Western Digital TV HD LIVE

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ενώ παιζει η ταινία μπορείς πολύ απλά να πατήσεις το βελάκι αριστερά ή δεξιά και θα επιταχύνει ή επιβραδύνει τους υπότιτλους άμεσα το μηχάνημα.
:607::605:

Reaction score
39
Re: Western Digital TV HD2

Παρατηρώ εδώ και μερικές ημέρες όταν παίζω ένα αρχείο (mkv) ο ήχος να ακούγεται ένα κλικ πριν από την εικόνα. Το έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα; Καμία λύση;

Reaction score
248

To WG111v3 της Netgear ειναι συμβατο με το TV HD2? :121:

Reaction score
7

Κάτι που ακόμα δεν έχει φτιαχτεί. Όταν βλέπεις ένα mkv ή ένα m2ts/ts αρχείο και έχεις εξωτερικούς υπότιτλους κανονικά και τους βλέπεις συγχρονισμένα, όταν βγεις πίσω έξω από την ταινία και μετά ξαναμπείς και του πεις να συνεχίσει από εκεί που ήταν, χάνεται ο συγχρονισμός. Πρέπει να κάνεις cancel, να αρχίσεις από την αρχή την ταινία και να πας στο σημείο που ήσουν με fast forward ή scene skip. Λίγο ξενέρα αυτό. Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε και αν θα το φτιάξουν?

Reaction score
3

Ή Μπορείς πολύ απλά να ξανασυγχρωνίσεις τους υπότιτλους με το βελάκι αριστερά - δεξιά στα ms που το είχες συγχρονίσει και πριν, σιγά το πράγμα.

Κάνεις την τρίχα τριχιά ρε φίλε....

Reaction score
0

Εγχρωμοι Υποτιτλοι με το HTML Color Mixer
Το προσωπο σου σε ASCII MODE ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
CooooooLLLL

Reaction score
7

Δεν γίνεται να συγχρονιστούν φίλε. Είναι μεγάλη η απόκλιση μετά και δεν το φτάνεις τον συγχρονισμό, ακόμα και αν πας τα ms στα + ή - 15000 πχ...

Και δεν κάνω τη τρίχα τριχιά φίλε. Είναι σπαστικό όταν γίνεται αυτό και αναγκάζεσαι να ξαναβάλεις την ταινία από την αρχή και να ψάχνεις το σημείο που ήσουν...

Γενικότερα όμως είμαι υπερευχαριστημένος με το live. Αγγίζει την τελειότητα. Χαλάρωσε, μια παρατήρηση κάναμε...

Reaction score
3

Και εγώ γενικώς είμαι ευχαριστημένος με το wdtv live αλλά τις προάλλες είχα κατεβάσει το hurt locker σε 720p και μετά απο 7 γίγα download δεν συγχρόνιζόταν ο ήχος με την εικόνα. Στο Pc βέβαια ήταν μια χαρά. Έφαγα μεγάλη ξενέρα. Άσε που είχαμε μαζευτεί με την παρέα να το δούμε και όπως ήμουν στο καπάκι το ξανακατέβασα σε divx.

Reaction score
3

kgian και εγώ αυτό που λέει ο vadegr πιστεύω ότι έφταιγε καθότι εγώ όσα αρχεία εχω κατεβάσει έως τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Reaction score
0

Μία παρατήρηση...
στα mkv πρέπει να παίξει το αρχείο κάποια ώρα πάνω από 4-5 λεπτά για να εμφανιστεί στα recent videos. Σε αντίθεση με τα xvid αρχεία που τα εμφανίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Στη μνήμη όμως (για να συνεχίσει να παίζει από την αρχή ή από το σημείο που διακόπηκε η αναπαραγωγή) κρατάει το σημείο διακοπής.

Reaction score
0

ΝΕΟ WD 3D TV ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ
Βεβαιως θα λειτουργει με την αναλογη 3D TV 52αρα απο 4.500
κα τα αντιστοιχα γιαλια απο 150 εως 300

Reaction score
3

Τι λες ρε ντινο?
Που το είδες κάτι τετοιο πες κάνα λινκ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

θελω τα φωτα σας εχω το εξης προβλημα,
προσφατα συνδεσα το tv live με εναν προτζεκτορα, στην αρχη εβαλα ενα harry poter για να δω... και το επαιξε ,μετα οτι και να του εβαζα δεν επαιζε τιποτα εδειχνε οτι φορτωνε αλλα δεν προχωρουσε ...
στη συνεχεια το ξανασυνδεσα με την tv και παλι τα ιδια ΤΙΠΟΤΑ
σημειωση οτι βλεπω τουσ φακελους και τα περιεχομενα των φακελων αλλα μολις παταω play τιποτα ,ξερει κανεις τι μπορει να φταει??
ευχαριστω:110::110::110:

Reaction score
0
HELP με Western Digital TV HD2

θελω τα φωτα σας εχω το εξης προβλημα,
προσφατα συνδεσα το tv live με εναν προτζεκτορα, στην αρχη εβαλα ενα harry poter για να δω... και το επαιξε ,μετα οτι και να του εβαζα δεν επαιζε τιποτα εδειχνε οτι φορτωνε αλλα δεν προχωρουσε ...
στη συνεχεια το ξανασυνδεσα με την tv και παλι τα ιδια ΤΙΠΟΤΑ
σημειωση οτι βλεπω τουσ φακελους και τα περιεχομενα των φακελων αλλα μολις παταω play τιποτα ,ξερει κανεις τι μπορει να φταει??
ευχαριστω
υγ.μονο φωτογραφιες ανοιγει

Reaction score
3

Δοκίμασε να κάνεις ένα reset από την τρυπούλα δίπλα στην πλαϊνή usb θήρα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale