Σε αναζήτηση media player

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα τη βοήθειά σας οσον αφορά τη δυνατότητα των media players για αναπαραγωγή flac 24/96.Μήπως γνωρίζεται ποιά έχουν αυτή τη δυνατότητα;
Σας ευχαριστώ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641
Απάντηση: Σε αναζήτηση media player

το e-great μπορεί.

Reaction score
96
Απάντηση: Σε αναζήτηση media player

επεισης κι ο foobar ειναι πολυ καλος :140:....και πολυ ελαφρυς !!!! λειτουργει αψογα και σε xp και σε vista αλλα και σε seven !!!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Σε αναζήτηση media player

επεισης κι ο foobar ειναι πολυ καλος :140:....και πολυ ελαφρυς !!!! λειτουργει αψογα και σε xp και σε vista αλλα και σε seven !!!
ναι αλλα δεν παει στο σαλονι διπλα στο hi fi!:122:

Reaction score
0

ναι foobar έχω στο pc αλλά δυστυχώς είναι σε άλλο δωμάτιο οπότε απο το να πάρω laptop , πιστευω είναι πιο εύχρηστος και πιό οικονομικός ένας media player

Reaction score
28

απο οθονη ομως ? υποχρεωτικα τηλεοραση ?
δηλαδη εαν θελουμε εντελως ανεξαρτητα απο τι βι μονον μουσικα τι γινεται?

Reaction score
28

δηλαδη εαν θελουμε εντελως ανεξαρτητα απο τι βι μονον μουσικα τι γινεται?
ε μαλλον την ξερω την απαντηση ,ισως μονον λαπ τοπ ?!!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Λοιπόν, ψάχνω και εγώ για ένα media server και δε βρίσκω ακριβώς αυτό που θέλω: ένα μηχάνημα με σκληρό που να παίζει wav, flac, mp3, κλπ. και να έχει ψηφιακή έξοδο. Επίσης να έχει τηλεκοντρόλ με οθόνη, όπως έχει το sonos και να μη χρειάζεται απαραίτητα σύνδεση με TV για να παίξει. Και όλα αυτά σε λογική τιμή (όπως τα Sonos, Logitech).

Reaction score
0
Αν ενδιαφέρεστε για 16/44.1 (μόνο, δυστυχώς) καθώς και για ανυπέρβλητη ποιότητα ήχου, δοκιμάστε το WDTV ver. 1 σαν ψηφιακό transport. Με απλή μετατροπή παράκαμψης του οπτικού πομπού (διασύνδεση TTL spdif με εξωτερικό καλό DAC) και καλή τροφοδοσία, θα σας στείλει στα ουράνια! Δυστυχώς δε φέρω γνώμη για άλλα media players. Αν τα egreat είναι όντως τόσο καλά, ίσως και να είναι προτιμότερα, λόγω της συμβατότητας με υλικό υψηλής ανάλυσης.

Reaction score
28
Αν ενδιαφέρεστε για 16/44.1 (μόνο, δυστυχώς) καθώς και για ανυπέρβλητη ποιότητα ήχου, δοκιμάστε το WDTV ver. 1 σαν ψηφιακό transport. Με απλή μετατροπή παράκαμψης του οπτικού πομπού (διασύνδεση TTL spdif με εξωτερικό καλό DAC) και καλή τροφοδοσία, θα σας στείλει στα ουράνια! Δυστυχώς δε φέρω γνώμη για άλλα media players. Αν τα egreat είναι όντως τόσο καλά, ίσως και να είναι προτιμότερα, λόγω της συμβατότητας με υλικό υψηλής ανάλυσης.
για γινε σαφεστερος !:111:

Reaction score
0
Για τον "Δυτικό Ψηφιακό", Θα σε παράπεμπτα σε ένα thread "παραδίπλα" αλλά μάλλον αυτό απαγορεύεται.

Anyway, το συγκεκριμένο media player έχει απ΄τη μαμά του μόνο οπτική έξοδο. Με την (εύκολη) αφαίρεσή του μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό spdif επιπέδου TTL (3.3 V για την ακρίβεια) και να οδηγήσεις άνετα το DAC σου. Λίγα DAC δεν έχουν πληρη συμβατότητα με στάθμη εισόδου TTL.

Θα μου πεις και λοιπόν? Η ποιότητα αναπαραγωγής που αυτή τη στιγμή απολαμβάνω από το αυγκεκριμένο media player είναι "εξωκοσμική" στην κυριολεξία.

Υλικό flac 16/44.1, αναφοράς και μη, αναπαράγεται με τέτοια τρισδιάστατη απεικόνιση και καθαρότητα που εξακολουθεί να με ξενίζει ακόμη και μετά από πάρα πολλούς μήνες ελεγχόμενης ακρόασης. Είναι η πρώτη φορά που ακούω κλασσική μουσική και συμφωνικές ορχήστρες από το σύστημά μου, από την αρχή έως το τέλος χωρίς διακοπές.

Επίσης, να σημειώσω ότι είμαι ταυτόχρονα κάτοχος ενός όχι ιδιαίτερα φτηνού και καλοστημένου αναλογικού συστήματος (Gyrodec, Morch UP-4, VDH Frog), το οποίο σκέφτομαι να το πουλήσω μιάς και κάθεται άπραγο...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Και αυτό δεν ισχύει μόνο με την ψείρα της wd.
Γενικά αυτού του είδους τα media player έχουν αρκετά ισχυρά chipset(εδώ τα βγάζουν πέρα με βίντεο που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ισχύ απο ένα σκέτο ηχητικό κομμάτι) και σχετικά απλή δομή χωρίς πολλές παρεμβολές στο ψηφιακό σήμα.Είναι και η τροφοδοσία εκτός σασί.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.569
Νεότερο μέλος
2xwria