Λ.Ε.Α.

Reaction score
606
Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

ποιο ασθενοφορο βρε εσυ?

υπαρχουν και τετοια?
Σωστα.
Να παει ελικοπτερο.

Σε μποτιλιαρισμα στον περιφερειακο Θεσσαλονικης,
προσπαθουσα να εμποδισω τους μ@λ@κες να κινουνται στην λωριδα.
Το τι μουτζα εφαγα, δεν λεγεται.
Τα ζωα αυτα,
δεν καταλαβαινουν κι οτι δυσκολευουν ετσι και την κυκλοφορια.
Σιγουρα θα φευγαμε πιο γρηγορα αν δεν χωνονταν προσπαθωντας να γλυτωσουν 50 μετρα.
ΖΩΑ.

Reaction score
27.930
Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

να σε ρωτησω κατι....εστω οτι δεχομαστε οτι αυτα που προτεινεις ειναι αποτελεσματικα σαν μετρα....θα δεχοσουνα ομως μια επιβαρυνση γυρω στην μια τουλαχιστον ωρα καθημερινα ?

ααα..και πες μου που να στειλω εγω το υψηλο μου προστιμο...καθως η ανοχη μου εχει τελειωσει προ πολλου ( οπως και πολλων αλλων) και λυπαμαι τον κακομοιρο τον αστυνομικο που θα βρεθει μπροστα μου να μου μιλαει για κληση κλπ...
ΠΡΟΕΙΠΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥ.

Reaction score
6

ΠΡΟΕΙΠΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥ.
Και πως γίνεται αυτό αφού όλοι δουλεύουν συγκεκριμένα ωράρια? Η συντριπτική πλειοψηφία το πρωί και το απόγευμα πηγαίνει και επιστρέφει στη δουλειά του.

Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι μπορούν να πάνε ότι ώρα θέλουν οι nine to fivers (κι εγώ μέσα) ; :121:

Άσε που και κανά τρίωρο διαφορά να πεις να κάνεις πάλι το ίδιο είναι το πήξιμο.... .

Reaction score
0
Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Θα παρακαλούσα τους πολιτισμένους να χρησιμοποιήσουν καθημερινά και χωρίς εξαίρεση σε ώρες αιχμής τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους, και κυρίως αυτούς πέριξ των Αθηνών. Η Θεσσαλονίκη, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει ακόμα. (Δεν μπορεί να θεωρηθεί, φυσικά, ο "περιφερειακός", όχι μόνον αυτοκινητόδρομος, αλλά ούτε καν δρόμος). Τότε θα διαπιστώσουν ότι η μετάπτωση των πολιτισμένων στην κατηγορία των ζώων είναι μια απλή και χωρίς καμμία πολυπλοκότητα διαδικασία. Είναι μία αναγκαιότητα, αν κάποτε θέλεις να φτάσεις εκεί που πας!
Η Λ.Ε.Α. δεν είναι Λ.Ε.Α. .... Είναι λωρίδα αναγκαστικής χρήσης, αποτέλεσμα των στενωπών -των "χωνιών"- που έχουν δημιουργήσει παντού οι σχεδιαστές των δρόμων, προσπαθώντας να συγκεράσουν με κάθε τρόπο τις επιταγές των πολιτικών προϊσταμένων τους. Είτε πρόκειται για ήδη δομημένες περιοχές, είτε πρόκειται για σμίκρυνση του πλάτους του δρόμου για ελαχιστοποίηση των απαλλοτριώσεων, είτε πρόκειται για το σπίτι του κάθε φούστη παράγοντα που δεν θέλει να ενοχλείται, είτε πρόκειται για μια πραγματικά δύσκολη γεωλογικά περιοχή, είτε πρόκειται για την ουσιαστική άγνοια των ελλήνων τοπογράφων για το πώς φτιάχνονται δρόμοι, φτάσαμε σε ένα εκρηκτικό μείγμα κακοτεχνιών, οι οποίες συνδυασμένες με την αντικοινωνική συμπεριφορά, τον τρομαχτικό όγκο κυκλοφορίας, και την αντίληψη του "ο σώζων εαυτόν σωθείτω" που καλλιεργείται στην χώρα μας, ο παραμικρός χώρος που προσφέρει δυνατότητα διαφυγής χρησιμοποιείται σαν σανίδα σωτηρίας -και καλά κάνει.

Ρίχτε τις κλωτσιές σ' αυτούς που τους πρέπει. Σταματήστε να στοχοποιείτε τον διπλανό σας απλό κακομοίρη καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος στην έλλειψη της παιδείας που πιθανά τον διακρίνει, κάνει και κάποιες μ@λ@κίες. Αμύνεται. Καταλάβετέ το επιτέλους, εσείς οι υπεράνω.
Προσπαθήστε να κάνετε τους ανθρώπους καλύτερους [ζώα δεν υπήρξαν ποτέ, έτσι κι αλλιώς] εσείς οι μορφωμένοι και κοινωνικά συνεπείς, γιατί το κράτος δεν μπορεί.
Απεμπολήστε την σκληρότατη κριτική σας για τον συνάνθρωπό σας και ψάξτε την αιτία.
Δεν φταίει κανείς γιατί τον έμαθαν να απλώνεται μέσα στον ζωτικό χώρο του διπλανού του, επειδή άρπαξε ότι του πέταξαν για τα ψηφαλάκια.... Όλοι αυτό θα κάνανε.
Α, ξέχασα. Εκτός από τους υπερπολιτισμένους νοσταλγούς του.... rock 'n roll, οι οποίοι για κάποιους περίεργους, άκρως μαζοχιστικούς και ψυχιατρικά ελέγξιμους λόγους, επιμένουν να ζουν στην Ελλάδα!
Η σημαία της χώρας κυματίζει ανάποδα. Δεν χωράει αμφιβολία γι΄αυτό. Ο εχθρός μας, όμως, δεν είναι ο διπλανός μας. Είναι αυτός που τον έκανε έτσι.
Είναι αυτός που επέτρεψε να σχεδιαστούν οι περισσότεροι δρόμοι με δύο λωρίδες και μια βοηθητική, όπερ έστι σημαίνει, ότι αν δεν θέλεις να πας με τα 1000 που έρχεται ο πίσω σου, ή θα σε πατήσει, ή θα κολλήσεις πίσω από φορτηγό, ή θα χρησιμοποιήσεις την Λ.Ε.Α.....

Περαστικά μας!....

Reaction score
606

Ξεχνας οτι πολλα ειναι στραβα στην Ελλαδα απο τη μη εφαρμογη νομων.
Και GUESS WHAT, το να πηγαινεις σ'αυτην την λωριδα, ειναι παρανομο.
Ελπιζω να μην σε σοκαρα, κι ουτε να σου ηρθε σαν κεραμιδα.
Ναι, ειναι οντως παρανομο και η λωριδα πρεπει να χρησιμοποιειται σε εξαιρετικες περιπτωσεις...

Reaction score
0

Ξεχνας οτι πολλα ειναι στραβα στην Ελλαδα απο τη μη εφαρμογη νομων.
Και GUESS WHAT, το να πηγαινεις σ'αυτην την λωριδα, ειναι παρανομο.
Ελπιζω να μην σε σοκαρα, κι ουτε να σου ηρθε σαν κεραμιδα.
Ναι, ειναι οντως παρανομο και η λωριδα πρεπει να χρησιμοποιειται σε εξαιρετικες περιπτωσεις...
Πράγματι με σοκάρεις. Επειδή δεν κατάλαβες τίποτα απ' ότι έγραψα. Τίποτα. Καλημέρα.

Reaction score
606

Να καταλαβω τι?
Οτι απο τη μια κατακρινεις τα στραβα της χωρας κι απο την αλλη προτρεπεις (ως αντισταθμισμα) να παρανομουν?

Reaction score
5
Να κάνω μια απλή ερώτηση;
Αν, λέω, αν, το συγκεκριμένο πρόβλημα της Αττικής οδού στην έξοδο προς Ε.Ο. (με τις κακοτεχνίες, τον κακό σχεδιασμό κλπ), υπήρχε στην π.χ. Αυστρία, πιστεύετε ότι θα είχαμε το ίδιο φαινόμενο της υπερπήδησης της ουράς, του χωσίματος όπου μπορεί ο καθένας, του 'δε γ@μιέται ο άλλος που περιμένει, ο δικός μου χρόνος είναι πιο πολύτιμος κλπ';
Είναι θέμα παιδείας, που βασικά ξεκινάει από το σπίτι. Δεν φταίει ούτε το κράτος (εμείς δεν είμαστε το κράτος;), ούτε οι βουλευτές που δεν σέβεται ο νεοέλληνας τον διπλανό του.
Η σωστή συμπεριφορά δεν είναι να γ@μήσεις τους άλλους επειδή σε πηδάει το κράτος σου. Είναι να αλλάξεις το κράτος σου, πρώτα απ'όλα αλλάζοντας τον εαυτό σου.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

