρχε καμμία σύγκριση... Σε Α-Β test ήταν πάντα σαφές πότε έπαιζε το Μπέρυ και πότε το CD player.

Reaction score
928

Πάντως το ultracurve 9624 και με όλα bypass πριν το magic έκανε ζημιά στον ήχο μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641

Πάντως το ultracurve 9624 και με όλα bypass πριν το magic έκανε ζημιά στον ήχο μου.
η σελήνη σε τι φάση ήταν? :143::135:

έλα ρε, προφανώς αστειεύομαι, αλλά αυτό που λες δε πρέπει κανονικά να συμβαίνει, κάτι έκανες κάπου λάθος μάλλον.

Reaction score
1.188

Πάντως εγώ σαν DAC το χρησιμοποιώ (παίρνω αναλογικό XLR σήμα) και ομολογώ ότι το upsampling 96/24 που κάνει με το δικό του ρολόϊ στα ταπεινά 44/16 CDs είναι εκπληκτικό. Πολύ ζωντανός και δυναμικός ήχος!

Απορώ γιατί δεν το είχα αγοράσει τόσα χρόνια...

Reaction score
181
Συγνώμη που θα στενοχωρήσω πολλούς φίλτατους συνφορουμίτες αλλά και το ντακ και το EQ ήταν για μένα μια αξέχαστη τραγωδία...
Το ντακ λιγότερο...

Το θέμα όμως είναι πως αφού ευχαριστεί και κολλάει σε συστήματα θετικά, αυτό που αναφέρω δεν έχει ουδεμίαν σημασία.-

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641
Απάντηση: Re: BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496

Συγνώμη που θα στενοχωρήσω πολλούς φίλτατους συνφορουμίτες αλλά και το ντακ και το EQ ήταν για μένα μια αξέχαστη τραγωδία...
Το ντακ λιγότερο...

Το θέμα όμως είναι πως αφού ευχαριστεί και κολλάει σε συστήματα θετικά, αυτό που αναφέρω δεν έχει ουδεμίαν σημασία.-
δε νομίζω να στεναχωρείς κανένα με την δημοσίευση της προσωπικής σου στεναχώριας! :143::135::143:

αλήθεια όμως βρε, γιατί έφαγες τέτοια "τραγωδία" με αυτά τα μηχανάκια? Το έψαξες καθόλου το "γιατί", ή το άφησες να πάει στο διάλο κι ασχολήθηκες με άλλα κόλπα?

D

deleted user 10898

Guest
Το ντακ λιγότερο...

εχει τοση σημασια η αποψη σου οσο και του αρχικου ποστ που ελεγε ποσο καλο ειναι.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496

δε νομίζω να στεναχωρείς κανένα με την δημοσίευση της προσωπικής σου στεναχώριας! :143::135::143:

αλήθεια όμως βρε, γιατί έφαγες τέτοια "τραγωδία" με αυτά τα μηχανάκια? Το έψαξες καθόλου το "γιατί", ή το άφησες να πάει στο διάλο κι ασχολήθηκες με άλλα κόλπα?
να πω εγω?

Reaction score
181
Re: Απάντηση: Re: BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496

δε νομίζω να στεναχωρείς κανένα με την δημοσίευση της προσωπικής σου στεναχώριας!

Πω πω πω...
Προσωπική στενοχώρια.
Καλό!

Το σωστό όμως είναι να έλεγες ότι έχω μάπα σύστημα...
Τέσπα με έκανες και γέλασα ρε φιλαράκι.
(πότε θα πίωμεν καμιά μπύρα?)

Η μόνη στενοχώρια μου ήταν όταν έβγαλα το EQ για πώληση.
Και το πήρε άνθρωπος που συμπαθώ πολύ.
Ακόμα αισθάνομαι ένοχος που του το πούλησα...

@Παιδιά δεν μπορώ να τσουβαλιάσω ένα μηχανάκι.
Αλλού μπορεί να παίζει καλά.
Άλλος να το γουστάρει.
Σε κάποιους να έλυσε σημαντικά προβλήματα.
Τι είμαι εγώ?
Αλάνθαστος...?
Το θέμα είναι σε μένα πως μόνο προβλήματα δημιούργησε εκεί που δεν υπήρχαν...
Εν τω μεταξύ αν δείτε στο προφίλ μου με τι ηχεία πάιζω μπορεί και να με κοροιδεύετε...
(κάποτε στον άλλον μαχαλά... ένα νεαρό πολύξερο παλληκαράκι με χλεύασε αντιστοίχως...)
Γι' αυτό σας λέω.
Αφήστε καλύτερα την γνώμη μου...

Reaction score
0
Ειχα και τις δυο συσκευες. Το εκουαλαιζερ ειναι φοβερο εργαλειο, που ομως μπορει να σε οδηγησει σε λαθος μονοπατια αν δεν προσεξεις. Παντως εχει τοσες δυνατοτητες, που μονο μετα απο πολυ διαβασμα μπορεις να το κατανοησεις και να το εκμεταλλευεσαι. Δεν εφτασα ποτε σε τετοιο σημειο.
Το dac, το εχω ακομη. Ειναι κι αυτο εργαλειο με πολλες δυνατοτητες, που μετα τη βελτιωση του αναλογικου του μερους, απεκτησε περισσοτερο σωμα, καθαροτητα και χαθηκε καποια σκληραδα. Νομιζω πως αξιζει ουτως η αλλως η αγορα του, αλλα με την μετατροπη του αναλογικου κομματιου, γινεται πολυ πολυ καλο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496

εχει τοση σημασια η αποψη σου οσο και του αρχικου ποστ που ελεγε ποσο καλο ειναι.
ναι. καμιά απολύτως. τα έχουμε ξαναπεί αυτά...:126:

να πω εγω?
όχι. :138:

Πω πω πω...
Προσωπική στενοχώρια.
Καλό!
χαχαχα, εμ, μάνα μου, εσύ την έφαγες την τραγωδία σου, ποιος λες να στεναχωρέθηκε; εγώ ή εσύ? :135:

Το σωστό όμως είναι να έλεγες ότι έχω μάπα σύστημα...
Τέσπα με έκανες και γέλασα ρε φιλαράκι.
(πότε θα πίωμεν καμιά μπύρα?)
έλα ρε, τι είμαι γω, κανας τοιούτος χαλιεντάς να σου πω ότι έχεις μάπα σύστημα? απλά σου λέω ότι ό,τι σύστημα και να είχες, δεν έχει αξία η γνώμη σου ούτε για μένα ούτε για κανέναν άλλο και σε τελειώνω έτσι κι αλλιώς!

Φιλαράκι ξέρεις καλά πως είμαι μέσα για μπύρες!

Και το πήρε άνθρωπος που συμπαθώ πολύ.
Ακόμα αισθάνομαι ένοχος που του το πούλησα...
κι αυτός ένοχος που το πήρε.
κι εμείς ένοχοι που το μάθαμε.
στη φυλακή ρε!

....
....
ρε δε γυρίζουμε καμιά τσόντα με κάποια νέα κι ακόμα καλύτερη "τζιούλια" για να μην έχουμε τέτχιες ενοχές?

Reaction score
181
Στενοχώρια για 200 ευρά δεν υπάρχει (ακόμα... τουλάχιστον)
Τσάμπα όμως έχασα χρόνο με αυτό.
Αφού νόμιζα ότι φταίει το mic του...
Έλα όμως που φταίει το μηχανάκι.
Ίσως να ήταν και ελλατωματικό αν και αναβάθμισα στο soft του στον Στόλλα επιτυχώς...
Θα μπορούσα εν τέλει να κάνω κάτι άλλο αντί να ασχολούμε με καμένο χαρτί...
Πχ να πάω για μπύρες.
Η να γράφω χαζομαρίτσες στα φόρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.516
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90