Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα
Αυτες ηταν ταινιες ! :137: :619:
:615: Ευγε Μεγαλε.:107:
Αυτες ηταν ταινιες ! :137: :619:
:615: Ευγε Μεγαλε.:107:
Καθως και πολλες αλλες :107:Αυτες ηταν ταινιες ! :137: :619:
Καθως και πολλες αλλες :107:
Δεν ειναι τιποτα σοβαρο Σωτηρη.![]()
![]()
.....και πολλα αλλα τα οποια θα πουμε καποια αλλη στιγμη γιατι πολυ ξεφυγαμε μου φαινεται.:137:
Εισαι ψυχοπονιαρης βρε.Για αυτο αλλωστε σε αγαπαω.:442:Δεν ειναι τιποτα σοβαρο Σωτηρη.
Απλα διαφορα φιλοσοφιας.
Εγω ημουν παντα με τους επανω εικονιζομενους, εσυ με τους
κατω....:121:
Nerona, ειναι πολυ πιθανο να συμφωνησω μαζι σου αλλα δεν εχωΌπως δήλωσε και ο Αντρέας για την ξενόγλωσση(για την οποία παρεπιπτόντως συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για αριστούργημα) δε συμμερίζομαι κι εγώ πάντα τις κρίσεις της επιτροπής. Εδώ όμως δε νομίζω ότι χωράει αντίρηση για το μεγαλείο της ερμηνείας του Jeff Bridges, που για μένα προσωπικά είναι η καλύτερή του από την εποχή του Big Lebowski.
Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια:446:Εισαι ψυχοπονιαρης βρε.Για αυτο αλλωστε σε αγαπαω.:442:
Με προλαβες![imgl]http://img2.pict.com/57/dc/77/a94d87a5850815c2119d6dd931/U86G2/cargo.jpg[/imgl]
Ταινια επιστημονικης φαντασιας γερμανικης παραγωγης !!
Εχει στοιχεια περιπετειας και τρομου !!
Τα effects ειναι καλα και ιδιαιτερως πρεπει να αναφερθω στον υπεροχο σχεδιασμο της διαστημικής πολης !!
Η εικονα ειναι πολυ καθαρη και ο ηχος συντροφευει αρμονικα την ταινια !!
Αξιζει μια θεαση !!!
H αυστριακη υποψηφιοτητα για Οσκαρ καλυτερης ταινιας
του 2009 σαφως δεν ειναι για πολλους.
Ο αργος ρυθμος της θα την καταστησει εκνευριστικη σε θεατες
που εχουν συνηθισει τις καταιγιστικες αμερικανικες περιπετειες.
Επισης τα μηνυματα που περνα δεν θα ειναι αρεστα σε ολους.
Η μιζερια του πορνειου, το ονειρο της "κανονικης" ζωης μεσα
απο την παρανομια, η ουτοπια της κολυμβηθρας του Νοτου
δωσμενα μεσα απο το πρισμα αρχαιοελληνικης τραγωδιας.
Θα υπαρξει τελικα η "ρεβανς"?
Την είδα χθες το βράδυ. Δείτε την οπωσδήποτε! Είναι ταινία με δυνατό σενάριο, οι ερμηνείες είναι υπέροχες, η εικόνα είναι υψηλής ποιότητας. Λίγο ξενίζει ένα μάλλον τεχνητό κιτρίνισμα της εικόνας, σε σκηνές που έρχονται από το παρελθόν του στόρυ. Έχει και μια ανατροπή στο τέλος. :121:
Μα το κειμενο απευθυνοταν σε μελη που σκεπτονται...:136::142:Μετα που διαβασα αυτα εχω μια πελωρια ορεξη να δω την ταινια και ειδικα για την "ουτοπια της κολυμβηθρας"![]()
![]()
-Διαβαζουμε σε ποοοοοοολυ αργο ρυθμο-Μα το κειμενο απευθυνοταν σε μελη που σκεπτονται...:136::142:
:204::204:-Διαβαζουμε σε ποοοοοοολυ αργο ρυθμο-
Πες μου.Τι σκεφτεσαι?
Πιστευεις αν η δομη της σκεψης του Νιτσε ερχεται σε αντιθεση με την Μαρξιστικη θεωρηση η απλα ειναι μια αμφιθυμια της αβαστακτης ελαφροτητας της ουτοπιας της κολυμβηθρας?![]()