Αν, λέω, αν, το συγκεκριμένο πρόβλημα της Αττικής οδού στην έξοδο προς Ε.Ο. (με τις κακοτεχνίες, τον κακό σχεδιασμό κλπ), υπήρχε στην π.χ. Αυστρία, πιστεύετε ότι θα είχαμε το ίδιο φαινόμενο της υπερπήδησης της ουράς, του χωσίματος όπου μπορεί ο καθένας, του 'δε γ@μιέται ο άλλος που περιμένει, ο δικός μου χρόνος είναι πιο πολύτιμος κλπ';
Είναι θέμα παιδείας, που βασικά ξεκινάει από το σπίτι. Δεν φταίει ούτε το κράτος (εμείς δεν είμαστε το κράτος;), ούτε οι βουλευτές που δεν σέβεται ο νεοέλληνας τον διπλανό του.
Η σωστή συμπεριφορά δεν είναι να γ@μήσεις τους άλλους επειδή σε πηδάει το κράτος σου. Είναι να αλλάξεις το κράτος σου, πρώτα απ'όλα αλλάζοντας τον εαυτό σου.
τωρα τι μας ειπες δηλαδη? οτι στα κρατη βορεια της ευρωπης εχουν διαφορετικη παιδεια και σεβονται τον διπλανο τους εεε??

Μαλιστα....ισως για τον λόγο αυτο εχουν λαδωσει ολο τον κοσμο για να παιρνουν δουλειες οι λεγομενες πολυεθνικες τους......

αλλα ξερω τι θα γυρισεις και θα πεις ...οτι δεν φταινε αυτοι...φταινε εκεινοι που παιρνουν τις μιζες.....

αντε καλα....

Reaction score
6
Με το αν... κι εγώ μπορώ να λέω χίλιες θεωρίες.

Κατ' αρχήν δεν πρόκειται για ένα πρόβλημα αλλά για πολλά συσσωρευμένα στο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Θέλεις να σου φέρω ένα παράδειγμα που ακριβώς επειδή έχει σχεδιαστεί σωστότερα (έχει κι αυτό τις ελλείψεις του) δεν δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα; Το Μετρό. Εκεί πως και δεν υπάρχουν τα ζώα και όλα δουλεύουν (σχεδόν) φίνα; Μήπως δεν είναι Έλληνες αυτοί που το χρησιμοποιούν; :121:

Τα είπε όλα ο solosa πιο πάνω.

Κι εγώ σήμερα πήρα το τρένο.... :116: Τουλάχιστον εγώ έχω εναλλακτική αλλά είμαστε ελάχιστοι αυτοί που την έχουμε. Γιατί από ΜΜΜ σε αυτή τη χώρα.... άλλο τίποτε!!!! :142:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

τωρα τι μας ειπες δηλαδη? οτι στα κρατη βορεια της ευρωπης εχουν διαφορετικη παιδεια και σεβονται τον διπλανο τους εεε??

Μαλιστα....ισως για τον λόγο αυτο εχουν λαδωσει ολο τον κοσμο για να παιρνουν δουλειες οι λεγομενες πολυεθνικες τους......

αλλα ξερω τι θα γυρισεις και θα πεις ...οτι δεν φταινε αυτοι...φταινε εκεινοι που παιρνουν τις μιζες.....

αντε καλα....
:142:

Εγραψες nkaral....

Reaction score
1.213

Kαι η 'παιδεια' με το χρημα φτιαχνεται (και με τις καμερες βεβαιως ).

Εκτος αν καποιοι πιστευουν οτι υπαρχει στο dna μερικων λαων ειδικα.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770

και για να τα διορθωσουν εχουν το θρασσος να ζητανε επιμηκυνση χρονικα της συμβασης παραχωρησης. αισχος
απο οσο γνωριζω και πιστεψτε με δεν κανω λαθος η συμβαση της Αττικης οδου δεν ειναι χρονικη αλλα αξιακη, με το που θα μαζευτει, απο εσοδα των διοδιων, ενα συγκεκριμενο ποσο μεταφερεται η χρηση στο Δημοσιο, δεν ειναι οπως οι εθνικοι οδοι ή το αεροδρομιο...
επισης κανεις απο οσους σχεδιασαν την Αττικη οδο δεν περιμεναν τετοια εισοδο αυτοκινητων με αυτο το αντιτημο...
επισης, εχουν γινει προτασεις για νεες καθετες οδους πχ εξοδο Αττικης προς Λαμια οι οποιες δεν εγιναν δεκτες απο το Δημοσιο...

οσο αφορα τις ΛΕΑ... οι ιδιοι αραγε κλεβουν στην ουρα στην εφορια η σε ενα νοσοκομειο? αν ναι οι υπολοιποι πως αντιδρουν?
αν μη τι αλλο εγω πιστευω πως δεν χρειαζονται προστιμο αλλα ομαδικα κλωτσομπουνιδια στο αυτοκινητο και να χρεωθουν τα εξοδα του φαναρτζη...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Θα παρακαλούσα τους πολιτισμένους να χρησιμοποιήσουν καθημερινά και χωρίς εξαίρεση σε ώρες αιχμής τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους, και κυρίως αυτούς πέριξ των Αθηνών. Η Θεσσαλονίκη, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει ακόμα. (Δεν μπορεί να θεωρηθεί, φυσικά, ο "περιφερειακός", όχι μόνον αυτοκινητόδρομος, αλλά ούτε καν δρόμος). Τότε θα διαπιστώσουν ότι η μετάπτωση των πολιτισμένων στην κατηγορία των ζώων είναι μια απλή και χωρίς καμμία πολυπλοκότητα διαδικασία. Είναι μία αναγκαιότητα, αν κάποτε θέλεις να φτάσεις εκεί που πας!
Η Λ.Ε.Α. δεν είναι Λ.Ε.Α. .... Είναι λωρίδα αναγκαστικής χρήσης, αποτέλεσμα των στενωπών -των "χωνιών"- που έχουν δημιουργήσει παντού οι σχεδιαστές των δρόμων, προσπαθώντας να συγκεράσουν με κάθε τρόπο τις επιταγές των πολιτικών προϊσταμένων τους. Είτε πρόκειται για ήδη δομημένες περιοχές, είτε πρόκειται για σμίκρυνση του πλάτους του δρόμου για ελαχιστοποίηση των απαλλοτριώσεων, είτε πρόκειται για το σπίτι του κάθε φούστη παράγοντα που δεν θέλει να ενοχλείται, είτε πρόκειται για μια πραγματικά δύσκολη γεωλογικά περιοχή, είτε πρόκειται για την ουσιαστική άγνοια των ελλήνων τοπογράφων για το πώς φτιάχνονται δρόμοι, φτάσαμε σε ένα εκρηκτικό μείγμα κακοτεχνιών, οι οποίες συνδυασμένες με την αντικοινωνική συμπεριφορά, τον τρομαχτικό όγκο κυκλοφορίας, και την αντίληψη του "ο σώζων εαυτόν σωθείτω" που καλλιεργείται στην χώρα μας, ο παραμικρός χώρος που προσφέρει δυνατότητα διαφυγής χρησιμοποιείται σαν σανίδα σωτηρίας -και καλά κάνει.

Ρίχτε τις κλωτσιές σ' αυτούς που τους πρέπει. Σταματήστε να στοχοποιείτε τον διπλανό σας απλό κακομοίρη καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος στην έλλειψη της παιδείας που πιθανά τον διακρίνει, κάνει και κάποιες μ@λ@κίες. Αμύνεται. Καταλάβετέ το επιτέλους, εσείς οι υπεράνω.
Προσπαθήστε να κάνετε τους ανθρώπους καλύτερους [ζώα δεν υπήρξαν ποτέ, έτσι κι αλλιώς] εσείς οι μορφωμένοι και κοινωνικά συνεπείς, γιατί το κράτος δεν μπορεί.
Απεμπολήστε την σκληρότατη κριτική σας για τον συνάνθρωπό σας και ψάξτε την αιτία.
Δεν φταίει κανείς γιατί τον έμαθαν να απλώνεται μέσα στον ζωτικό χώρο του διπλανού του, επειδή άρπαξε ότι του πέταξαν για τα ψηφαλάκια.... Όλοι αυτό θα κάνανε.
Α, ξέχασα. Εκτός από τους υπερπολιτισμένους νοσταλγούς του.... rock 'n roll, οι οποίοι για κάποιους περίεργους, άκρως μαζοχιστικούς και ψυχιατρικά ελέγξιμους λόγους, επιμένουν να ζουν στην Ελλάδα!
Η σημαία της χώρας κυματίζει ανάποδα. Δεν χωράει αμφιβολία γι΄αυτό. Ο εχθρός μας, όμως, δεν είναι ο διπλανός μας. Είναι αυτός που τον έκανε έτσι.
Είναι αυτός που επέτρεψε να σχεδιαστούν οι περισσότεροι δρόμοι με δύο λωρίδες και μια βοηθητική, όπερ έστι σημαίνει, ότι αν δεν θέλεις να πας με τα 1000 που έρχεται ο πίσω σου, ή θα σε πατήσει, ή θα κολλήσεις πίσω από φορτηγό, ή θα χρησιμοποιήσεις την Λ.Ε.Α.....

Περαστικά μας!....
καλα κανει και μπαινει στην ΛΕΑ???? καλα κανει ο ιδιος και κλεβει στην ουρα στην σταση των λεοφωριων , σε ενα νοσοκομειο , στην ουρα σε μια τραπεζα? λιγη ευγενεια, λιγοι τροποι ακομα και στην οδηγηση ποτε δεν εβλαψαν..

απλα εκει..στην ΛΕΑ ξερει οτι δεν θα φαει σφαλιαρες σαν εξυπναρας Νεοέλληνας... γιατι κρυβετε μεσα σε ενα αυτοκινητο και δεν θα πεσουν μαπες... τοσο κοτες ειναι ολο αυτες...

μα τι ειναι αυτα που ακουω!!!

Reaction score
6
Πως γίνεται να κλέψεις στην τράπεζα και στο νοσοκομείο όταν υπάρχει χαρτάκι με νούμερο, και πως γίνεται να κλεψεις στη στάση του λεωφορείου αφού δεν υπάρχουν ουρές; :139:

Διακρίνω μια μικρή έλλειψη εμπειρίας (εκτός από την Αττ. Οδό) ή μου φαίνεται;

Από τον καναπέ όλα εύκολα φαντάζουν. Για ρωτήστε τι τραβάει κάποιος που κινείται καθημερινά στο λεκανοπέδιο με όλους τους τρόπους, να δείτε τι καλά που είναι όταν δεν έρχεται το λεωφορείο στην ώρα του, το τρένο κλπ... .

Αφού δεν υπάρχουν υποδομές, τι καθόμαστε και το ψάχνουμε; Εάν αυτά που χρησιμοποιούμε δεν ήταν τόσο λίγα και τόσο γελοιωδώς φτιαγμένα τότε όλοι σαν Σκανδιναβοί θα φαντάζαμε. :144:

Reaction score
2.585
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Όχι απλώς δε φτάνει, δεν έχει κανένα νόημα να βάλεις πρόστιμο στα ζώα. Ούτε είναι λύση η αφαίρεση πινακίδων, γιατί έτσι τιμωρούνται όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που τους αφαιρείται το δικαίωμα χρήσης του αυτοκινήτου εξ αιτίας ενός ζώου.

Αφαίρεση διπλώματος και έγγραφη ευχή, ιδιοχείρως υπογεγραμμένη από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, που να λέει "κ@λόπαιδο, το Υπ. Μεταφορών σου εύχεται, την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μποτιλιάρισμα, να πάθεις έμφραγμα και να πεθάνεις στο δρόμο, επειδή το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να σε προφτάσει, κ@λόπαιδο". Αυτολεξί.
Εγώ Κώστα επιμένω ότι φτάνει. Ούτε αφαίρεση πινακίδων, ούτε αφαίρεση διπλώματος, ούτε τίποτα άλλο χρειάζεται... Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να πιέσουν τον πονηρό της οικογένειας να μη κάνει τέτοια κόλπα!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Εγώ Κώστα επιμένω ότι φτάνει. Ούτε αφαίρεση πινακίδων, ούτε αφαίρεση διπλώματος, ούτε τίποτα άλλο χρειάζεται... Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να πιέσουν τον πονηρό της οικογένειας να μη κάνει τέτοια κόλπα!
Για μερικους , οπου τα 100 Ε θα ηταν σημαντικο ποσο προφανως θα εφθανε.Για αλλους που ειναι ψιχουλα δεν θα εφθανε.Αν ομως εφαρμοζοταν αφαιρεση διπλωματος για 2,3 χρονια (για ολους ) ολοι θα συμμορφωνονταν .Τεσπα , εχει αποδειχθει οτι μονο η αυστηροτητα αποδιδει.Ακομα και σε λαους οπου η παιδεια τους ..τρεχει απο τα μπατζακια (οχι σαν εμας δηλαδη ..)

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Πως γίνεται να κλέψεις στην τράπεζα και στο νοσοκομείο όταν υπάρχει χαρτάκι με νούμερο, και πως γίνεται να κλεψεις στη στάση του λεωφορείου αφού δεν υπάρχουν ουρές; :139:

Διακρίνω μια μικρή έλλειψη εμπειρίας (εκτός από την Αττ. Οδό) ή μου φαίνεται;

Από τον καναπέ όλα εύκολα φαντάζουν. Για ρωτήστε τι τραβάει κάποιος που κινείται καθημερινά στο λεκανοπέδιο με όλους τους τρόπους, να δείτε τι καλά που είναι όταν δεν έρχεται το λεωφορείο στην ώρα του, το τρένο κλπ... .

Αφού δεν υπάρχουν υποδομές, τι καθόμαστε και το ψάχνουμε; Εάν αυτά που χρησιμοποιούμε δεν ήταν τόσο λίγα και τόσο γελοιωδώς φτιαγμένα τότε όλοι σαν Σκανδιναβοί θα φαντάζαμε. :144:

δηλαδη θελεις να πας πεις οτι οι Νεοέλληνες χρειαζονται χαρτακι για να μπουν στην ουρα πισω απο τα αλλα αυτοκινητα και να μην πανε σαν εξυπναρες Νεοέλληνες στην ΛΕΑ που ειναι για αλλη χρηση παει και τελειωσε ????
δεν το καταλαβαινουν μονοι τους? η απλα χαρακτηριζοντε απο την γνωστη λεξη που ξεκιναει απο το γραμμα Μ ?

χρειαζεσαι χαρτακι για να εισαι ευγενης και νομοταγης αραγε?

προσωπικη απορια : οδηγεις στην ΛΕΑ των ελληνικων δρομων?

δευτερη απορια : εχεις οδηγησει στην ΛΕΑ μποτιλιαρισμενων πχ αγγλικων δρομων ? δεν ειμαστε η μονη χωρα με πανικο στους δρομους , ετσι επειδη εχω και μια 7ετη εμπειρια απο Αγγλια ρωταω, συζητηση να γινετε...

ΥΓ χτες,δυστυχως, ημουν στα εκτακτα του Λαϊκου Νοσοκομειου...οποτε εχω και μια μικρη εμπειρια και απο "χαρτακια"...ας γελασω... δεν ετυχε να παω στο Υγεια...

και απο τους κολλητους των Τραπεζικων υπαλληλων που δεν στηνοντε φυσικα στην ουρα...των εφοριακων και των κολλητων ιδιωτικων λογιστων τους επισης
και ποσων αλλων καταναλωτων ελληνικου ελαιολαδου που δεν στηνοντε στην ουρα με η χωρις χαρτι... στο χαρτι κολλησες? :)
οπως επισης αρκετων βυσματων αυτης της χωρας...

εμεις που ζουμε σε αλλη χωρα αραγε ?

φιλικα

Βασιλης...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.770
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Για μερικους , οπου τα 100 Ε θα ηταν σημαντικο ποσο προφανως θα εφθανε.Για αλλους που ειναι ψιχουλα δεν θα εφθανε.Αν ομως εφαρμοζοταν αφαιρεση διπλωματος για 2,3 χρονια (για ολους ) ολοι θα συμμορφωνονταν .Τεσπα , εχει αποδειχθει οτι μονο η αυστηροτητα αποδιδει.Ακομα και σε λαους οπου η παιδεια τους ..τρεχει απο τα μπατζακια (οχι σαν εμας δηλαδη ..)
αν δεν ειμαι τραγικα λαθος ποσοστο 10% των ελληνικων οχηματων ειναι ανασφαλιστα... κοινως δολοφονικα οπλα...οποιον παρει ο χαρος...
τι να λεμε τωρα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.877
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain