- Reaction score
- 5.614
Το matrix τα χαλάει τα surround. Με τίποτα δε θα χαράμιζα τα surround του Αντώνη προσθέτοντας δύο back, καθότι τα surround θα παίζουν πολύ χειρότερα στο matrix 7.1.
:137::137:Καλά και τα 2 sub, αλλά με τα 4 επιτυγχάνεται ένα παχύ στρώμα χαμηλού που είναι κ@υλ@, ακόμη και στις ομιλίες. Όταν δηλαδή δυο ηθοποιοί περιγράφουν κάτι άσχημο, βγαίνει ένα χαμηλό που το νιώθεις να γαργαλάει το στήθος σου. Δεν περιμένεις την έκρηξη για να τρομάξεις.
Στο στηθος ας τον γαργαλαει,πουθενα αλλου να μην τον γαργαλησει και αρχισουν τα θεματα!!Το ποιο ωραιο που εχω διαβασει περι sub
:137::137:
:204: :204: :204:Στο στηθος ας τον γαργαλαει,πουθενα αλλου να μην τον γαργαλησει και αρχισουντα θεματα!!
Δεν κατάλαβα το quote σου πού βοηθάει στη συζήτηση περί 7.1Το ποιο ωραιο που εχω διαβασει περι sub
:137::137:
Το γραμμένο 7.1 φυσικά και είναι όλα τα λεφτά. Το θέμα είναι τι κάνεις με την πλειοψηφία των ταινιών που είναι 5.1. Να παίζεις Matrix ή όχι; Η γνώμη μου είναι όχι.Παντως αυτο το 7.1 που ακουσα στον Γιαννη,μου αρεσε.(ηταν γραμμενο ομως 7.1).
αλλο 7.1 και αλλο 7.2.......καλυτερο το δευτερο.....τουλαχιστον εσυ το γνωριζεις καλυτερα.....Δεν κατάλαβα το quote σου πού βοηθάει στη συζήτηση περί 7.1
Πολλαπλά surround με την ίδια πληροφορία θέλω να δοκιμάσω τώρα. Όχι να παίζω κουτσουρεμένα τα surround προς χάριν των back.αλλο 7.1 και αλλο 7.2.......καλυτερο το δευτερο.....τουλαχιστον εσυ το γνωριζεις καλυτερα.....
Και μιας και θα κανει την υπερβαση να την κανει σωστα.....:126:
Η καθαρη πληροφορια ειναι μεγαλητερης σημασιας απο την ποσοτητα....Πολλαπλά surround με την ίδια πληροφορία θέλω να δοκιμάσω τώρα. Όχι να παίζω κουτσουρεμένα τα surround προς χάριν των back.
Η καθαρή πληροφορία, ναι, σύμφωνοι, όταν τα δισκάκια είναι 7.1 και έχουμε 4 μονόπολα για περιφερειακά σε σωστές αποστάσεις.Η καθαρη πληροφορια ειναι μεγαλητερης σημασιας απο την ποσοτητα....
το ειπα και πρινΠιστευω οτι εαν βαλω αλλο ενα σαμπ ιδιο θα χρειαζομαι νεα στατικη μελετη του κτιριου.Ειμαι νομιζω υπερκαλυμενος απο χαμηλες.Τι λες Αργυρη?
Ποτε μην λες Ποτε......δοκιμασετο πρωτα...δεν ειναι τιποτα....Απο θεμα ογκου ηχου ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι αλλο.
στις μερες που ζουμε το ιδεατο ειναι η γραμμωσηΑπο θεμα ογκου ηχου ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι αλλο.