Βάλε πρίμα, χασάπη!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Βάλε πρίμα, χασάπη!

μπουαχααα εχω ενα φιλο που καθε νηστια με τραβαει στα νηστισιμα των mcdonalds μεχρι σκασμου...
μαθετε να νηστευετε τωρα καθημερηνα -να ειστε προσεκτικοι με τις επιλογες σας στις αγορες μηχανηματων-εκτος και εαν ανηκετε στους λιγους ματσο :133:μαυρο σκυλι που μας εφαγε:134:

Reaction score
658
Απάντηση: Βάλε πρίμα, χασάπη!

Να σημειώσω ότι Και σε Ενα από τα είδη μουσικής που ακούμε, Όποιο κι αν είναι αυτό, Έχει σημασία κι η επιλογή των συγκροτημάτων, πχ άκουγα (κι ακούω φυσικά) Deepest Mode,
αυτοί όμως δεν μπορούν να ακουστούν όπως ο Tiga ή ο Moby, εννοώ καλύτερες ηχογραφήσεις, βέβαια υπάρχουν κι οι Pet Shop Boys κι οι Yello
που εξελίχθηκαν τα μέγιστα τουλάχιστον τεχνικά.
Πιό απλά όταν ακούω Moby ή Tiga έχω την αίσθηση ότι
το σύστημα αξίζει παραπάνω, από ότι όταν ακούω Deepest Mode, τους οποίους φυσικά κι ακούω διότι πολύ απλά μου αρέσουν.
Δεν υπάρχει θέμα να κολήσουμε στα ονόματα. Κάτι ανάλογο φαντάζομαι θα συμβαίνει σε όλα τα είδη μουσικής.

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Βάλε πρίμα, χασάπη!

Να σας το θυμήσω πώς ξεκίνησε η κουβέντα:

Άρα το θέμα μας δεν είναι τι ακούμε και τι δεν ακούμε (και πόσο ανώτεροι αισθανόμαστε από τους γύρω που δεν ακούν αυτά που ακούμε εμείς οι ψαγμένοι).

Πρέπει να ακούμε απαραίτητα τζαζζζζ και κλασσική για να έχει νόημα να επενδύσουμε σε ένα καλό ηχοσύστημα;

Μήπως πρέπει να γνωρίζουμε και γαλλικά και πιάνο;
Από πιάνο ΟΚ αλλά γαλλικά έχω να κάνω από το Λύκειο.
Eγώ έγραψα απλά οτι εμένα η κλασσική και η jazz μου προέκυψαν σαν μουσική εξέλιξη από τη ροκ που άκουγα νεώτερος, ΔΕΝ μεγάλωσα με αυτά τα ακούσματα ΟΥΤΕ στο σπίτι είχα hi end μηχανήματα.Μπήκα στο hi end από ανάγκη για καλύτερη ακουστική απόδοση από φυσικά όργανα και ορχήστρες,δεν μετάνιωσα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα διέθετα αυτά που διέθεσα για μηχανήματα αν δεν είχα αυτά τα μουσικά γούστα,ίσως η περαιτέρω διεύρυνση της δισκοθήκης μου να μου φαινόταν δελεαστικότερη

D

Deleted member 23222

Guest

Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερα να "ακούγαμε" μουσική και όχι μηχανήματα ή ηχεία?
Μήπως να επαναπροσδιοριστεί από ορισμένους το "χρέος" απέναντι στη μουσική? (είπα και τη μαγική λέξη έτσι για σασπενς!!!:138:)
Μου αρέσει η λέξη χρέος που χρησιμοποίησες.Εγώ για παράδειγμα κάνω downloading και κατόπιν αγοράζω ότι μου αρέσει και μπορώ να βρώ στην Ελλάδα,μου αρέσει το cd ,έχει μέρος της τελετουργίας του βινυλίου και θα χρησιμοποιώ player,όσο περισσότερο μπορώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Το CD έχει μέρος της τελετουργίας του βινυλίου; Τί ισοπέδωση Θεέ μου! Πού βαδίζομεν κύριοι; Ε ρε και σε πάρει χαμπάρι ο Στεφανίδης, τί έχεις ν' ακούσεις... :114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924

πέρασε όξου! Λ.Σ.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.358

καλα οσο γραφεις εδω να ξερεις οτι κοροιδευεις τον εαυτο σου λεγοντας οτι η μουσικη ειναι πανω απο τα μηχανηματα κλπ κλπ κλπ
Αυτή είναι μία θλιβερή ατάκα, όχι γι' αυτό που λέει αλλά για την σιγουριά με την οποία το λέει :110:.

Φίλε μου, κρίνε εξ ιδίων όσο θέλεις, αλλά :
1) γράφω εδώ
2) όταν η μουσική που παίζει μου αρέσει, τα μηχανήματα τα έχω Χ..ΜΕΝΑ

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Βάλε πρίμα, χασάπη!

Αυτή είναι μία θλιβερή ατάκα, όχι γι' αυτό που λέει αλλά για την σιγουριά με την οποία το λέει :110:.

1) γράφω εδώ
σωστα, κρινω εξ ιδιων.
επισης κρινω και εξ άλλων που ξερω απο εδω μεσα.
επισης εσενα δεν σε ξερω προσωπικα οποτε ισως κανω λαθος.
επισης εκανα μια γενικευση για να δωσω μια περιγραφη για αρκετα απο τα καμαρια μας.
τελος ζηταω συγνωμη γιατι βλεπω οτι με καποιο τροπο που δεν καταλαβα σε εθιξα. ελπιζω να μην επαναληφθει.
αυτα
Νικος

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.358

Δεν με έθιξες. Και... να επαναληφθεί αν το πιστεύεις :126:
Η βεβαιότητα της γενίκευσης με στεναχώρησε λίγο.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Βάλε πρίμα, χασάπη!

Δεν με έθιξες. Και... να επαναληφθεί αν το πιστεύεις :126:
Η βεβαιότητα της γενίκευσης με στεναχώρησε λίγο.
να σου πω, με τοσο jitter εδω μεσα πιστευω πως μπορω να ακουσω εαν το τρανσπορτ σου εχει jitterομετρηση κατω απο 1ns με μεγαλη ακριβεια. τι μουσικες και κολοκυθια, σου λεω ΟΛΟΙ εδω μεσα ακουνε jitter καλυτερα και απο το μηχανημα του stereophile...
:138::138:
(παμ να ακουσουμε λιγο jitter? κατα το παμπλατεια...)

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.358

Χμμμ. Τώρα το πιάνω το πνεύμα σου. :142: :444:

D

Deleted member 23222

Guest

Το CD έχει μέρος της τελετουργίας του βινυλίου; Τί ισοπέδωση Θεέ μου! Πού βαδίζομεν κύριοι; Ε ρε και σε πάρει χαμπάρι ο Στεφανίδης, τί έχεις ν' ακούσεις... :114:
Ουπς sorry ορθόδοξοι χαιφιντελίστες,ξέχασα να αναφέρω οτι θεωρώ το cd ανώτερο,για πολλούς λόγους

D

Deleted member 23222

Guest

1) γράφω εδώ
Εν πολλοίς αυτό αποπνέει υγεία.Εύγε...

D

Deleted member 23222

Guest

Το CD έχει μέρος της τελετουργίας του βινυλίου; Τί ισοπέδωση Θεέ μου! Πού βαδίζομεν κύριοι; Ε ρε και σε πάρει χαμπάρι ο Στεφανίδης, τί έχεις ν' ακούσεις...
Τι θα ακούσω? Καζαντζίδη?Τα ξέρω απέξω από τότε που μικρό παιδί δούλευα στις φάμπρικες και το βράδυ πρόκοβα στο νυχτερινό

Reaction score
29.746

Γιάυτό ακριβώς πέρασε όξω.....

D

Deleted member 23222

Guest

Γιάυτό ακριβώς πέρασε όξω.....

Ο σεβάσμιος αιωνόβιος μου σύστησε κάτι χαπάκια,περισσεύουν και για σένα δεν θα τα πιώ όλα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt