Καλωδιο ρευματος

Reaction score
30.496
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος

4. Δεν ήθελες να ακούσεις
5. Δεν ήξερες που να επικεντρώσεις τη προσοχή σου
6. Δεν ήσουν σε καλή διάθεση

4 δεν θέλησες να ακούσεις τις ανήκουστες διαφορές.
5 Δεν επικέντρωσες την προσοχή σου κάπου διότι δεν υπήρχε κάτι για να επικεντρωθείς.
6 ήσουν σε διάθεση , ωχου τώρα με παπαριές θα ασχολούμαι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

4 δεν θέλησες να ακούσεις τις ανήκουστες διαφορές.
5 Δεν επικέντρωσες την προσοχή σου κάπου διότι δεν υπήρχε κάτι για να επικεντρωθείς.
6 ήσουν σε διάθεση , ωχου τώρα με παπαριές θα ασχολούμαι?
οταν θαρθω σπιτι σου θα φερω ενα καλωδιο των 1500+ ευρω
Αν ακουσουμε διαφορες ετοιμασου να το αγορασεις
αν οχι θα στο χαρισω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.963

οταν θαρθω σπιτι σου θα φερω ενα καλωδιο των 1500+ ευρω
Αν ακουσουμε διαφορες ετοιμασου να το αγορασεις
αν οχι θα στο χαρισω
εγώ όταν θά'ρθω σπίτι σου θα σου φέρω ένα ενισχυτή των 1500+ ευρώ (μπορώ να κάνω βέβαια το ίδιο και στο 1/4 αυτού του κόστους) :126:

Αν δεν ακούσεις διαφορές τραγικές, είσαι κουφός. Τον ενισχυτή δε στον χαρίζω! :135:

Αν οι διαφορές που θα ακούσεις με τον ενισχυτή δεν είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε αλλαγή καλωδίου ρεύματος, ανεξαρτήτου τιμής, θα κάτσω να με ...:139:

Αν προτιμήσεις (στο ίδιο κοστολόγιο) να αγοράσεις καλώδιο κι όχι ενισχυτή, είσαι μ@λ@κ@ς. :137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εγώ όταν θά'ρθω σπίτι σου θα σου φέρω ένα ενισχυτή των 1500+ ευρώ (μπορώ να κάνω βέβαια το ίδιο και στο 1/4 αυτού του κόστους)
as u wish

Αν δεν ακούσεις διαφορές τραγικές, είσαι κουφός. Τον ενισχυτή δε στον χαρίζω!
ε δεν μιλω για τραγικες διαφορες, δεν υπαρχουν τραγικες διαφορες.Και εσυ το ξερεις καλα , κανενας ενισχυτης χ αξιας δεν παιζει τραγικα καλυτερα απο ενα ισης αξιας.Μιλαω για ακουστε διαφορες , ως εκει

Αν οι διαφορές που θα ακούσεις με τον ενισχυτή δεν είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε αλλαγή καλωδίου ρεύματος, ανεξαρτήτου τιμής, θα κάτσω να με ...

Αν προτιμήσεις (στο ίδιο κοστολόγιο) να αγοράσεις καλώδιο κι όχι ενισχυτή, είσαι μ@λ@κ@ς.
βασικα καλωδια αγοραζω εδω και χρονια και μηχανακια
και θα σου πω λιγα πραματα
1 τα καλωδια ειναι διαχρονικα
2 δεν σηκωνουν φθορες
3 την βελτιωση που κανουν την κανουν σε καθε συσκευη
4 αυτο το < 5% περιπου που δινουν για να το παρεις σε ενα mark levinson ας πουμς πρεπει να πληρωσεις πολλα περισοτερα.
5 ειναι κατι που δεν αντιγραφεται , οπως αλλα μπλιμπλικα
friendly rg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.963
Απάντηση: Καλωδιο ρευματος

δε το συνεχίζω.

οφ κορς, "friendly" που λες κι εσύ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

για αυτο μου αρεσεις, αν και δεν συμφωνεις δεν αρπαζεσαι
respect man:126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.498

Αργύρη και Κώστα να προτείνω κάτι;

Κανονίστε για ένα τεστ καλωδίων ρεύματος, ένα των 3€ και ένα >500€.

Προτείνω να είσαστε μόνο οι δυο σας.:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εγω δεν σταματω να κανω δοκιμες.Ας ειχε οτι ηθελα οι δοκιμες ειναι το μαστ για μενα, ειτε καλωδιο ειτε μπλιμπλικι ειτε.Μπριζολα νοτιας αφρικης:126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278

Η λεξη αξιοπιστη δεν κολλαει με το ολο θεμα.Η δοκιμη-ες στο καθε συστημα και η επαναληψη αυτων μας βοηθα να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.Και επειδη καθε φιλτρο ακουγεται διαφορετικα σε καθε
συστημα
χωρο
αυτια.
Ας δοκιμασει ο καθενας και μετα αποφασιζει τι θα ψωνισει.Ζωτικο αν μπορουμε να αγορασουμε αυτο που μας κανει κλικ.
4. Δεν ήθελες να ακούσεις
5. Δεν ήξερες που να επικεντρώσεις τη προσοχή σου
6. Δεν ήσουν σε καλή διάθεση
Θαυμάσια...Εφόσον έχει πιά γίνει άμεση κι έμμεση παραδοχή ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη μέθοδος με αντικειμενικά κριτήρια,εξετάζεται ορθά από την ανάποδη...

Οι υποκειμενικές προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη που θα επιτελούσε ανάλογες συγκρίσεις,δικαιολογούνται πάντως από επιστημονικώς αποδεκτά δεδομένα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και η τρελλα δεν ειναι επιστημονικως αποδεκτη?
αναλυση επι τουτου εχομεν:143:
Κανενας δεν μπορει να ψησει οποιονδηποτε στο να ακουει ή να μην ακουει

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

λοιπον μολις ποσταρισαν οι συνηθεις υποπτοι αναψε το νταβαντουρι.
Ειρηνη υμιν
Απο ολα που εγραψες Εαρινε κραταω την προθεση σου να κατεβεις κατω απο τ'αυλακι.Αντι ενισχυτου κρατα ομως ενα βουβαλι και τον Κογια .Ο Βλασσης τις μπυρες και εγω τα χοληστερινουχα χαιεντοπαιδακια.Να δεις εκει ΤΥΦΛΑ τεστ που θα γινει.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278

και η τρελλα δεν ειναι επιστημονικως αποδεκτη?
αναλυση επι τουτου εχομεν:143:
Κανενας δεν μπορει να ψησει οποιονδηποτε στο να ακουει ή να μην ακουει
Πολύ σωστά μιλάς.Στο θέμα της αυτοκριτικής είσαι τέλειος.
Φαντάσου όποιος λέει τον άλλο ΄΄λογικό΄΄ στη χώρα του παραλόγου,πόσο πρόβλημα θα έχει...:612:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εξετρελαθην δικε μου:111:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.963

λοιπον μολις ποσταρισαν οι συνηθεις υποπτοι αναψε το νταβαντουρι.
Ειρηνη υμιν
μη τρομάζεις βρε, το νταβαντούρι που λες είναι η "πολυφωνία", ακούγονται διαφορετικές απόψεις δηλαδή, κι αυτό πλέον γίνεται με ηρεμία, με χιούμορ μπόλικο και χωρίς μαλιοτραβήγματα...:143:

Άλλωστε αυτή είναι η ουσία σε ένα φόρουμ, να ακούς πολλές απόψεις. Και διάλεξε τι θα πάρεις. Σα να πηγαίνεις σε ταβέρνα ένα πράμα. Άλλος παίρνει παϊδάκια κι άλλος μοσχαρίσια, άλλος καλαμαράκια κι άλλος φαγκρί...

Απο ολα που εγραψες Εαρινε κραταω την προθεση σου να κατεβεις κατω απο τ'αυλακι.Αντι ενισχυτου κρατα ομως ενα βουβαλι και τον Κογια .Ο Βλασσης τις μπυρες και εγω τα χοληστερινουχα χαιεντοπαιδακια.Να δεις εκει ΤΥΦΛΑ τεστ που θα γινει.
Με τον Κόγια παραμάσχαλα, θα πρέπει να τηρήσουμε με το νι και με το σίγμα τη διαδικασία των τυφλών τεστ (κι αυτός πίνει τσίπουρα, ότι πρέπει δηλαδή για να γίνεις τύφλα)...:137::138::137:

Reaction score
1.686

Παντως, μολις πριν δυο ημερες τελειωσαν τα εργα αλλαγης υποσταθμου στην περιοχη μου απο την ΔΕΗ.
Η δικη μου παλια χαλκινη παροχη (συνολικου μηκους 60 μετρων) μιας και ειμαι παρα πολυ κοντα, κοπηκε και αντικατασταθηκε ενα κομματι της μηκους 15 μετρων με νεα καλωδια αλουμινιου εως τον μετασχηματιστη. Η διαφορα στον ηχο ειναι τρομερα εμφανης προς το χειροτερο. Το σωμα χαθηκε σε βαθμο που νομιζεις οτι εχει χαλασει το συστημα σου.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

Αααααχ, εγώ σήμερις έφαγα τυροπιτούλα με δυόσμο, ψημένη σε αλουμινένιο ταψί. Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω να την ψήσουμε και σε εμαγιέ, και θα σας πω την εμπειρία μου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Κατεβα μπρε και θα σου ψησω σπανακοπιτα(τυροπιτα,κρεατοπιτα,πρασοπιτα κλπ μανα Τρικαλινη γαρ) σε μπακιρενιο ταψι .Εκει να δεις χροιες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.963

Αααααχ, εγώ σήμερις έφαγα τυροπιτούλα με δυόσμο, ψημένη σε αλουμινένιο ταψί. Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω να την ψήσουμε και σε εμαγιέ, και θα σας πω την εμπειρία μου...
ε δε τρώγεσαι εσύ ρε, ούτε ωμός ούτε ψημένος! :138:

σου λέει τον καημό του ο άνθρωπος κι εσύ το ρίχνεις στις τυρόπιτες! :136:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.687
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis