- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: pioneer LX82
Μιλας μονο για κινηματογραφο..?Σε ευχαριστω πολυ,τι θα προτεινες?
Μιλας μονο για κινηματογραφο..?Σε ευχαριστω πολυ,τι θα προτεινες?
Εσένα αμα σου βγάλω τ'αυτιά θα σου πω εγω.:116:οι κολλημενοι sure
εγω αν και δεν συμπαθω την σημερινη γιαμι, δεν θα ελεγα οχι σε ενα 7αρι ή ενα 11.Οπως και για ενα ονκιο.Καποιοι αλλοι ομως βλεπουν μονοδρομο κομπανιες οπως την ντενον ας πουμε.
Και ας μην εχουν δει καν μπροστα τους ενα 82 .Γιατι αν ακουγαν την ισοσταθμιση που στηνει, θα ελεγαν ναι κανει δουλεια, αλλα εγω θα παρω ντενον, ας πουμε παντα.
Γιωργο εσυ πιστευεις οτι υπαρχει?Ειναι πολυ δυσκολο τουλαχιστων για την ελληνικη αγορα,οσο για τις γνωριμιες και τις φιλιες που αναπτυσονται μεταξυ καταστηματαρχη και ιδιωτων(εκτος συγκεκριμενων και λιγων περιπτωσεων) ειναι πονεμενη ιστορια και ας μην το ανοιξουμε το θεμα.Δλδ βρε Αντώνη κάποιος με την δική σου ιστορία στον χώρο δεν έχει γνωριμία με κανα κατάστημα που να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει σε τέτοιο επίπεδο;
Τι να πούμε και οι υπόλοιποι..
Καλημέρα και σε σένα!
Μιλαω μονο για κινηματογραφο.Μιλας μονο για κινηματογραφο..?
μην σε νοιαζει θα βαλω τον φωνακια (εκ γομακια) (που τον θυμηθηκα ο λουστης) να σε ανεβαζει με τις εντασεις και τους λαρυγγισμους του:143:Θα το πάρω κάτω μου.
Αργυρη μπορεις να εξηγησεις στον φιλο περι αναλογικης συνδεσης στο συστημα μου τι προβληματα αντιμετωπισαμε,lx 91 με αχ1 αναλογικη συνδεση.onkyo εφοσον θελεις μονο για home cinema η pioneer !
βεβαια παιζει και πως θα το συνδεσεις .
εαν εχεις την δυνατοτητα για αναλογικα με lexicon η theta με oppo 83sp η pioneer 91 πας σε αλλη κατηγορια ...
Να ξερεις οτι δεινω απολυτη βαση στον ηχο και μετα στην εικονα,πολυ μετα.Επανερχομαι σε 1.5 ωρες,σορυ οικ υποχρεωσεις.onkyo εφοσον θελεις μονο για home cinema η pioneer !
βεβαια παιζει και πως θα το συνδεσεις .
εαν εχεις την δυνατοτητα για αναλογικα με lexicon η theta με oppo 83sp η pioneer 91 πας σε αλλη κατηγορια ...
Σε ποια κατηγορία δηλαδή; Το 91 το είχα μέσω αναλογικών στον Aaron προ. Τώρα το γύρισα στο hdmi και αφήνω τον Ζ7 για την αποκωδικοποίηση.εαν εχεις την δυνατοτητα για αναλογικα με lexicon η theta με oppo 83sp η pioneer 91 πας σε αλλη κατηγορια ...
μακη που εισαι man?Αργυρη μπορεις να εξηγησεις στον φιλο περι αναλογικης συνδεσης στο συστημα μου τι προβληματα αντιμετωπισαμε,lx 91 με αχ1 αναλογικη συνδεση.
Προσφατα ενας φιλος απο τον DENON 11 πηγε στον PIONEER 82 και εμεινε ικανοποιημενος απο ισοσταθμιση αλλα σε θεματα χαμηλου οχι...Μιλαω μονο για κινηματογραφο.
Καλημέρα.Καλη σου μερα η παραθεση των εντυπωσεων σου απο την συμβιωση με τον 82 ειναι πολυ κατατοπιστικη και απαντα σε πολλα ερωτηματα που εχουν τεθει εδω σε ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο σου.Μηπως καποιος που εχει ντενον 4810 μπορει να παραθεσει τις εντυπωσεις του απο την χρηση του προς διευκολινση συγκριτικων αποτελεσματων?Αν καταλαβα καλα η ισοσταθμιση των χαμηλων εγεινε με ξεχωριστο μηχανημα?
ωραιο μασινι , απλα πεθανε πριν καν γεννηθει
HDMI 1,4