Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Βγήκε νέο b-rad firmware based on official 1.02.21 fw.

Εδώ και το history revision:
WDLXTV-Live-0.4.2.0
* updated to official fw 1.02.21!!!
* official Movie Sheet release, includes titi's wall & sheet templates
* included Xmodpt's coolsmile irc & filemanager webend mods
* UMSP customization (/conf/umsp.php for custom Media-Items)
* updated derlinuxers webplugin scripts; add system&plugin daemon status & start/stop
* domain wide auth to protect web services
* updated nzbget to 0.7.0-r380 & nzbgetweb to 1.4-t7
* included unpackfs-0.0.6
* included subversion-1.6.9-r901367
* included ImageMagic-6.6.1-4
* changed nzbget default DestDir from /boot -> /tmp (must change before using!!!)
* fixed options mess up in crazymount preventing osd/app mounting
* all irc settings are persistent
* fixed passworded Samba shares & 1.02.21
* fixed load.webplugin for UMSP/Deluge/nzbgetweb/etc
* added link target to webend links for new tab / no js
* fixed .rootFS loading
* update webend css to make left column wider
* corrected S00custom-options with movie sheet types & Samba protection
* fixed custom villa_bg.jpg and screen_saver.png
* patched crazymount to fix .addMounts functionality
* fixed typo's in several osd files
* increased php UploadMaxFileSize to 4M
* lots&lots of random script maintenance & optimizations
* even more logging (bug report included in webend)
*** BUGS:
* no thumbs in first two levels of local folders view
Αν γνωριζει τώρα ποια που μπήκανε και τα movie sheets και στο wd tv live πως ακριβώς δουλεύουν αυτά τα movie sheets με απλά λόγια ας μας δώσει τα φώτα του.

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD2

Βρε παίδες.

Γιατί δεν μου παίζει αρχεία από usb stickakia (please refer to the manual for supported formats) ενώ τα ίδια ακριβώς μου τα παίζει από συνδεδεμένο σκληρό?

Μιλάω για κλασσικά stickakia των 4gb 8gb, και δοκίμασα διάφορα file system.

Reaction score
8

Βρε παίδες.

Γιατί δεν μου παίζει αρχεία από usb stickakia (please refer to the manual for supported formats) ενώ τα ίδια ακριβώς μου τα παίζει από συνδεδεμένο σκληρό?

Μιλάω για κλασσικά stickakia των 4gb 8gb, και δοκίμασα διάφορα file system.
Εγω ενα 4αρι που εχω και εναι φορμαρισμενο σε fat32 δεν εχει προβλημα.Δοκιμασες αλλο στικακι,στο κανει και στις δυο θυρες;

Reaction score
3

Έχω συνδέσει πάνω σε ένα router το desktop μου που έχει win χρ pro sp3 greek και έχω κάνει κοινόχρηστους 2 - 3 δίσκους που εννοείτε μέσα έχουν και videos και εικόνες και τα πάντα.

Επίσης πάνω στο router μου(Linksys wag200g) έχω συνδέσει και το wd tv live που ενώ βλέπει κανονικά Internet κοινός youtube όταν πάω στο desktop που το βλέπει ότι το έχω πάνω συνδεδεμένο μου λέει "there is no media in the correct folder" αφού πατήσω πάνω στο network shares -> desktop

Έχετε να προτείνεται κάτι και αν ναι τι?

Εννοείτε ότι δεν έχω ασφάλειες firewall k.t.l. στο pc μου ούτε στο router μου.
Όπως επίσης εννοείτε ότι εχω δοκιμάσει reset.

Στο μηχάνημα εχω περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware 1.02.21

Reaction score
3

Πρέπει να έχω κάνει μαλακία με το δίκτυο γιατί δοκιμάζω να μπω στους κοινόχρηστους φακέλους από το ίδιο το desktop και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα επομένως κάτι άλλο παίζει γιατί παλιότερα που δοκίμαζα να μπω έτσι στους κοινόχρηστους φακέλους έμπαινε κανονικά οπότε όποιος ξέρει καλά από δίκτυα pls help.

Reaction score
1

Αγαπητοί, κάτι ακόμα.

Έβαλα το τελευταίο firmware (τι θέλω και τα πειράζω, αφού έπαιζε μια χαρά με το πρώτο...)
Και οι υπότιτλοι πήγαν αρκτά πιο πάνω, με αποτέλεσμα να είναι κάμποσο ψηλά. Εντάξει δεν είναι και στο κέντρο, αλλά σίγουρα δεν είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Τι λέτε να κάμω...?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Αγαπητοί, κάτι ακόμα.

Έβαλα το τελευταίο firmware (τι θέλω και τα πειράζω, αφού έπαιζε μια χαρά με το πρώτο...)
Και οι υπότιτλοι πήγαν αρκτά πιο πάνω, με αποτέλεσμα να είναι κάμποσο ψηλά. Εντάξει δεν είναι και στο κέντρο, αλλά σίγουρα δεν είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Τι λέτε να κάμω...?
Ρε συ με τα βελάκια μπορείς να τους πας όπου θες.

Reaction score
1

LoL.

Θενξ αγαπητέ. Τι στο καλό διαβασα τόσα θέματα, και πουθενά δεν βρήκα την λύση!

Ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
0

Διαβάζω για μηνες τα posts και επιτέλους κανένας δεν μπήκε στον κόπο να γράψει με 5 λόγια πώς γίνεται η εγκατάσταση και πώς λειτουργεί τελικά το b-rad firmware. Μισόλογα από δω, μισόλογα από κει και αποτέλεσμα μηδέν.
Τελικά υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ή μόνο μπαρούφες ακούγονται μέσα δω???

Reaction score
3

Εγώ το έχω βάλει και το χρησιμοποιώ.

Τα άμεσα οφέλη που θα δεις είναι στους media servers επιπλεόν επιλογή για να βλέπεις trailers ταινιών απο την apple και πλήρη υποστήριξη shoutcast για ελέυθερο ιντερνετικό ραδιόφωνο...

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Διαβάζω για μηνες τα posts και επιτέλους κανένας δεν μπήκε στον κόπο να γράψει με 5 λόγια πώς γίνεται η εγκατάσταση και πώς λειτουργεί τελικά το b-rad firmware. Μισόλογα από δω, μισόλογα από κει και αποτέλεσμα μηδέν.
Τελικά υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ή μόνο μπαρούφες ακούγονται μέσα δω???
Λίγο aggressive σε βρίσκω !!:116: Σου ζητάμε συγγνώμη εάν δεν σε έχει ικανοποιήσει το thread. Μια ιδέα που μου έρχεται μόλις τώρα από το μυαλό.....είναι να το εγκαταστήσεις και να δεις . Δεν είναι τίποτα . Ακριβώς το ίδιο όπως όταν κάνεις αναβάθμιση του κανονικού firmware. Για απορίες .....εδώ είμαστε!!:102:

Reaction score
8

Λίγο aggressive σε βρίσκω !!:116: Σου ζητάμε συγγνώμη εάν δεν σε έχει ικανοποιήσει το thread. Μια ιδέα που μου έρχεται μόλις τώρα από το μυαλό.....είναι να το εγκαταστήσεις και να δεις . Δεν είναι τίποτα . Ακριβώς το ίδιο όπως όταν κάνεις αναβάθμιση του κανονικού firmware. Για απορίες .....εδώ είμαστε!!:102:
+1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

+1111111111111111111111111111111

..αλλά οι γενικολογίες συνεχίζονται...
όταν το δοκιμάσω θα γράψω 8 σελίδες αναλυτιικά όλη τη διαδικασία για να κλείσω το post..

Reaction score
1

Ρε φίλος,
Τι μας κράζεις, επειδή δεν τρέξαμε να σου εξηγήσουμε τι και πώς γίνεται κάτι?
Σου λέμε και μπαρούφες... ακούς εκεί.

Εδώ βοηθάει ο καθένας εθελοντικά όπως μπορεί, και θα την ακούσουμε και από πάνω? Συγγνώμη που δεν τρέξαμε να σε εξυπηρετήσουμε.
Πόσες φορές μας εξυπηρέτησες εσύ και δεν στο ανταποδώσαμε, μα δεν είμαστε απαράδεκτοι?

Να μην γράψεις τίποτα, ούτε αναλυτικά ούτε περιληπτικά.
Στο καλό να πας, μακριά και αγαπημένοι.
Καλό trolling.

Reaction score
0

Η απάντηση θα είναι σύντομα προς όλους αυτούς που ταλαιπωρούνται με τις ασυναρτησίες σας και όχι για τους εξυπνακηδες σα και σένα.
Γι αυτό και μόνο να είσαι σίγουρος ότι θα μ ευγνωμονούνε πάαααααααααρα πολύ εδώ μέσα!

ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΜΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Reaction score
140

Η απάντηση θα είναι σύντομα προς όλους αυτούς που ταλαιπωρούνται με τις ασυναρτησίες σας και όχι για τους εξυπνακηδες σα και σένα.
Γι αυτό και μόνο να είσαι σίγουρος ότι θα μ ευγνωμονούνε πάαααααααααρα πολύ εδώ μέσα!

ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΜΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!
εισαι η ελπιδα μας:142::143::142:

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους!
Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το background (την κεντρική εικόνα έναρξης) στο minimal του b-rad (την πιο πρόσφατη έκδοση);

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους!
Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το background (την κεντρική εικόνα έναρξης) στο minimal του b-rad (την πιο πρόσφατη έκδοση);

Ευχαριστώ πολύ.

είναι παρά πολύ απλό φίλε μου. Απλά διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα βρεις τη λύση σου.
Στη διάθεσή σου...:140:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale