spilegou productions...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: spilegou productions...

απο χθες φοραμε τα καλα μας ρουχα , και περιμενουμε, τι θα γινει ? Να φυγουμε να παμε αλλου ?

Reaction score
152

χα,χα....
απο τα αγαπημενα μου ποτά!

υπομονη,μεχρι να τελειωσω καποια μερεμετακια,που προκυπτουν παντα την τελευταια στιγμη.....

Αποκαλυπτηρια το προσεχες Σαββατο 22/5.

Reaction score
152

ποσο εχει ο μηνας σημερα;
22.
συμφωνα με το παραπανω post θα επρεπε κανονικα,αυτο το νημα να εχει φορτωσει απο φωτογραφιες απο τον ανανεωμενο μου χωρο....

Πιστεψτε με, αυτο ειχα σκοπο να κανω,αφου ολα εχουν πλεον τελειωσει, αλλα θα σας παρουσιαζα ενα χωρο εντελως ''γυμνο'', τεσσερα βαμμενα ντουβαρια δηλαδη...

Αντι αυτου,αποφασισα την τελευταια στιγμη να παρουσιασω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη,με τα επιπλα του, κλπ...
Αυτος ακριβως ειναι και ο λογος της νεας αναβολης (ουτε η παλια καλη Ολυμπιακη τετοιο πραγμα...:137:) καθως αναμενω τα νεα επιπλα-racks για τα μηχανηματα ηχου και εικονας.

Blaim the carpenter and stay tuned....:406:

Reaction score
1

Χμμμ μπορεί να άργησα λίγο και να σταμάτησα να παρακολουθώ το θέμα, αλλά τελικά τα καλύτερα θα τα προλάβω.
Μπράβο και για την οθόνη που τελικά βρήκες λύση.
Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειροτερο: Το να τρως χρόνο και χρήμα για να βρεις τη λύση? Ή το ότι η λύση ήταν μπροστά σου και μάλιστα με μηδέν κόστος?

Reaction score
152

Παρεληφθησαν σημερα και τα νεα επιπλα (ζευγος) που θα ..στεγασουν ολα τα μηχανηματα εικονας και ηχου.

Αν σας θυμιζουν καποια αλλα,δεν κανετε λαθος...
Προκειται στην ουσια για ...ντοπαρισμενα Alphason ABR-110, (http://www.alphasondesigns.com/products.asp?ProductID=90&CatID=33) καθως ειναι μακρυτερα,ψηλοτερα και βαθυτερα, με μια μικρη παραλλαγη στο κεντρο για να μπουν καποια απο τα dvd's της συλλογης μου ή τηλεκοντρολ κλπ....

Reaction score
384

Αντε βαλε καμια φωτο, θα φυγουμε για διακοπες σε λιγο...:116:
Καλα, οταν ερθω Βελικα θα περασω να δω το δωματιο απο κοντα. :126:

Reaction score
152

εχω δυο εκρεμμοτητες.

1.Ηλεκτροκινηση της Stewart.
Eιμαι σε τελικες συζητησεις με μαγαζια απο Αγγλια για να μου στειλουν τα καταλληλα κοματια της Lutron ωστε να λειτουργει σωστα στα 12/24ν.Η λυση Somfy απορριφθηκε γιατι με τα 230ν υπαρχει κινδυνος να καει το μοτερ της....

2.Ο κρυφος φωτισμος με τα λεντακια.
Oταν το περασμενο καλοκαιρι,ανημερα της επετειου της Χιροσιμα,αγοραζα 13μ ταινιας led με τηλεχειρισμο IR, ο πωλητης δεν με ενημερωσε οτι θα ειχα προβλημα με το μηκος...

ετσι μετα απο μια-δυο μερες σωστης λειτουργιας, αρχισε να τα παιζει και ημουν μεσα στην μαυριλα...
ευτυχως ομως προχθες καθως εψαχνα στο ιντερνετ επεσα πανω σε ενα αλλο Κινεζο που μου εξηγησε το προβλημα..
θα πρεπει να παρεμβληθει καπου στη μεση της λεντοταινιας ενας repeater για να αποδιδει σωστα αφου ηταν φτιαγμενο μονο για 5μ ....
ετσι σημερα αγοραστηκε,μαζι με ενα RF controller για να αποφυγω τα προβληματα ..σκοπευσης αλλα και γιατι εχει τριπλασιους ρυθμους λειτουργιας (25 συνολικα)....

Λεπτομερεις με βιντεακι προσεχως....

Υ.Γ.1 DIMITRIS,καλως να ορισεις.
Υ.Γ.2 ηδη κανω προβολες με τον optoma HD70 και το απολαμβανω τρελά.....

Reaction score
152

Δημητρη,μιας και λες οτι εχεις βαση το Λιβερπουλ,μηπως μπορεις να με βοηθησεις;

ειχα αρχισει ανταλλαγη e-mails με αυτο το μαγαζι, http://www.onidserv.com/lutronshop/index, για να μου βρουνε λυση στο προβκημα με την ηλεκτροκινηση της Stewart και συγκεκριμενα με τον κ.Nicholas Broadway,και ενω μου ειχε βρει τι χρειαζομαι, τις τελευταιες μερες με γραφει κανονικα και συστηματικα λες και εχω ....χρεωκοπησει!

θελω να τους παρω τηλεφωνο ( +44(0)76 59 17 02 86 ) απο το κινητο μου αλλα δεν ξερω τι κανω λαθος...

Reaction score
384

Το νουμερο αυτο ειναι κινητο της vodafone, δεν ειναι σταθερο.
Μολις το πηρα απο το κινητο μου και χτυπαει κανονικα.

Reaction score
384

Η δικη μου stewart ειναι στα 24 βολτ γιατι εχω το QED μοτερ. Απλα χρειαστηκα ενα εξωτερικο interface οπου συνδεεις το πολυκλωνο καλωδιο που ερχεται απο την οθονη σου. Μετα με χρηση relay, etc μπορεις να συνδεσεις το control system που εχεις πανω στο interface αυτο και τελειωσες.

Reaction score
384

Οσον αφορα τα λεντακια μπορουσες να κανεις κατι απλο.

Αυτο εδω το προιον εχει τη δυνατοτητα να οδηγησει αρκετα αμπερ, και για να μην εχεις πτωση φωτεινοτητας θα εστελνες ενα καλωδιο στη μια και ενα στην αλλη ακρη, ετσι ωστε να οδηγουσες 2 χ 6.5m. Με αυτον τον τροπο δεν χρειαζεται να βαλεις power booster και να κανεις τη ζωη σου δυσκολη.

Εχει πολλα προγραμματα και στο ντιμαρισμα σου δινει 16 επιπεδα φωτεινοτητας. Το γεγονος οτι ειναι IR ειναι θετικο γιατι μπορεις να περασεις τις εντολες σε αλλο χειριστηριο. Βασικα, το χειριστηριο που συνοδευει τη συσκευη ειναι πολυ καλο και εχει αρκετα κουμπια, πραγμα που το κανει ευκολο και ξεκουραστο στη χρηση του.

Στην Αγγλια ειναι λιγο φτηνοτερο, αλλα οχι κατα πολυ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis