ερωτηση

Reaction score
0
αν διαλεγεσ αναμεσα στον spiderbox9000 και στον mvision 300 ποιον θα διαλεγες και γιατι?με ενδιαφερει η εικονα πολυ.σε τι υστερει ο ενας απο τον αλλο?

Reaction score
1
Απάντηση: ερωτηση

αν διαλεγεσ αναμεσα στον spiderbox9000 και στον mvision 300 ποιον θα διαλεγες και γιατι?με ενδιαφερει η εικονα πολυ.σε τι υστερει ο ενας απο τον αλλο?

Αυτό για να στο απαντήσει κάποιος θα πρέπει να βάλει τους δέκτες σε μια κοινή τηλεόραση να δει ποιος παιζει καλύτερα μια και σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η εικόνα
Εγώ που έχω την αράχνη είμαι πολύ ικανοποιημένος από εικόνα και στα Hd αλλά και στα sd κανάλια
Από υποστήριξη η ομάδα του spiderbox δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και κάνει ότι μπορεί ώστε να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες που αγόρασαν η θα αγοράσουν τον δέκτη

Reaction score
114

Aν σε ενδιαφερει αποκλειστικα η εικονα, τοτε στο τεστ του φορουμ που εγινε, καλες εντυπωσεις απεσπασε ενας Humax ,o oποιος δεν ξερω ποσο κοστιζει, αλλα σιγουρα μπορει καποιος να μας πει, αλλα και μια αλλη λυση που μου ερχεται στο μυαλο και εχω και εγω, και κοστιζει γυρω στα 130Ε και ειναι και combo.

Reaction score
1

Reaction score
114

O Spiderbox εχει ενα σημαντικο προτερημα που δεν μπορουμε να αναφερουμε, που δεν το εχει οχι μονο ο Mvision, αλλα και οι περισσοτεροι και πολυ πιο ακριβοι δεκτες.
Επισης, στερουνται απο σχεδιο υποστηριξης και εχουν ελλειψη γνωσεων και ιδεων.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo