Λοιπόν...

Reaction score
5.507
έχω μπανίσει :137: τα 6600i και E66.

Διάβασα διάφορα reviews και σχολιάζεται πολύ το ότι ο ήχος όταν μας καλούν είναι σιγανός και όταν μιλάμε είναι κακής ποιότητας.

Έχει κάποιος κάποιο από τα δύο ώστε να πει την άποψή του;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Λοιπόν...

Ούτε κι εγώ ξέρω να βοηθήσω Γιωτούλα αλλά να επιμείνεις και να μην καταλήξεις αν δεν βρεις την απάντηση από οπουδήποτε, γιατί μου έχει τύχει κι εμένα στο παρελθόν κινητό με χαμηλή ένταση ήχου κλήσης και βγήκε σχεδόν άχρηστο... αν δεν είσαι σε πολύ ήσυχο περιβάλλον, θα μαζεύεις αναπάντητες και θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου.

Reaction score
5.507
Το θέμα είναι μου αρέσουν αυτά τα δύο μόνο και από τo καλοκαίρι που μου έκλεψαν το E65 :411: χρησιμοποιώ το back-up κινητό (6230) που κάνει διάφορα...εκνευριστικά. :609:

Reaction score
32

Για το Ε66. Υπεροχο τηλ. ομως θα πρεπει να βρισκεσαι κοντα σε μπριζα συνεχεια. Δεν κραταει η μπαταρια του.

Reaction score
51

Γιώτα sorry για το off topic.

Νικόλα, Audio Spectrum είναι τα ηχεία σου στο avatar?

End off topic

edit: άκυρο.....audio physic spark είναι....

Reaction score
5.507
Για τη μπαταρία που είπε ο nicholas_t ότι κρατάει πολύ λίγο;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις, σε σχέση με το blackberry μου και γεικά με smartphones είναι καλύτερο. Σε σχέση με κάποιες απλές συσκευές που έχουν μικρές οθόνες θα ε΄ναι χειρότερο.
αλλά και η μπαταρία του δεν ειναι μικρή, είναι 1000mA

Reaction score
5.507
Δεν μιλάω πολύ. Περισσότερο μηνύματα στέλνω. Αλλά χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο αρκετά.

Λες να τρώει πολλή μπαταρία σ'αυτό; Μην το φορτίζω συνέχεια :108:

Reaction score
32

Καλησπερα και χρονια πολλα. Πριν παρω το Ν95 ηθελα το Ε66 κυριως για το design του. Με απογοητευσαν ομως αυτοι που ρωτησα. Ολοι ανεφεραν το προβλημα με την μπαταρια. Βεβαια τους ειχα ενημερωσει οτι μιλαω αρκετα καθε μερα στο κινητο. Περιπου 45 λεπτα συνολικα. Αν στελνεις μονο μυνηματα και ακους μουσικη η καταναλωση πιστευω οτι θα ειναι διαφορετικη. Παντως ριξε μια ματια στους χρονους αναμονης και ομιλιας στοhttp://www.myphone.gr/devices/preview-356.html για του λογου το αληθες.

Reaction score
5.507
Χρόνια πολλά!

Έχω διαβάσει σχετικά με τη μπαταρία...για την ποιότητα και ένταση του ήχου έχεις να πεις κάτι;

Reaction score
32
Απάντηση: Re: Λοιπόν...

Χρόνια πολλά!

Έχω διαβάσει σχετικά με τη μπαταρία...για την ποιότητα και ένταση του ήχου έχεις να πεις κάτι;
Σε αυτα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εχω ακουσει ενος φιλου να παιζει δυνατα και καθαρα. Κανε μια βολτα σε καποιον ''Γερμανο'' που εχει 'αληθινες' συσκευες σε επιδειξη για να το ακουσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio