Γιατι μισω το 3D?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Γιατι μισω το 3D?

ριλι δεν ξερω, στα χαρτια παιζει μονο του .Δεν εχει αντιπαλο, αλλα και κουλο ειναι και αργει αδικαιολογητα.

Reaction score
1.560
Εγω προσωπικα ειμαι εναντια του 3D

Πιστευω πως ειναι τεχνολογια μεγαλης οθονης(σινεμα) και οχι σπιτιου ακομα και με πολλες ιντσες πανιου

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Γιατι μισω το 3D?

Πιστευω πως ειναι τεχνολογια μεγαλης οθονης(σινεμα) και οχι σπιτιου ακομα και με πολλες ιντσες πανιου
Δηλαδη 4 μετρακια(στο σπιτι) θα σε χαλουσαν στην θεαση 3D?
Kαι ενας τριτσιπος DLP για να εχεις οσο φως θες?
Πω,πω,...παυλα!:120::111:

Reaction score
1.560
Για να ειμαι ειλικρινεις ειμαι αντιθετος στην λογικη τα εχω ολα στο σπιτι και δεν βγαινω ποτε εξω

Θα μου αρεσε να παω και σινεμα να δω καποια 3D ταινια,αλλα πιστευω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση απο πλευρα υγειας

http://www.technobuffalo.com/blog/televisions/are-you-ready-for-3d-eye-strain

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.621
Απάντηση: Re: Γιατι μισω το 3D?

πιστευω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση απο πλευρα υγειας

Κάτσε να βγει καμμιά ταινία πρώτα και μετά κοιτάμε το θέμα υγείας!:142:

Reaction score
12.127
Είδα σήμερα 3D σε τηλεόραση σαραντακάτι ιντσών και μου άρεσε. Σε καρτούν όχι τόσο, αλλά σε τοπία και ανθρώπους πάρα πολύ. Στο καρτούν είχε πρόβλημα η κίνηση, σε έντονες κινήσεις η ροή δεν ήταν ομαλή και κούραζε.

Σημέωση: επί 1 χρόνο η δουλειά μου ήταν να κοιτάζω με παρόμοια γυαλιά την οθόνη το PC επί 8 ώρες, με μικρά διαλείμματα. Στατικές αεροφωτογραφίες, στερεοζεύγος και σχεδίαση σε 3D, οπότε δεν μου είναι άγνωστο το θέμα. Επίσης έχω ενσύρματα γυαλιά σπίτι για να παίζω παιχνίδια. Δεν με κουράζει η παρακολούθηση.

Θα έπαιρνα σήμερα 3D τηλεόραση, αν και δεν καταλαβαίνω τι το διαφορετικό έχει από μια απλή. Η πηγή πιστεύω είναι αυτή που πρέπει να στείλει το σήμα συγχρονισμού με τα γυαλιά.

Στον υπολογιστή μου (και στο σπίτι τώρα και στη δουλειά τότε που δούλευα 3D) χρησιμοποιώ CRT με refresh rate 100 Hz για να μην τρεμοπαίζει η εικόνα. Στην έξοδο της VGA μπαίνει το κουτάκι που περνά το σήμα από μέσα του και στέλνει σινιάλιο πότε θα αναβοσβήσουν τα γυαλιά μου. Επίσης σε αυτό συνδέεται και η οθόνη μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.374
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