pioneer LX82

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: pioneer LX82

Περα απο την ισοσταθμιση τρεχει τεχνολογιες που οι αλλοι ακομα δεν εχουν ασχοληθει με αυτες.Εξαιρεση το dsx που η pioneer δεν θα εφαρμοσει ποτε, βεβαια εχεται το IIz που ακουστικα ειναι ιδιο.

Reaction score
460

Αργυρη μιλαω καθαρα για hc και τιποτα αλλο (για μενα,καταλαβες).Και τι ειναι ποιο σημαντικο σε εναν ενισχυτη η ισοσταθμιση η ηχητικη ποιοτητα? (αναλογα παντα με τις προτιμησεις του καθενως)Γιαννη και Σωτηρη καλο θα ηταν να παραθεσετε και την δικη σας γνωμη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τι να ισοσταθμισει το καθε αλλο μηχανακι ? και οχι μονο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η ισοσταθμιση που προσφερει ο 82 ειναι με μια λεξη σωστη.Ολες οι αλλες καπου χανουν, καθως ελεγχο φασης thx u2 plus αν θες να πεξεις με ψηλα καναλια .Και γενικα ειναι κρυος λογο ice power , αναβαθμιζεται , και παραμετροποιηται μοναδικα

Reaction score
29.564

Εχω βαρεθεί να απαντάω στα posts αυτού του παιδιού , γιατί περί παιδιού πρόκειται.
Όποιος θέλει παίρνει pioneer , όποιος άλλος παίρνει denon .Δεν είναι δική μου η denon , αλλά παρόλα αυτά , θεωρώ οτι μου ταιριάζει ο εξευγενισμένος ηχος της.
Απο την άλλη δεν με ενθουσιάζει ο ηχος της pioneer ουτε της yamaha, και οχι βέβαια tης ονκyo.
Οπως προείπα φτάνει η αντιπαράθεση εχουμε γίνει τουλάχιστον γραφικοί.
Ο καθένας παίρνει οτι του γουστάρει.
Κουβέντες που τραβάνε σε μάκρος του στυλ ποοιοός την εχει πιο μεγάλη δεν εχουν νόημα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ρε δεν πατε παλι στο τρελλο που πουλα μονο στην ελιτ, ποια ελιτ? τα παπουτσια?

Reaction score
460

ρε δεν πατε παλι στο τρελλο που πουλα μονο στην ελιτ, ποια ελιτ? τα παπουτσια?
Eγω ξερω τις φρυγανιες ελιτ το ιδιο λεμε?

Reaction score
130

Σαν κάτοχος του pioneer LX-82 θέλω να πω κι΄ εγώ την ιστορία μου.
Από τη μέρα που έβαλα παραμετρικό ισοσταθμιστή για τις χαμηλές συχνότητες (sms-1) και απολαμβάνω τα ευεργετήματα του μηχανήματος έχοντας πραγματικά «άλλα» μπάσα, πάντα ήθελα να δοκίμαζα ένα σύστημα ισοστάθμισης και για τις άλλες συχνότητες.
Από την άλλη όμως δεν είχα διαβάσει σε κάποιο forum η μιλήσει με κάποιον φίλο που να ήταν ευχαριστημένος από τέτοια περίπτωση.
Βέβαια σκεπτόμουνα μετά, ότι αυτοί όλοι είχαν ένα κοινό: Είχαν το audyssey ενσωματωμένο σε κάποιον AV.
Γνωρίζοντας τον Αργύρη μου μίλησε για την λεγόμενη ξεχωριστή «φέτα» της audyssey.
Βλέποντας φωτογραφίες από τα γραφήματα με τις καμπύλες του χώρου του πριν και μετά την ισοστάθμιση, αλλά και το τι χρειάζόνταν για να γίνει, δηλαδή: πολύς χρόνος απασχόλησης (και όχι 20 η 30 δευτερόλεπτα που λειτουργούν τα αυτόματα), αρκετή γνώση γύρω από το αντικείμενο, τα σύνεργα που συνοδεύουν το μηχάνημα, αλλά και η τιμή αγοράς του, κατάλαβα ότι αν ήθελα να κάνω σωστή δουλειά κάτι τέτοιο έπρεπε να πληρώσω.
Διότι είναι φυσικό να κάνει αυτά τα «άλλα πράγματα» που ήθελα όταν μόνη της η «φέτα» κόστιζε όσο πολλοί ολοκληρωμένοι ενισχυτές από μόνοι τους.
Ομως η αγορά δεν έγινε διότι η εταιρία εισαγωγής ήθελε να προκαταβάλω 2000 ευρώ από τα 3200 που θα κόστιζε στο σύνολο, σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης και από κει και πέρα θα κλείναμε ραντεβού για να φέρουν το μηχάνημα και να γίνουν οι ρυθμίσεις.
Άρχισα να ψάχνω μήπως έβγαζε και η MCACC ξεχωριστή «φέτα».
Μπαίνοντας σε μαγαζί της Pioneer και μιλώντας με τον υπεύθυνο αφού μου είπε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο που ζητούσα, κατάλαβα ότι το καλύτερο που είχε να επιδείξει η MCACC θα ήταν αναμφίβολα ενσωματωμένο στους ολοκληρωμένους της Pioneer.
Όταν μάλιστα είδα το φυλλάδιο ρύθμισης αυτού του συστήματος το οποίο ήταν αρκετές σελίδες, αλλά και τα γραφήματα από καμπύλες και διάφορα άλλα που για μένα ήταν άγνωστα, κατάλαβα ότι εκεί κάτι ωραίο και δυνατό συνέβαινε.
Κατάλαβα όμως και κάτι άλλο, ότι έπρεπε να υπάρξει ένας ειδικός που θα μου έκανε αυτές τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να αξιοποιηθεί το μηχάνημα.
Έτσι λοιπόν και έγινε, αγόρασα τον LX-82 αφού πρώτα μου έκλεισε ραντεβού με τον τεχνικό, που μάλιστα ήταν και αυτός κάτοχος του ίδιου ενισχυτή.
Αυτό ήταν ακόμα ένα θετικό σημείο για μένα.

Λοιπόν μετά την εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις που κράτησαν αρκετή ώρα μέχρι οι καμπύλες στα διαγράμματα να πάρουν την σωστή τους θέση, τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα!!!
Καταρχήν το «δέσιμο» που υπήρξε μεταξύ των ηχείων ήταν απίστευτο. Δεν ήταν πια έξι ηχεία τυχαία βαλμένα σε ένα χώρο που απλώς τους είχαν γίνει πάνω τους κάποιες ρυθμίσεις. Ήταν ένα ενιαίο σύνολο. Το MCACC ρύθμιζε το κάθε ηχείο σε σχέση με το άλλο, ποτέ ανεξάρτητα.
Η καθαρότητα και η ανάλυση ήταν πρωτοφανή. Η εκρηκτικότητα και η αμεσότητα τρομερή, δεν υπάρχει πια εφφέ σε ταινία που να μην αποδίδεται με τη σωστή ένταση αφού το MCACC ανέβασε η κατέβασε κάποιες συχνότητες που λόγο του χώρου δεν αποδίδονταν σωστά.
Στάσιμα κύματα, μπουμαρίσματα και διάφορα άλλα προβλήματα των χαμηλών συχνοτήτων, αποτελούν παρελθόν για το χώρο.
Οι διάλογοι ζωντάνεψαν, και ο περιφερειακός ήχος ακούγεται σαν να έχω προσθέσει γύρω-γύρω ακόμα τέσσερα ηχεία.

Θα ήθελα να γράψω πολλά ακόμα προσπαθώντας να μεταφέρω αυτή την εμπειρία. Ξέρω όμως ότι μάλλον έχω είδη κουράσει, αλλά δεν έχω και το χάρισμα να μεταφέρω τις σκέψεις μου γράφοντας.

Σαν καταστάλαγμα θα ήθελα απλά να πω: Έχοντας ακούσει αρκετούς A.V αλλά και PRO , o PIONEER SC-LX 82 κατά τη γνώμη μου για αυτά που προσφέρει, σε συνδυασμό με τα χρήματα που κοστίζει, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Reaction score
15.548

Τελικα οι αποδωσεις των 2 εταιρειων,σε ηχητικο παντα επιπεδο που διαφερουν και σε τι?Αν εχω καταλαβει καλα οι ντενον εχουν μαλακο χαρακτηρα και οι παιονιρ ποιο επιθετικο?Μετα την απαντηση θα συνεχισω.
Σε επεξεργασια σηματος κινηματογραφου και οχι μονο σε μηχανακια ευρειας καταναλωσεις(και στα κορυφαια μηχανακια τους)κατα σειρα εχουμε...

Yamaha...
denon...
pioneer

και ακολουθουν οι υπολοποι.....

Και δεν μπορω να καταλαβω πως η yamaha δεν εχει κανει ακομα εναν καθαρο pro....:112:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Σε επεξεργασια σηματος κινηματογραφου και οχι μονο σε μηχανακια ευρειας καταναλωσεις(και στα κορυφαια μηχανακια τους)κατα σειρα εχουμε...

Yamaha...
denon...
pioneer
θα τα ελεγα ακριβως τουμπα,αλλα δεν εχει σημασια

Και δεν μπορω να καταλαβω πως η yamaha δεν εχει κανει ακομα εναν καθαρο pro....:112:
σαν προ δουλευει ο ζ11 και ας μην ειναι.Αν το δουμε αντικειμενικα, τα τελαυταια χρονια η γιαμι εχει κανει και περικοπες, και γενικα ειναι πεσμενη σε πωλησεις.Σε σχεση με το τι πουλουσε παντα, εξαιρεση ο ζ7, παντως οσοι εχουν ακουσει γιαμι σε σινε κατασταση σιγουρα δεν θυμιζουν σε τιποτα το ζ1
Κατα τα αλλα περα απο το πως διαχειριζεται ο καθενας την πληροφορια πιστευω οτι η ισοσταθμιση ειναι πιο επιθυμητη
σε σχεση με καθε τι αλλο.Αν βεβαια μας ενδιαφερει να ακουμε πιο σωστα, ειδικα αν εχουμε κανενα κουλο χωρο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δημητρη σε ευχαριστω που μας μετεφερες τις εντυπωσεις σου.Συντομα θα εχουμε και απο ακομα ενα μελος , και ελπιζω καποιος κρυφος αναγνωστης να μας πει και αυτος την γνωμη του.

Reaction score
15.548

Αρχικό μήνυμα απο kostas kefalas

Yamaha...
denon...
pioneer
θα τα ελεγα ακριβως τουμπα,αλλα δεν εχει σημασια

σαν προ δουλευει ο ζ11 και ας μην ειναι.Αν το δουμε αντικειμενικα, τα τελαυταια χρονια η γιαμι εχει κανει και περικοπες, και γενικα ειναι πεσμενη σε πωλησεις.Σε σχεση με το τι πουλουσε παντα, εξαιρεση ο ζ7, παντως οσοι εχουν ακουσει γιαμι σε σινε κατασταση σιγουρα δεν θυμιζουν σε τιποτα το ζ1
Κατα τα αλλα περα απο το πως διαχειριζεται ο καθενας την πληροφορια πιστευω οτι η ισοσταθμιση ειναι πιο επιθυμητη
σε σχεση με καθε τι αλλο.Αν βεβαια μας ενδιαφερει να ακουμε πιο σωστα, ειδικα αν εχουμε κανενα κουλο χωρο.

Eσυ εβγαλες τους γιαμι χωρις ισχυ και ψευτες...:116: θα κολησεις στην επεξεργασια.....:138:

Οσον αφορα την ισοσταθμιση σε χωρους κουλους που σε ενδιαφερει σοβαρα η ισοσταθμιση παιρνεις αυτο που χρειαζεται και οχι ενα πολυκαναλο με ισοσταθμιση για να νομιζεις οτι εκανες :142:

Και κατι πολυ απλο......
Εαν δεν μπορει να καταλαβει καποιος την ισχυ σε εναν ενισχυτη φαντασου στο θεμα της επεξεργασιας τι γινετε......!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Eσυ εβγαλες τους γιαμι χωρις ισχυ και ψευτες... θα κολησεις στην επεξεργασια.....
ολοι ειναι ψευτες ΜΑ ολοι και η pionner , και αυτη ψευτρα ειναι ειναι κομματι του παχνιδιου να ψαρωνουν τον κοσμο με βατ που δεν τα βγαζουν ουτε σε γκρεμο.Σε φιλο προτεινα ενα pioneer 82 και ηχεια jamo d7 παρολο οτι ετρεχε σε μικρο χωρο με νορμαλ εντασεις ο 82 αν και ψηφιακος ζεματαγε.Οταν κολλησε ενα τελικο ροτελ 5 x 120 , ο 82 και κρυωσε και ακουσε καλυτερο ηχο.

Οσον αφορα την ισοσταθμιση σε χωρους κουλους που σε ενδιαφερει σοβαρα η ισοσταθμιση παιρνεις αυτο που χρειαζεται και οχι ενα πολυκαναλο με ισοσταθμιση για να νομιζεις οτι εκανες
παιρνεις αυτο που μπορεις , και πιο ευκολο ειναι ενας καλος av
παρα να σπρωξεις 3 χιλιαρικα τουλαχιστον για ενα οντισι.
Με 3 χιλιαρικα αγοραζεις av και σου μενουν και λεφτα για αλλα πραματα

Reaction score
15.548

πριτι γκουντ ειναι, ετσι και αλλιως ολοι οι γιαμι απο ρευματα πασχουν.Ειναι οι πιο ψευτες σε βατ, βεβαια ο 7αρης ειναι ευηχος.Και με τα τσαριο θα ειναι μια χαρα.:126:
Αρχικό μήνυμα απο kostas kefalas
Eσυ εβγαλες τους γιαμι χωρις ισχυ και ψευτες... θα κολησεις στην επεξεργασια.....
ολοι ειναι ψευτες ΜΑ ολοι και η pionner , και αυτη ψευτρα ειναι ειναι κομματι του παχνιδιου να ψαρωνουν τον κοσμο με βατ που δεν τα βγαζουν ουτε σε γκρεμο.Σε φιλο προτεινα ενα pioneer 82 και ηχεια jamo d7 παρολο οτι ετρεχε σε μικρο χωρο με νορμαλ εντασεις ο 82 αν και ψηφιακος ζεματαγε.Οταν κολλησε ενα τελικο ροτελ 5 x 120 , ο 82 και κρυωσε και ακουσε καλυτερο ηχο.

Οσον αφορα την ισοσταθμιση σε χωρους κουλους που σε ενδιαφερει σοβαρα η ισοσταθμιση παιρνεις αυτο που χρειαζεται και οχι ενα πολυκαναλο με ισοσταθμιση για να νομιζεις οτι εκανες
Μου τα γυρνας τωρα....:116:

Tρεχεις πολυ και δεν ξερεις τι γραφεις....

Δεν μπορεις να βγαζεις εταιριες με ονομα και παρελθον ψευτες...

Οταν εβγαζε av η Yamaha...
..... οι αλλοι ακομα δεν ηξεραν το ονομα τους.:116:

Τα ξερεις ολα και δεν ξερεις τιποτα μου φενετε.....:142:

Οσον αφορα τις πωλησεις ειναι αλλο πραγμα....μην τα μπερδευεις..

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: pioneer LX82

σαν προ δουλευει ο ζ11 και ας μην ειναι.
Κι ο Z7 έχει preamp mode, λειτουργώντας καθαρά ως προ, κλείνοντας τα τελικά του στάδια.

"DSP-Z7’s pre-amp mode will provide discrete 7.1 channel line-level output whilst the internal amplifiers are shut down, thus eliminating unnecessary sources of heat and power consumption. In pre-amp mode the internal amplifiers can still be assigned to run speakers in zones 2 and 3."

Reaction score
5.614
Με τελείως κλειστό τον Z7, ανοίγω το Zone2 και περνάω το αναλογικό σήμα από το tuner ή από το pioneer 91 στα ενεργά Purity. Πολύ εξυπηρετικό.

"The DSP-Z7 consumes a mere 0.1 watt or less whilst in standby which exceeds the requirements of stage 2 MEPS."

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μου τα γυρνας τωρα....

Tρεχεις πολυ και δεν ξερεις τι γραφεις....
φοραω κεραμικες δισκοπλακες και 12πιστονες δαγκανες

Δεν μπορεις να βγαζεις εταιριες με ονομα και παρελθον ψευτες...
ολες οι εταιριες εχουν καποιο ονομα , ψευτες τις βγαζω οσο αφορα την ισχυη
Οταν εβγαζε av η Yamaha...
..... οι αλλοι ακομα δεν ηξεραν το ονομα τους.
κατι ξεραν και οι αλλοι, ας πουμε π.χ οτι πρωτη η ντενον σφραγισε ενισχυτη κατα thx

Τα ξερεις ολα και δεν ξερεις τιποτα μου φενετε.....
καπως ετσι ειναι

Οσον αφορα τις πωλησεις ειναι αλλο πραγμα....μην τα μπερδευεις..
τα παντα επηρεαζουν τις πωλησεις, μεχρι το 2002 περιπου και ισως και λιγο πιο μετα η γιαμι ηταν #1 το εβλεπα σε ολα τα μαγαζια , σχεδον ολοι αγοραζαν γιαμι .Μετα μπηκαν και αλλοι πεκτες στο παιχνιδι.Αυτη τη στιγμη η ονκιο εχει μαζεψει ολα τα λεφτα.

Reaction score
460

Σαν κάτοχος του pioneer LX-82 θέλω να πω κι΄ εγώ την ιστορία μου.
Από τη μέρα που έβαλα παραμετρικό ισοσταθμιστή για τις χαμηλές συχνότητες (sms-1) και απολαμβάνω τα ευεργετήματα του μηχανήματος έχοντας πραγματικά «άλλα» μπάσα, πάντα ήθελα να δοκίμαζα ένα σύστημα ισοστάθμισης και για τις άλλες συχνότητες.
Από την άλλη όμως δεν είχα διαβάσει σε κάποιο forum η μιλήσει με κάποιον φίλο που να ήταν ευχαριστημένος από τέτοια περίπτωση.
Βέβαια σκεπτόμουνα μετά, ότι αυτοί όλοι είχαν ένα κοινό: Είχαν το audyssey ενσωματωμένο σε κάποιον AV.
Γνωρίζοντας τον Αργύρη μου μίλησε για την λεγόμενη ξεχωριστή «φέτα» της audyssey.
Βλέποντας φωτογραφίες από τα γραφήματα με τις καμπύλες του χώρου του πριν και μετά την ισοστάθμιση, αλλά και το τι χρειάζόνταν για να γίνει, δηλαδή: πολύς χρόνος απασχόλησης (και όχι 20 η 30 δευτερόλεπτα που λειτουργούν τα αυτόματα), αρκετή γνώση γύρω από το αντικείμενο, τα σύνεργα που συνοδεύουν το μηχάνημα, αλλά και η τιμή αγοράς του, κατάλαβα ότι αν ήθελα να κάνω σωστή δουλειά κάτι τέτοιο έπρεπε να πληρώσω.
Διότι είναι φυσικό να κάνει αυτά τα «άλλα πράγματα» που ήθελα όταν μόνη της η «φέτα» κόστιζε όσο πολλοί ολοκληρωμένοι ενισχυτές από μόνοι τους.
Ομως η αγορά δεν έγινε διότι η εταιρία εισαγωγής ήθελε να προκαταβάλω 2000 ευρώ από τα 3200 που θα κόστιζε στο σύνολο, σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης και από κει και πέρα θα κλείναμε ραντεβού για να φέρουν το μηχάνημα και να γίνουν οι ρυθμίσεις.
Άρχισα να ψάχνω μήπως έβγαζε και η MCACC ξεχωριστή «φέτα».
Μπαίνοντας σε μαγαζί της Pioneer και μιλώντας με τον υπεύθυνο αφού μου είπε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο που ζητούσα, κατάλαβα ότι το καλύτερο που είχε να επιδείξει η MCACC θα ήταν αναμφίβολα ενσωματωμένο στους ολοκληρωμένους της Pioneer.
Όταν μάλιστα είδα το φυλλάδιο ρύθμισης αυτού του συστήματος το οποίο ήταν αρκετές σελίδες, αλλά και τα γραφήματα από καμπύλες και διάφορα άλλα που για μένα ήταν άγνωστα, κατάλαβα ότι εκεί κάτι ωραίο και δυνατό συνέβαινε.
Κατάλαβα όμως και κάτι άλλο, ότι έπρεπε να υπάρξει ένας ειδικός που θα μου έκανε αυτές τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να αξιοποιηθεί το μηχάνημα.
Έτσι λοιπόν και έγινε, αγόρασα τον LX-82 αφού πρώτα μου έκλεισε ραντεβού με τον τεχνικό, που μάλιστα ήταν και αυτός κάτοχος του ίδιου ενισχυτή.
Αυτό ήταν ακόμα ένα θετικό σημείο για μένα.

Λοιπόν μετά την εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις που κράτησαν αρκετή ώρα μέχρι οι καμπύλες στα διαγράμματα να πάρουν την σωστή τους θέση, τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα!!!
Καταρχήν το «δέσιμο» που υπήρξε μεταξύ των ηχείων ήταν απίστευτο. Δεν ήταν πια έξι ηχεία τυχαία βαλμένα σε ένα χώρο που απλώς τους είχαν γίνει πάνω τους κάποιες ρυθμίσεις. Ήταν ένα ενιαίο σύνολο. Το MCACC ρύθμιζε το κάθε ηχείο σε σχέση με το άλλο, ποτέ ανεξάρτητα.
Η καθαρότητα και η ανάλυση ήταν πρωτοφανή. Η εκρηκτικότητα και η αμεσότητα τρομερή, δεν υπάρχει πια εφφέ σε ταινία που να μην αποδίδεται με τη σωστή ένταση αφού το MCACC ανέβασε η κατέβασε κάποιες συχνότητες που λόγο του χώρου δεν αποδίδονταν σωστά.
Στάσιμα κύματα, μπουμαρίσματα και διάφορα άλλα προβλήματα των χαμηλών συχνοτήτων, αποτελούν παρελθόν για το χώρο.
Οι διάλογοι ζωντάνεψαν, και ο περιφερειακός ήχος ακούγεται σαν να έχω προσθέσει γύρω-γύρω ακόμα τέσσερα ηχεία.

Θα ήθελα να γράψω πολλά ακόμα προσπαθώντας να μεταφέρω αυτή την εμπειρία. Ξέρω όμως ότι μάλλον έχω είδη κουράσει, αλλά δεν έχω και το χάρισμα να μεταφέρω τις σκέψεις μου γράφοντας.

Σαν καταστάλαγμα θα ήθελα απλά να πω: Έχοντας ακούσει αρκετούς A.V αλλά και PRO , o PIONEER SC-LX 82 κατά τη γνώμη μου για αυτά που προσφέρει, σε συνδυασμό με τα χρήματα που κοστίζει, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Καλη σου μερα η παραθεση των εντυπωσεων σου απο την συμβιωση με τον 82 ειναι πολυ κατατοπιστικη και απαντα σε πολλα ερωτηματα που εχουν τεθει εδω σε ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο σου.Μηπως καποιος που εχει ντενον 4810 μπορει να παραθεσει τις εντυπωσεις του απο την χρηση του προς διευκολινση συγκριτικων αποτελεσματων?Αν καταλαβα καλα η ισοσταθμιση των χαμηλων εγεινε με ξεχωριστο μηχανημα?

Reaction score
460

Yamaha...
denon...
pioneer

Κωστα καλημερα εγω δεν ρωτησα για το θεμα της επεξεργασιας ρωτησα για την ηχητικη διασταση του καθε ενισχυτη,τι χροιες εχουν,ποιος ειναι μαλακος-σκληρος,ουδετερος γενικα για τα ηχητικα χαρακτηριστικα,μετα θα ρωτησω περι επεξεργασιας και ισοσταθμισης.Τι να τον κανω(κατα την δικη μου γνωμη)εναν ενισχυτη οταν εχει σουπερ ισοσταθμιση-επεξεργασια οταν ηχητικα ειναι φελλος?Παντως ειναι η 3η φορα που ερωτω κατι συγκεκριμενο και σαφη απαντηση δεν εχω παρει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis