Διπολα ηχεια

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Ρε Αργύρη γιατί λέμε τα ίδια?

Οχι δεν μπορούμε να τα χώσουμε αλλά μπορούμε να χώσουμε άλλα πολύ πιο μικρά. Σημασία έχει ο τύπος του ηχείου όχι πιο είναι αυτό.

Το έχω πει 1000 φορές αν δεν μας παίρνει ο χώρος τότε αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε.

Τις τεχνικές σου απόψεις για τις ερωτήσεις μου παραπάνω περιμένω.
Γι'αυτο παιζεις με το κεντρικο στο πατωμα......:116:

Βαλτο στην θεση του ρε και ισα με τα αλλα να ακουσεις διαλογο...γιατι τωρα δεν ακους.....:137:

Reaction score
29.516
Απάντηση: Διπολα ηχεια

Κάτσε Αντώνη , αυτά είναι μεγάλες κουβέντες και θέλουν σκέψη.
Θα σου πω την δική μου΄άποψη και οχι μόνο.
Ενα ηχείο όταν παίζει καλά μουσική , παίζει καλά τα πάντα τέλος αυτό είναι κανόνας.
Αν δεν παίζει μουσική για μένα είναι άχρηστο.
Μπορεί να πυροβολεί στο hc και να κάνει κωλοτούμπες , εντάξει , αλλά μόνο αν παίζει μουσική σωστά θα παίζει σωστά και hc.
Αν τα δικά σου σε απογοήτευσαν σε στέρεο τότε κάτι δεν πάει καλά.

Reaction score
15.548

Ενα ηχείο όταν παίζει καλά μουσική , παίζει καλά τα πάντα τέλος αυτό είναι κανόνας.
Μπορεί να πυροβολεί στο hc και να κάνει κωλοτούμπες , εντάξει , αλλά μόνο αν παίζει μουσική σωστά θα παίζει σωστά και hc.
Σωστο .......

Αλλα το "καλα μουσικη"ειναι σχετικο......:112:

Reaction score
29.516

Γι'αυτο παιζεις με το κεντρικο στο πατωμα......:116:

Βαλτο στην θεση του ρε και ισα με τα αλλα να ακουσεις διαλογο...γιατι τωρα δεν ακους.....:137:

Αστο κώστα και εκεί που το εχει μια χαρά ακούει διαλόγους , δεν είναι τυχαίο το ηχείο του σωτήρη.Και πίστεψέ με απο διασπορά είναι άπιαστο.

Reaction score
29.516

Σωστο .......

Αλλα το "καλα μουσικη"ειναι σχετικο......:112:
Οχι κώστα δεν είναι καθόλου σχετικό.Αν ενα ηχείο των 12κ που λέει ο αντώνης δεν παίζει καλά , οχι τέλεια μουσική τότε εχει πρόβλημα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κανονας ποιανου? ε? (ala) τραγκας ε?
σκεψου τι λες πριν σε ξερομπιασω?
δηλαδης αν παρω ενα εξαιρετικο βασης που απλα κελαιδαει μπορει να βγαλει σταθμες?
ε?
δηλαδη ενα ηλεκτροστατικο κανει δουλεια?
ε?
σε τι χωρο?
ε?
και με τι ενισχυτικα ?
ε?
http://www.youtube.com/watch?v=IOj66Jfr1rU:142:
οταν πουλησεις τα κουτια για εδω εισαι

Reaction score
29.516

Νομίζω οτι δεν ξέρεις τι λες.
Τι δουλειά εχει ο τράγκας?
Να ξερομπιάσεις εσυ εμένα?
Εξαιρετικά ηχεία βάσης μπορεί να υπάρχουν , ε και? τι λέει δλδ αυτό , Γιατί τα ανάγεις ολα στις στάθμες? κουφός είσαι?
Αν είναι ετσι πάρε μερικά pa να κάνεις την δουλειά σου, ξεκόλα επιτέλους.
Γιατί ποιοός σου είπε οτι τα ηλεκτροστατικά δεν κάνουν δουλειά?
Τα ενισχυτικά πάνε σετ με τα ηχεία, και τον χώρο.Τα εχουμε ξαναπεί αυτά.Να μην λέμε τα ιδια συνέχεια.
Εχει και άλλα ε?

Αν ποτέ πουλήσω τα κουτιά μου να είσαι σίγουρος οτι θα εχουν σοβαρή αξία μεταπώλησης , αλλιώς δεν τα πουλάω.

Reaction score
15.548

Αστο κώστα και εκεί που το εχει μια χαρά ακούει διαλόγους , δεν είναι τυχαίο το ηχείο του σωτήρη.Και πίστεψέ με απο διασπορά είναι άπιαστο.
Δεν αντιλεγω...

......απλα η σωστη θεση δεν ειναι εκει που το εχει και θα υπαρχει διαφορα οταν θα το βαλει εκει που πρεπει..

Reaction score
460

Παντα σε συγκριση με απολυτα κριτηρια και εχωντας σαν συγκριση τα 9800.

Reaction score
15.548

Οχι κώστα δεν είναι καθόλου σχετικό.Αν ενα ηχείο των 12κ που λέει ο αντώνης δεν παίζει καλά , οχι τέλεια μουσική τότε εχει πρόβλημα.
Ναι....

Εκτος και αν θελει κατι το οποιο δεν ειναι εφικτο ακουστικος...:116:

Η δεν ακουει καλα.....:137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
αλλά μόνο αν παίζει μουσική σωστά θα παίζει σωστά και hc
:111:
Άστο,εδώ το έχασες..
Πχ:Χanadu,σε μουσική είναι εξαιρετικό.Σε home cinema δεν..
Crystal audio system 2.Σε h-c δεν πιστεύει κάποιος πώς παίζουν αυτές οι ψείρες.Σε μουσική δεν..
Klipsch(οι σειρές R(f,c,b).Στο audio είναι ''περίεργα''.Σε h-c απλά ισοπεδωτικά.

Reaction score
460

Τελικα εχει δει κανεις το κλιπς Ρ-27ς?Ειναι το κανουργιο της κλιπς για πισω και πανακριβο αλλα ειναι διπολο.

Reaction score
15.548

Άστο,εδώ το έχασες..
Crystal audio system 2.Σε h-c δεν πιστεύει κάποιος πώς παίζουν αυτές οι ψείρες.Σε μουσική δεν..
Klipsch(οι σειρές R(f,c,b).Στο audio είναι ''περίεργα''.Σε h-c απλά ισοπεδωτικά.

Να πως βγαινει το σχετικο στην μουσικη JOHN ......:136:

Reaction score
460

Άστο,εδώ το έχασες..
Συμφωνω καθετα και απολυτα μαζι σου γιατι τα εχω κανει συγκρισεις προσωπικα ο ιδιος.(τα ηχεια που αναφερεις) τα κλιπς στο χομ σινεμα σκοτωνουν-εκτελουν στην μουσικη ειναι για τα σκουπιδια λειαν επιεικως.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαυτο εκλεισε η mirage
και αν ακουσες ποτε mirage?
ουτε σε βιτρινα δεν ειδες
οταν η Mirage κατασκευαζε τετοια ηχεια
http://www.miragespeakers.com/na-en/products/omd-c2-overview/

(πριν την κανει τσαινια η κλιπς)
οι αλλοι κολλαγαν μπρικια
οσοι ακουσαν τετοιου τυπου ηχεια ξερουν οτι τιποτα αλλο δεν ανεβαζε τον διαλογο εκει ψηλα στο πανι.Μα κανενα

Reaction score
29.516

Ρε παιδιά πάρτε χαμπάρι οτι η μουσική είναι πολύ πιο απαιτητική απο τα μπαμ μπουμ του hc, πως να το κάνουμε?
Εγω αυτά τα περί ισοπεδωτικού στο hc και άσχημα στην μουσική δεν τα δέχομαι.
Η παίζει καλά μουσική ,αρα παίζει παντού καλά, η οχι.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Διπολα ηχεια

Κατα πρωτον τα φαρμακα σωζουν ζωες.Τωρα οσο αφορα τα μεγαλα synthesis jbl μονο στην σειρα εβερεστ προτεινει τα μονοπολα ςκ1000,στις αλλες προτεινει μονο διπολα η μην μου πεις οτι η σειρα κ2 ειναι μικρη.Τωρα οσο αφορα την ακροαση σε 5.1 sacs αυτο που εχω να πω κατηγορηματικα ειναι οτι τουλαχιστον τα δικα μου δεν παιζουν καν καλα σε στερεο και απο οτι φανταζομαι αν δεν παιζουν τα δικα μου δεν θα παιζουν και ολα τα υπολοιπα,(αλλα δεν νομιζω να στηνει κανεις 5.1 για να ακουει sacd )αυτο το λεω γιατι τα δοκιμασα οταν τα πηρα σε στερεο ακροαση και ηταν σκετη απογοητευση.Τωρα για συγκριση των συνθεσις της jbl οποιος τα εχει ακουσει απλα δεν μπορει να ακουσει κανενα αλλο συστημα ειναι ετη φωτος τα καλυτερα απο τα καλυτερα!!!!

Θα σου πω ότι και ο Γιάννης δηλαδή κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον τρόπο που τα έχεις στήσει αν δεν παίζουν καλά μουσική.

Τώρα για το τι είναι καλύτερο και το τι όχι είναι μια κουβέντα που δεν θα έλεγα ποτέ. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει ανάλογα με τις γνώσεις του, το budget, και το χώρο του.

Απλά να ξέρεις ότι φράσεις τύπου:

"Τωρα για συγκριση των συνθεσις της jbl οποιος τα εχει ακουσει απλα δεν μπορει να ακουσει κανενα αλλο συστημα ειναι ετη φωτος τα καλυτερα απο τα καλυτερα!!!!"

.....είναι λίγο προκλητικές από τεχνικής άποψης.

Ειδικά όταν προηγούνται εκφράσεις όπως:

"Τωρα οσο αφορα την ακροαση σε 5.1 sacs αυτο που εχω να πω κατηγορηματικα ειναι οτι τουλαχιστον τα δικα μου δεν παιζουν καν καλα σε στερεο και απο οτι φανταζομαι αν δεν παιζουν τα δικα μου δεν θα παιζουν και ολα τα υπολοιπα,(αλλα δεν νομιζω να στηνει κανεις 5.1 για να ακουει sacd )αυτο το λεω γιατι τα δοκιμασα οταν τα πηρα σε στερεο ακροαση και ηταν σκετη απογοητευση."

...οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Υπάρχει κόσμος που έχει επενδύσει σοβαρά στην ακρόαση SACD με 5.1 ηχοσυστήματα και παίζει με 5 ΙΔΙΑ ηχεία.

Πάντως το να λες ότι παίζουν απογοητευτικά σε στέρεο με προβληματίζει αφάνταστα και είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα ή κρίνεις με λάθος τρόπο.

Δεν θα μπω στο τι είναι καλύτερο και τι όχι γιατί είναι εκτος θέματος.

Αλλά ειλικρινά σε χαλάει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχουν καλύτερα ή πολύ καλύτερα και με χαμηλότερο κόστος?

Έχει σημασία?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Για ποιο ηχειο 12κ μιλατε...?
Εχει γινει παρανοηση.
12 χιλιαρικα δεν εχουν τα surround του Αντωνη, αλλα το JBL SK2 1000, που το δινει και για center.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos