Για τους κατόχους (και μελλοντικούς...) Technics 1200 ΜΚΙΙ

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Χαιρετώ του φίλους συνοδοιπόρους. Για όσους ενδιαφέρονται για γνήσια ανταλλακτικά για το εν λόγω πικάπ υπάρχει εξιδεικευμένο service center που πουλάει. Πληροφορίες με PM. Οι τιμές είναι καλύτερες από οποιοδήποτε Ιντερνετομάγαζο.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
1.285
Για το εν λόγω Pick UP Απευθύνθηκα στην Επίσημη Αντιπροσωπία και οι τιμές ήταν απίστευτα χαμηλές ! Πλαστικό καπάκι καινούργιο 20 € και το Cartidge Aligment tool 1 € +Φπα ! και βόλτα μέχρι την γλυφάδα για εμάς τους Δυτικούς ...

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Απάντηση: Για τους κατόχους (και μελλοντικούς...) Technics 1200 ΜΚΙΙ

Τιμή για τα πόδια ρώτησες; Για να συγκρίνω.

Reaction score
1.285
Βασικά άκου πως δουλεύει η αντιπροσωπεία !
Βρίσκεις ΕΣΥ τον κωδικό που αντιστοιχεί στα πόδια ( πανεύκολο μέσω διαφόρων Online shops ) και μετά παίρνεις τηλέφωνο τα ανταλλακτικά της Technics ! Μιλάς με ένα πολύ εξυπηρετικό άτομο , του λές κωδικό και σου λέει τι περιγραφή δίνει το σύστημά τους για το ανταλλακτικό αυτό ! Έτσι κάνεις μια υποτυπώδη διασταύρωση ! Σου λέει τιμή + ΦΠΑ και με ένα ΦΑΧ Το παραγγέλνεις ! Γράφεις και το κινητό σου και άν δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο σε παίρνουν τηλέφωνο μόλις το παραλάβουν !
Πολύ εξυπηρετικοί και πολύ φιλικό κλίμα όταν πήγα από εκεί !
Όπως πρέπει να είναι μια επίσημη αντιπροσωπία !

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Το θέμα είναι πια έιναι η αντιπροσωπεία.... Η Intertech δεν έχει δικά της service και έχει εξουσιοδοτήσει την Astra Service για αυτό τον λόγο. Εσύ αυτούς κοντακτάρισες; Αυτούς δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη-σε υπόληψη...
Γιάννης

Reaction score
5.879

Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα τα εντος εγγυησης τα αναλαμβανει η αντιπροσωπεια,και τα εκτος η Αστρα.
Μπορω να το μαθω αν ειναι ετσι.
Δωσε μου με πμ πληροφοριες για το καταστημα που βρηκες john!!

Reaction score
1.285
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την Astra Service ! Είχα τον κωδικό του ανταλλακτικού και το ζήτησα από την επίσημη αντιπροσωπία ! Μέσα σε 1 βδομάδα με πήραν τηλέφωνο και πήγα και το παρέλαβα ! Πολύ καλή αντιμετώπιση , και άριστη τηλεφωνική εξυπηρέτηση !

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα τα εντος εγγυησης τα αναλαμβανει η αντιπροσωπεια,και τα εκτος η Αστρα.
Μπορω να το μαθω αν ειναι ετσι.
Δωσε μου με πμ πληροφοριες για το καταστημα που βρηκες john!!
Δίκιο έχεις για τα εντός εγγύησης.

Reaction score
0

Χαιρετώ του φίλους συνοδοιπόρους. Για όσους ενδιαφέρονται για γνήσια ανταλλακτικά για το εν λόγω πικάπ υπάρχει εξιδεικευμένο service center που πουλάει. Πληροφορίες με PM. Οι τιμές είναι καλύτερες από οποιοδήποτε Ιντερνετομάγαζο.
Φιλικά,
Γιάννης
χαλασα την πλακετα υπαρχει καινουργια για το μκ2
ευχαριστω

Reaction score
0

στειλε πμ

Reaction score
77

Γιαννη καλησπερα,θα ηθελα να μου στειλεις την δ/νση και τηλ.της αντιπροσωπειας γιατι εχω ενα
Tecknics 1200 mk ii και χρειαζομαι καποια πραγματακια....το e-mail μου ειναι:[email protected].
Σε ευχαριστω πολυ(καλο τριημερο)

Χρηστος

PPZ

Reaction score
18

Γιαννη καλησπερα,θα ηθελα να μου στειλεις την δ/νση και τηλ.της αντιπροσωπειας γιατι εχω ενα
Tecknics 1200 mk ii και χρειαζομαι καποια πραγματακια....το e-mail μου ειναι:[email protected].
Σε ευχαριστω πολυ(καλο τριημερο)

Χρηστος
Intertech A.E.
Αφροδιτης 24
Ελληνικο

210/9692300

Δεν νομιζω να ειναι μυστικο η απαγορευεται δημοσια να το γραψεις...

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Τό " ξεθάβω " γιατί όλο καί σε κάποιον που έχει Technics 1200 mk ii θα φανεί χρήσιμο ,,,,, άν υπάρχει η αντιπροσωπεία αυτή ακόμη .

Reaction score
715
Δεν υπάρχει απότι μου είπαν στο τηλ. πριν λίγο καιρό που πήρα. Οστόσο αν κάποιος γνωρίζει κάποια άκρη με φθηνά ανταλλακτικά καλό θα ήταν να μας πει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll