spilegou productions...

Reaction score
1.082
Απάντηση: spilegou productions...

εγω πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι έγινε εδώ και πως.
:118:

Reaction score
1.082

Δεν ρωτάω για τις ζάρες αριστερά (κατακόρυφες σχεδόν) αλλα για τη χαρακιά (οριζόντια) στη μέση της οθόνης.

Reaction score
29.546

Το πιο πιθανό είναι οτι η οθόνη έφυγε ετσι απο το εργοστάσιο.
Δεδομένου οτι ο spilegou την είχε αποθηκευμένη τόσο καιρό φυσικά και δεν το αντελήφθη.Κακώς κατά την γνώμη μου δεν την έλεγξε όταν την παρέλαβε.Τώρα θα πρέπει μαζί με την μουστόγρια , εεε συγνώμη με τον αντρέα ήθελα να πω, να πείσει την stewart οτι η οθόνη εχει πρόβλημα και χρήζει αντικατάστασης , εκ των υστέρων.Δεν εχει καμία σημασία αν η οθόνη αποθηκεύθηκε ορθια η οριζόντια.Δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας της χαρακιάς που εχει η οθόνη απο λάθος αποθήκευση. Επίσης οι ζάρες αποκλείεται να προκλήθηκαν απο τον ιδιο λόγο. Απλά υπήρχαν απο την αρχή , γιατί κάποιος που συναρμολογούσε την οθόνη έκανε βιαστική δουλειά γιατί είχε ραντεβού με την γκόμενα , η είχε να πάει να παίξει-δει ρακμπυ.Ο spilegou δεν την άνοιξε όταν την πήρε και voila.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

.Δεν εχει καμία σημασία αν η οθόνη αποθηκεύθηκε ορθια η οριζόντια.Δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας της χαρακιάς που εχει η οθόνη απο λάθος αποθήκευση. Επίσης οι ζάρες αποκλείεται να προκλήθηκαν απο τον ιδιο λόγο.
Γιαννη, να με συγχωρεσεις που σε διορρθωνω φιλε αλλα κανεις
πολυ μεγαλο λαθος.

Reaction score
1

Γιαννη, να με συγχωρεσεις που σε διορρθωνω φιλε αλλα κανεις
πολυ μεγαλο λαθος.
θα συμφωνησω και εγω. εφοσον ο κατασκευαστης προτεινει συγκεκριμενο τροπο αποθηκευσης και μαλιστα επισημασμενο πανω στο κιβωτιο συσκευασιας τοτε ειναι ξεκαθαρο.

Αν αυτο τηρηθηκε τοτε ειναι αλλο θεμα.

Παντως η οριζοντια τσακιση μου προκελει και εμενα μια απορια για το πως συνεβη....λες και κατι πιεσε το πανι και το τσακισε οπως η τσακιση σε ενα σιδερωμρνο ρουχο....

Reaction score
152

πιστευω πως η ορθη -κατα καθε εννοια της λεξης- μεταχειριση της συσκευασιας επι 2 ετη,ειναι εμφανης....

Reaction score
152

το θεμα ειναι αν απο πλευρας Stewart και ανεξαρτητα απο θεμα αντιπροσωπειας τοτε και τωρα,και με τις φωτο-πειστηρια μπορει να γινει κατι.....
Αυτο ηταν που θα επρεπε να κυνηγησεις απο την αρχη,
πριν αρχισεις τις δημοσιευσεις και τις δηλωσεις...

Anyway θα σου πω τι να κανεις απο Δευτερα...
ευχαριστω.περιμενω.
Αντρεα,υπαρχει καποιο νεο;

Reaction score
152

Αναζητοντας μια εξοδο απο τη νευρική κριση που μου δημιουργηθηκε μετα την προσφατη εγκατασταση της οθονης Stewart, η P.S.A.,μου προετρεψε να συνταξω ενα e-mail προς την Αμερικανικη εταιρια οπου θα εξηγουσα τι εχει συμβει....
οπερ και εγενετο...
το e-mail προωθηθηκε απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια (P.S.A) και συντομα μου ειπαν πως ειναι φρονιμο να δοκιμασω κατι πολυ απλο πριν προβουμε σε αντικατασταση της οθονης!...

Ετσι σημερα με ενα πιστολακι μαλλιων εκανα μια ....permanant στην Αμερικανα και ως γνησιο θηλυκό με ευχαριστησε ξεδιπλωνοντας ολες τις αρετες της χωρις ζαρες και πτυχωσεις............

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Reaction score
152

ετσι,...ως αλλος Σημιτης,:138:,ευχαριστω τον Ανδρεα Καφατο και τον Βαγγελη Λαμπρου,που σαν αποκλειστικοι-πλεον-αντιπροσωποι της Stewart στην χωρα μας,σταθηκαν στο πλευρο μου,χωρις να εχουν καν την υποχρεωση, αφου οταν εγινε η αγορα της εν λογω οθονης η αντιπροσωπεια ηταν σε αλλα χερια.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

ετσι,...ως αλλος Σημιτης,:138:,ευχαριστω τον Ανδρεα Καφατο και τον Βαγγελη Λαμπρου,που σαν αποκλειστικοι-πλεον-αντιπροσωποι της Stewart στην χωρα μας,σταθηκαν στο πλευρο μου,χωρις να εχουν καν την υποχρεωση, αφου οταν εγινε η αγορα της εν λογω οθονης η αντιπροσωπεια ηταν σε αλλα χερια.....
Κανονικα θα επρεπε να ακουσεις τα καντηλια σου αλλα ξερω πως
θα σε τιμωρησω.
Πρωτοχρονια σου ερχεται ο Βαγγος για ποδαρικο:144:
Stewart θα αγοραζεις και...Ho Chi Minh θα σου βγαινει:143:

Reaction score
49

Ετσι σημερα με ενα πιστολακι μαλλιων εκανα μια ....permanant στην Αμερικανα και ως γνησιο θηλυκό με ευχαριστησε ξεδιπλωνοντας ολες τις αρετες της χωρις ζαρες και πτυχωσεις............

Σπυράκο, όταν βγεις σε σύνταξη βλέπω να ανοίγεις κομμωτήριο :138:
«Το 'χεις» :143:

Reaction score
1.082

Ρε σεις γι'αυτό οι γυναίκες πάνε συνέχεια κομμωτήρια; για να μην στραβώνουν;:137:

Reaction score
89
Τι ακριβώς έκανες με το πιστολάκι;:107:
Επειδή μπορεί να περάσει σαν αστείο σοβαρά το ρωτάω.

Reaction score
152

κυκλικες κινησεις με ζεστο αερα απο 30 εκ. αποσταση στα επιμαχα σημεια.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος