Home cinema 7.1

Reaction score
5.614
Το matrix τα χαλάει τα surround. Με τίποτα δε θα χαράμιζα τα surround του Αντώνη προσθέτοντας δύο back, καθότι τα surround θα παίζουν πολύ χειρότερα στο matrix 7.1.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Home cinema 7.1

Το ποιο ωραιο που εχω διαβασει περι sub

Καλά και τα 2 sub, αλλά με τα 4 επιτυγχάνεται ένα παχύ στρώμα χαμηλού που είναι κ@υλ@, ακόμη και στις ομιλίες. Όταν δηλαδή δυο ηθοποιοί περιγράφουν κάτι άσχημο, βγαίνει ένα χαμηλό που το νιώθεις να γαργαλάει το στήθος σου. Δεν περιμένεις την έκρηξη για να τρομάξεις.
:137::137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σιγα μην τρομαξεις, εχεις μαθει σε καθε εμβολισμο του σαμπ να σου φευγουν θηκες και σφραγισματα .Το γαργαλητο ειναι ενα μικρο διαλημα:143:
ρε σε καλο να μας βιει το σημερνο γελιο:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

More importantly though, a 7.1 system equipped with Dolby Pro Logic IIx as a base takes the guesswork out of what surround decode scheme you should use: Your only choices are "Music" or "Movie", and that is easy to make. Pro Logic IIx will deliver seven main channels for you, regardless of source, without any concern for whether it will sound "right" or "natural". And it will sound right and natural. Leave it at that.

Reaction score
460

Το ποιο ωραιο που εχω διαβασει περι sub

:137::137:
Στο στηθος ας τον γαργαλαει,πουθενα αλλου να μην τον γαργαλησει και αρχισουν τα θεματα!!

Reaction score
460

Παντως αυτο το 7.1 που ακουσα στον Γιαννη,μου αρεσε.(ηταν γραμμενο ομως 7.1).

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

Παντως αυτο το 7.1 που ακουσα στον Γιαννη,μου αρεσε.(ηταν γραμμενο ομως 7.1).
Το γραμμένο 7.1 φυσικά και είναι όλα τα λεφτά. Το θέμα είναι τι κάνεις με την πλειοψηφία των ταινιών που είναι 5.1. Να παίζεις Matrix ή όχι; Η γνώμη μου είναι όχι.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

Δεν κατάλαβα το quote σου πού βοηθάει στη συζήτηση περί 7.1
αλλο 7.1 και αλλο 7.2.......καλυτερο το δευτερο.....τουλαχιστον εσυ το γνωριζεις καλυτερα.....

Και μιας και θα κανει την υπερβαση να την κανει σωστα.....:126:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

αλλο 7.1 και αλλο 7.2.......καλυτερο το δευτερο.....τουλαχιστον εσυ το γνωριζεις καλυτερα.....

Και μιας και θα κανει την υπερβαση να την κανει σωστα.....:126:
Πολλαπλά surround με την ίδια πληροφορία θέλω να δοκιμάσω τώρα. Όχι να παίζω κουτσουρεμένα τα surround προς χάριν των back.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

Πολλαπλά surround με την ίδια πληροφορία θέλω να δοκιμάσω τώρα. Όχι να παίζω κουτσουρεμένα τα surround προς χάριν των back.
Η καθαρη πληροφορια ειναι μεγαλητερης σημασιας απο την ποσοτητα....

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

Η καθαρη πληροφορια ειναι μεγαλητερης σημασιας απο την ποσοτητα....
Η καθαρή πληροφορία, ναι, σύμφωνοι, όταν τα δισκάκια είναι 7.1 και έχουμε 4 μονόπολα για περιφερειακά σε σωστές αποστάσεις.

Στον δικό μου χώρο που είναι προβληματικός πίσω, σκέφτομαι να τον γεμίσω με τέσσερα δίπολα, παραμένοντας στο 5.1.

Οι στιγμές που καρφώνεται το βέλος πίσω στο δέντρο σε 7.1 πόσες είναι; Και πόσες όλες οι υπόλοιπες στιγμές που το μόνο που ενδιαφέρει είναι η αίσθηση του περιβάλλοντος, χωρίς κατευθυντικότητα;

Βλέπω καθημερινά μία ταινία, ανελλιπώς. Κατευθυντικότητα στους περιφερειακούς ήχους ζήτημα αν την αποζητώ μια φορά την εβδομάδα σε συγκεκριμένους ήχους. Τη θυσιάζω άνετα για πιο εντυπωσιακό "χάσιμο" πίσω.

Reaction score
15.548

Πιστεβω πως και το 6.1 καθαρο ειναι μια χαρα ωστε να αποδωθει σωστα το τι γινετε γυρω μας.....την ολη δουλεια την κανει η χαμηλη συχνοτητα στον κινηματογραφο....οποτε η χρηση 2 sub ειναι δεδομενη μινιμουμ για μενα....(εγω εχω ενα..:116:)

Reaction score
460

Πιστευω οτι εαν βαλω αλλο ενα σαμπ ιδιο θα χρειαζομαι νεα στατικη μελετη του κτιριου.Ειμαι νομιζω υπερκαλυμενος απο χαμηλες.Τι λες Αργυρη?

Reaction score
460

Απο θεμα ογκου ηχου ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι αλλο.Τα εμπρος τα εχουμε δηλωσει λαρτζ (2 επι 15 ιντσες και 1200 βατ ανα καναλι)και το σαμπ ειναι 15ιντσο με 1000 βατ (καθαρα βατ απο jbl made usa).Ηδη υπαρχει τεραστια ενταση και ογκος!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βαλτε το hero στη στιγμη που πετανε τα βελη στην σχολη.Και ερχεται το βελος απο πισω και καρφωνεται μεσα στην σχολη.
Ο ορισμος του timbre matchin και του σωστου καλοκουρδισμενου σαμπ , στο καρφωμα του.Και μιλαμε για 5,1 ξερο.
Και ξερω πσωμι, το να βαζουμε πολλα πλαινα σε διαφορετικες αποστασεις δεν ειναι και οτι πιο σοφα οσο καλα και να το κουρδισουμεν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Πιστευω οτι εαν βαλω αλλο ενα σαμπ ιδιο θα χρειαζομαι νεα στατικη μελετη του κτιριου.Ειμαι νομιζω υπερκαλυμενος απο χαμηλες.Τι λες Αργυρη?
το ειπα και πριν
καταδαφησεις εκβραχισμοι Ο ΑΝΤΩΝΗΣ

Reaction score
15.548

Απο θεμα ογκου ηχου ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι αλλο.
Ποτε μην λες Ποτε......δοκιμασετο πρωτα...δεν ειναι τιποτα....

Παρε ενα δανεικο απο φιλο να στα στηση ο Αναργυρος και μετα μας λες τι διαφορα....:137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Απο θεμα ογκου ηχου ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι αλλο.
στις μερες που ζουμε το ιδεατο ειναι η γραμμωση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός