Γνωμες για 32ex700

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλως σας βρηκα!
Σας διαβαζω καιρο και ηρθε η ωρα για την τελικη αποφαση μου!
Και θελω μια τελευταια γνωμη!

Καταζητητε λοιπον..
Νεα 32" να (δια)κοσμήσει την κρεββατοκαμμαρα μου με τις εξης απαιτήσεις..

60% Xbox360
37% 720p-1080p μεσω mediacenter
και ενα 3% καμια μπαλα!

Προσφερονται το πολυ 800 ζεστα ευρω και οι ιντσες λογω χωρο δεν πανε παραπανω δυστηχως!

Εχω ψιλοκαταληξει στην νέα Sony ex700 που ειδα απο κοντα κ μου άρεσε..
άλλα ειμαι ερωτευμένος με την PanasonicV10 που ειχα δει καποια στιγμη και με στιγμάτισε!

Δεν με ενδιαφερει τι τεχνολογια θα χρησιμοποιεί plasma,lcd,led..
αρκει η εικονα να ειναι σωστή με τα χρωματα και ειδικά το μαυρο!

Δεν με ενδιαφερει η TV(βλεπω ελάχιστα),o ήχος (θα βαλω δικά μου), το design, δυνατότητες usb,internet.. το θεμα μας ειναι ποιότητα εικονας οπως καταλαβατε!

Υπαρχει αλλη λυση περα της sony 32ex700 λοιπον?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Υπαρχει αλλη λυση περα της sony 32ex700 λοιπον?
Όλες οι υπόλοιπες 32άρες..
Να το πώ διακριτικά.Φέτος η Σονυ δεν έκανε και τόσο μεγάλα άλματα στην ποιότητα της εικόνας σε σχέση με τα περσινά μοντέλα.
(χμμμ,δεν ήταν και πολύ διακριτικό αυτό..)
Επίσης υπάρχουν πολλά παράπονα απ την ανακλαστικότητα του νέου γυαλιού που χρησιμοποιούν.Οπότε επιβάλεται θέαση πρό της αγοράς.

Reaction score
0
LG TFT LCD 32'' 32LD750 FULL HD 200HZ....για δες τη

Τηλεόραση 32" LCD, DVB-T (Ψηφιακός Δέκτης) με MPEG4, 200Hz, Wireless Ready, Web TV (Wi Fi - DLNA), Ανάλυση εικόνας 1920 x 1080p, Δυναμικός Λόγος αντίθεσης 80.000:1, Xρόνος Απόκρισης 2.2m/s, Γωνία θέασης 178o, USB 2.0 (HD DivX), HDMI x3, Smart Energy Saving Plus, Intelligent Sensor II, Teletext Είσοδοι-Έξοδοι: HDMI (1.3)x3, RF-in, Scart, RGB In (D-sub 15 pin), PC Audio In, CI Slot, Ακουστικών, Component, Digital Audio Out (optical) Διαστάσεις: (Π x Υ x Β) 804 x 567 x 212 χιλ. (με επιτραπέζια βάση)

565 ευρω

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωμες για 32ex700

Όπως συμβαίνει δυστυχώς με πολλά 'προσιτά' μοντέλα της εταιρίας αυτής την είδα σήμερα -σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, και παρά τα specs είναι πολύ φτωχή η εικόνα της άνωθεν LG...

και επειδή συγκρίνετε με Sony, ακόμη και η φτηνή 32ΒΧ400 την 'έτρωγε' χαλαρά...

Η δε EX700 ήταν πολύ καλή δίπλα στον ανταγωνισμό αν και η EX600 που γλυτώνεις και κάτιτις δεν είναι καθόλου υποδεέστερη -σε εικόνα, της λείπουν interνετικά αλλά και τα 100hhz.

Την άποψη την καταθέτω γιατί τις είδα το μεσημέρι όλες δίπλα δίπλα με το ιδιο θέμα...

Κύριοι προσωπικά ούτε από reviews ούτε από ψαχτήρι τιμής αγοράζω τηλεόραση...:126:

Reaction score
0
σίγουρα είδες την 32LD750????αυτη την εβδομαδα έρχεται στα καταστηματα

Reaction score
0
Βλεπω οτι βγαινουν οι νεες σειρες Sammy k lg και θα περιμενω λιγο να τις δω απο κοντα!

Η panasonic κ η Phillips δεν εχουν τιποτα?

Οσο για την ex600 το ιντερνετ δεν με ενδιαφερει αλλα τα 100hz ειναι καταλυτικος παραγοντας αν δεν την εχω δει απο κοντα!

Θα συμφωνησω με την τελευταια προταση του "Ironman"

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωμες για 32ex700

Ήταν η LD550 ή LD650 πάντως αλλά και άλλα "ανεβασμένα" μοντέλα όπως 40SL8000 που έπαιζαν δίπλα στον ανταγωνισμό τους ήταν απολύτως απογοητευτικά...

ΔΕΝ ξέρω τι φταίει και τα specs απέχουν από την πραγματικότητα, ΔΕΝ ξέρω ποιός αγοράζει Philips με κοστολόγια στα 800 με 1000 ευρώ που έπαιζαν επίσης δίπλα στον ανταγωνισμό τους και είχαν μαύρο... τριετίας...

Περιμένω νέες αφίξεις εκτός των -όσων- Sony και -όσων- LG...

PS Πλαίσιο Θεσσαλονίκη κέντρου το κατάστημα... Γενικά πριν τα σκάσετε δείτε και ΚΛΕΙΣΤΕ τα .pdf με το 0000000000000000μύριο:1 κοντράστ!:123:

Reaction score
0
Μόλις γύρισα απο ενα sony center!
Πηγα να δω απο κοντά την Ex700!
Και να την συγκρίνω με ex500,ex600,nx500!

Καταρχήν η nx500 ειναι be2,ειναι CCFL και δεν ειναι 100hz και γυαλίζει πολυ στα συν η εμφάνισή της, πανέμορφη!
Η ex600 ειναι Be3,ειναι edge led, αλλα δεν ειναι 100hz!
H ex500 ειναι οτι και η ex700 be3,100hz αλλα αντι για Led ειναι CCFL!

Αποτέλεσμά η ex700 είναι ενα κλικ καλύτερή απο την ex500 στην εικόνα αλλα δεν δικαιολογεί με τίποτα τα 150-200ε που κοστίζει παραπάνω!

Όποτε για την ώρα καταλήγω στην ex500!

Reaction score
0
Πηγα σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών που κανει εγκαίνιά πανω στην εθνική οδο Αθηνών-Λαμίας και εχει 20% έκπτωση..
βρηκα 32ex500=580e άλλα εχει παράδοση τουλάχιστον 15 μέρες..
μεχρι το σαββατο ισχυει! Δεν την πηρα..

ειδα Samsung 3D LED UE46C7000 με γυαλια..
τετοια εμπειρια θεασης δεν εχω ξαναζησει..!!
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο 1-2λεπτα με ενοχλησαν τα ματια και δακρυσαν ..οχι απο συγκινηση..γιατι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
ειδα Samsung 3D LED UE46C7000 με γυαλια..
τετοια εμπειρια θεασης δεν εχω ξαναζησει..!!
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο 1-2λεπτα με ενοχλησαν τα ματια και δακρυσαν ..οχι απο συγκινηση..γιατι?
Μέχρι να δώ και εγώ συμπέρασμα δεν βγάζω.
Έχεις δει ταινία 3d σε σινεμά;Αν ναι,σε κούρασε η θέαση της;

Πάντως απ ότι έχω καταλάβει είναι ενοχλητικό σε άτομα που βλέπουν rainbow σε προβολείς.

Reaction score
0
32ex500

Διανύω την πρωτη εβδομαδα της νεας μου 32Ex500!
Μαζι της εγινε αχώριστη παρεα ενα Wd live Tv(τελειο)!
Και ολα μαζι ταιριαξανε με ενα ηχοσυστημα 2.1 με οπτικη ίνα,ενα router που κανει δίκτυο με ενα λαπτοπ που εχει εξ.σκληρους usb αβυσσαλέας χωρητικότητας κ ενα xbox360!

Η θεαση 1080p ταινιων γινεται απροβληματιστα και με το motionflow στο "υψηλο" φερνει την ταινια σε αλλη διασταση..επαθα πλακα με Avatar(1080p-11gb)!

Συν(+)
μαυρο
χρωματα
κινηση(Motionflow)
δεν εχει αντανακλασεις
εμφανιση
ηχος(εξαιρετικα πριμα)
ιντερνετ
Clouding-bleeding-artifacts (λαμπουν δια της απουσιας τους)

Πλην(-)
Με motionflow υψηλο εχω παρατηρηση καποια προβληματα στην κινηση που δεν ειναι μονιμα και ψαχνω στο youtube να δω πως λεγονται νομιζω (judder)
δυνατότητες usb
ηχος(μετρια μεσαια,καθολου μπασα)
αργει απο καναλι σε καναλι (λεπτομεριες)
χειριστήριο
τιμή(650e)

Ειμαι πολυ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα κ περιμενω την Digea πως κ πως!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: 32ex500

Διανύω την πρωτη εβδομαδα της νεας μου 32Ex500!
Μαζι της εγινε αχώριστη παρεα ενα Wd live Tv(τελειο)!
Και ολα μαζι ταιριαξανε με ενα ηχοσυστημα 2.1 με οπτικη ίνα,ενα router που κανει δίκτυο με ενα λαπτοπ που εχει εξ.σκληρους usb αβυσσαλέας χωρητικότητας κ ενα xbox360!

Η θεαση 1080p ταινιων γινεται απροβληματιστα και με το motionflow στο "υψηλο" φερνει την ταινια σε αλλη διασταση..επαθα πλακα με Avatar(1080p-11gb)!

Συν(+)
μαυρο
χρωματα
κινηση(Motionflow)
δεν εχει αντανακλασεις
εμφανιση
ηχος(εξαιρετικα πριμα)
ιντερνετ
Clouding-bleeding-artifacts (λαμπουν δια της απουσιας τους)

Πλην(-)
Με motionflow υψηλο εχω παρατηρηση καποια προβληματα στην κινηση που δεν ειναι μονιμα και ψαχνω στο youtube να δω πως λεγονται νομιζω (judder)
δυνατότητες usb
ηχος(μετρια μεσαια,καθολου μπασα)
αργει απο καναλι σε καναλι (λεπτομεριες)
χειριστήριο
τιμή(650e)

Ειμαι πολυ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα κ περιμενω την Digea πως κ πως!
Ωραίος oxygen!
Καλοθέατη!
Άνοιξα και νέο θέμα για αυτήν την tv

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης