Υφασμα για πλαισιο οθονης

Reaction score
1.213
Λοιπον θελω την βοηθεια σας..:137:

Φτιαχνω μια οθονουλα προβολεα και ειμαι στο σταδιο που θελω να ντυσω το frame , προφανως με υφασμα (αυτον τον τροπο επελεξα) .

Υπαρχει η επιλογη του βελουδου.Μονο που δεν ξερω αν ειναι οτι καταλληλοτερο ,τουλαχιστον ο τυπος που βρισκω στα διαφορα μαγαζια , δηλαδη με την χαρακτηριστικη γυαλαδα.Και αισθητικα ακριβως εξαιτιας αυτης δεν μου καθεται και πολυ καλα.Το ιδανικοτερο θα ηταν ενα ματ ,μαυρο φυσικα βελουδο (η καποιο ιμιτασιον) .Εχετε καποιο υποψη σας ? Αυτο το velveteen που διαβασα καπου εχει αυτη την ματ μορφη ? Υπαρχει καποιος αλλος τυπος υφασματος με τα χαρακτηριστικα που θελω (ας ειναι και λιγοτερο κυριλε στο ματι ,οχι πολυ ομως γιατι θα μπει στο σαλονι) ?

Αν ξερετε , πεστε μου και τον τυπο υφασματος αλλα και καποιο μαγαζι (ελληνικο) οπου θα μπορουσα να παραγγειλω αν χρειαστει...:114:

Ευχαριστω..:107:

Reaction score
29.559
Απάντηση: Υφασμα για πλαισιο οθονης

Τστστστσ τιναι αυτοί ρε κανείς δε σου απάντησε.........
Φίλε μάλλινη τσόχα, σχετικά λεπτή εως και πολύ λεπτή πολύ κυριλέ , πιο κυριλέ απο το βιλούδου.
Θα την βρείς στα καταστήματα με υφάσματα και οχι μόνο. Η καλή μαύρη τσόχα δεν μαδάει δεν ταλαιπωρείται εύκολα και είναι αρκετά ανθεκτική στην εφαρμογή της σε γωνίες κλπ. Στο λεω εκ πείρας. Ολοι οι αυλοί που εχουμε φιάξει με τον αντώνη είναι ντυμένοι εξωτερικά (οι δορυφόροι μόνο ) με μαύρη τσόχα.

Reaction score
1.213

Τστστστσ τιναι αυτοί ρε κανείς δε σου απάντησε.........
Φίλε μάλλινη τσόχα, σχετικά λεπτή εως και πολύ λεπτή πολύ κυριλέ , πιο κυριλέ απο το βιλούδου.
Θα την βρείς στα καταστήματα με υφάσματα και οχι μόνο. Η καλή μαύρη τσόχα δεν μαδάει δεν ταλαιπωρείται εύκολα και είναι αρκετά ανθεκτική στην εφαρμογή της σε γωνίες κλπ. Στο λεω εκ πείρας. Ολοι οι αυλοί που εχουμε φιάξει με τον αντώνη είναι ντυμένοι εξωτερικά (οι δορυφόροι μόνο ) με μαύρη τσόχα.

thanx John :137:

H αληθεια ειναι οτι ρωτησα και για τσοχα , αλλα αυτη που μου εδειξαν ηταν χοντροκομμενη (αν και οχι φθηνη ).

Αυτη που εχεις χρησιμοποιησει για τα ηχεια σου απο που την προμηθευτηκες ? :121:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

thanx John :137:

H αληθεια ειναι οτι ρωτησα και για τσοχα , αλλα αυτη που μου εδειξαν ηταν χοντροκομμενη (αν και οχι φθηνη ).

Αυτη που εχεις χρησιμοποιησει για τα ηχεια σου απο που την προμηθευτηκες ? :121:
εσκισε μια απο το μπιλιαρδο:126:
πλακα κανω στην αιολου εχει

Reaction score
29.559

Σωστά στην αιόλου αλλά και γύρω απο την αθηνας.Οχι την χοντρή , αλλά την λεπτή την μάλλινη .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τα κσερεις ολα παλαιανθρωπε:126:

Reaction score
29.559

Οχι ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο γύρο, τώρα είναι ημίχρονο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ποιος σου ειπε οτι ειναι ημιχρονο ρε τεμπελαρε, επειδη εσυ εισαι αραχτος και ετσι νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν και εσενα?

Reaction score
1.213

Οχι ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο γύρο, τώρα είναι ημίχρονο.
ποιος σου ειπε οτι ειναι ημιχρονο ρε τεμπελαρε, επειδη εσυ εισαι αραχτος και ετσι νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν και εσενα?

Οποιος μου πει και ακριβες ονομα μαγαζιου στην αιολου (εστω το τηλεφωνο ) θα εχει φοβερη ευνοια στα σφυριγματα :143::143: :136:

Reaction score
29.559

Πετάξου στα πέριξ της αθηνάς κατα πλατεία πως την λένε να δείς .....
Τεςπα εκεί που τελειώνει η αθηνάς στρίβεις δε και πάλι δε στο στενό , στα 20 μέτρα εχει κάμποσα μαγαζιά με απο όλα.

Reaction score
1.213

Πετάξου στα πέριξ της αθηνάς κατα πλατεία πως την λένε να δείς .....
Τεςπα εκεί που τελειώνει η αθηνάς στρίβεις δε και πάλι δε στο στενό , στα 20 μέτρα εχει κάμποσα μαγαζιά με απο όλα.
Ευχαριστω και παλι Γιαννη. :619:

Δεν ειμαι Αθηνα , για αυτο ηθελα και το τηλ, αλλα ουτε μακρια πολυ ειμαι οποτε θα κανω μια επισκεψουλα απο κοντα :137:

Reaction score
10
σα πολλα δε λετε....:142:.....

δε ρωτατε και κανα υφασματά να σας πει....:143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ρετάλι από μαύρο φλάνελ(είδος μαλλιού).Ή σκούρο γκρί αν ο προβολέας σου δεν έχει και τόσο καλό μαυρο(ψυχολογικά θα σου κάνει καλό να μην βλέπεις μεγάλη διαφορά μεταξύ του πλαισίου την οθόνης και του μαυρου που θα προβάλεται στην οθόνη).
Αλλιώς τσόχα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Υφασμα για πλαισιο οθονης

σα πολλα δε λετε....:142:.....

δε ρωτατε και κανα υφασματά να σας πει....:143:
ωραια φολα μου εδωσες εσυ, μαζι με το υφασμα ηρθε και το πλαστικο πατρον.Ευγε

Reaction score
10
Ρετάλι από μαύρο φλάνελ(είδος μαλλιού).Ή σκούρο γκρί αν ο προβολέας σου δεν έχει και τόσο καλό μαυρο(ψυχολογικά θα σου κάνει καλό να μην βλέπεις μεγάλη διαφορά μεταξύ του πλαισίου την οθόνης και του μαυρου που θα προβάλεται στην οθόνη).
Αλλιώς τσόχα.
Δε τα παρατας να σε κανω πωλητη υφασματων....
Μελαχρινο αγορι εισαι, θα εχεις περαση στις γυναικες.....:143:.

ωραια φολα μου εδωσες εσυ, μαζι με το υφασμα ηρθε και το πλαστικο πατρον.Ευγε
Δε του αρεσε του ηχειου το κασμηρι ???
Ειχαμε τις δυσκολες γυναικες , εχουμε και τα δυσκολα ηχεια τωρα...
Αααααα θα πα να νοιξω τσιπουραδικο με σαρδελα ψητη, μου φαινεται, με σας που χω μπλεξει...:139:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κοιτα γιατι ο αλλος μεσα απο το στενο θα σε κοβει με μισο ματι.

Reaction score
150
Το καλύτερο ΜΑΚΡΑΝ υλικό είναι πραγματικό 100% βελούδο και θα το βρεις από 60 (δύσκολο) μέχρι 120 ευρώ το μέτρο.

Τα υπόλοιπα είναι φθηνές παραλλαγές και καμία σοβαρή εταιρεία οθονών δεν τις χρησιμοποιεί.

Αν θες με ακούς αν όχι βάλε τσόχα...:142: Αν βάλεις πραγματικό βελούδο όχι των 25 ευρώ το μέτρο δίπλα από την τσόχα και ρίξεις φως θα καταλάβεις τι θα πει φωτοαπορρόφηση.

Τα βελούδα που είδες δεν είναι καλά και γι'αυτό γυαλίζουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης