Διπολα ηχεια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Διπολα ηχεια

ετυχες η μαλλον ατυχησες οχι να ακουσεις τα τουε , αλλα να σου εβαζα ενα jamo να ακουγες διαλογους.Μονο τοτε θα μπορουσες να καταλαβαινες τι εννοω.Αν παλι ξερεις λιγα πραματα περι κλιπς και περι κρος δεν θα το ελεγες αυτο.
Π.χ δες ενα rf 83 θα δεις 3 8ιντσα γουφερ , τα 2 παιζουν χαμηλες και το τριτο μεσαιες.Στο thx δεν υπαρχει τριτο γουφερ με οτι αυτο συνεπαγει.Και εν ειναι ετσι μονο η κλιπς πολλες εταιριες κοβουν το ενα γουφερ να παιζει μονο απο καποιες συχνοτητες και πανω ή κατω.
Φιλικοτατα rg, και αν ξανακατεβεις κατω , ξερεις τι πρεπει να κανεις το συστημα δεν ειναι στο χαλι που ειχες ακουσει.:126:

Reaction score
5.614
Έχω χρησιμοποιήσει και Heresy για κεντρικό, με λαμπάτο τελικό Atma-sphere, οπότε υπάρχει μέτρο σύγκρισης για τις μεσαίες.

Το KL-650-THX στέκεται με αξιοπρέπεια ως κεντρικό με πολύ καλή διασπορά σε ύψος, κι αυτό τα λέει όλα. Τα τρία μπροστινά τα ενισχύω με Audionet AMPIII, με προενισχυτή τον Yamaha Z7.

Δοκίμασα και κανάλια ύψους, απλά δε χρειάζονται! Η βροχή ακούγεται από το ταβάνι χωρίς την ανάγκη των front height.

Και για να επανέλθουμε και στο θέμα του νήματος, το ίδιο και στα surround. Ακύρωσα τα back surround γιατί καλύπτομαι από τα δίπολα ως 5.1. Αν τα βάλω κάποια στιγμή, θα τα ενώσω με τα surround, κατεβάζοντας την αντίσταση από τα 8ohm στα 4ohm. Ο Aaron τελικός άνετα πέφτει μέχρι και 1ohm.

Reaction score
5.614
Τα έχει φίλος τα Reference. Ή μάλλον τα είχε. Τα πούλησε. Μόνο για πάρτυ κάνανε.

Τα Reference δεν είναι τρίδρομα.

Reaction score
5.614
Να μου πεις για τα Palladium, ναι. Εκείνα μπορεί και να αποτελούσαν λόγο αναβάθμισης από τα THX, αλλά και πάλι, αν η χρήση είναι μόνο για ταινίες, επιφυλάσσομαι. Ειδικά για τους μικρούς μας χώρους.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

Είδες φίλε argi τι έβγαζε η αγαπημένη μας earthquake πριν 15 χρόνια;

Ένα φεγγάρι τα είχα χωρέσει και στο τότε αμάξι μου, ένα station wagon :)

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

Αν παλι ξερεις λιγα πραματα περι κλιπς και περι κρος δεν θα το ελεγες αυτο.
Ε, κάτι ξέρω ο άμοιρος περί Klipsch και περί κρος.

Ορίστε τι έκανα στα Heresy να τα βελτιώσω:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78321

Και το κροσόβερ στο τρίτο και τελευταίο Heresy:

Ναι, τρία Heresy για μπροστινά κανάλια. Τα αποτελέσματα της αναβάθμισης πολύ καλά, τα Heresy μαγεύουν. Κι όμως τα THX δεν τα βγάζω από το σαλόνι. Λες να είχα πρόβλημα να τα πάω σε άλλον χώρο αν είχαν "ανύπαρκτες μεσαίες" όπως λες;

Reaction score
5.614
παντως ο "απο κατω γειτονας" δε θα ηθελα να ειμαι....!!!
Εσύ άσε τα αλμπουμάκια με τις φωτό κι έλα να κάνουμε καμιά ακρόαση :)
Με τις νέες λάμπες o Atma-sphere κελαηδάει στα Heresy.

Reaction score
5.614
Και για να μείνουμε στο θέμα του νήματος, ορίστε δυο φωτό από τα δίπολα:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

Είδες φίλε argi τι έβγαζε η αγαπημένη μας earthquake πριν 15 χρόνια;

Ένα φεγγάρι τα είχα χωρέσει και στο τότε αμάξι μου, ένα station wagon :)
την ερθ την ξερω απο το 82.Αυτα να τα ακουνε καποιες αλλες ψυχες ξερολιστικες και κολλημενες με tig-mig:126:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια

την ερθ την ξερω απο το 82.Αυτα να τα ακουνε καποιες αλλες ψυχες ξερολιστικες και κολλημενες με tig-mig:126:
12 χρονών με sub έπαιζες ρε συ; :)

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

πουσαι εχεις κανει κατασταση για σεισμο? κανε για να εχεις....
Τα έχω σε βάσεις και τα μετατοπίζω όπου θέλω. Υπάρχει αρκετό καλώδιο κρυμμένο κάτω από τη βάση. Τα προτιμώ τα surround στο 1,10-1,20 και συν το ότι έχω ευκολία μετατόπισης.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

12 χρονών με sub έπαιζες ρε συ; :)
οχι εγω φιλος και το εδωσε το 87

Τα έχω σε βάσεις και τα μετατοπίζω όπου θέλω. Υπάρχει αρκετό καλώδιο κρυμμένο κάτω από τη βάση. Τα προτιμώ τα surround στο 1,10-1,20 και συν το ότι έχω ευκολία μετατόπισης.
εννοω κανα velcro ή βιδα το σταθεροποιει για περιπτωση που παει για μακροβουτι?

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

εννοω κανα velcro ή βιδα το σταθεροποιει για περιπτωση που παει για μακροβουτι?[/QUOTE]

Να γείρει και να πέσει το ηχείο όχι, στέκεται καλά με το κέντρο βάρους που έχει. Πιο πολύ η βάση ολόκληρη είναι το πρόβλημα μη φάει καμιά αγκωνιά, κυρίως όταν τη μετατοπίζω στα δεξιά του καναπέ. Θα το κοιτάξω, κρίμα είναι να πέσει.

Reaction score
460
Απάντηση: Διπολα ηχεια

Υπαρχει κανεις που παιζει με μονοπολα ηχεια πισω και ποια?Υπαρχουν πιστοποιημενα ηχεια THX μονοπολα για πισω και ποια?Υπαρχει κανεις που επαιζε με μονοπολα πισω και τα αλλαξε με διπολα η και το αντιστροφο και αν ναι τι διαφορες ειδε στον ιδιο παντα χωρο.Δεκτη η αποψη και σε διαφορετικο χωρο απλα δεν θα ειναι τοσο ρελιστικη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss