- Reaction score
- 460
Απάντηση: Διπολα ηχεια
Αρβανιτακη θυμασαι ποσο ειχε το ζευγος τα ς1α?
Αρβανιτακη θυμασαι ποσο ειχε το ζευγος τα ς1α?
Κοιτα να δεις εδω δεν μιλαμε για το τι ποσο δυναται ο καθενας να επενδυσει στο συστημα του αλλα αναφερθηκαμε και ποιο πριν σαν βαση σε ορισμενα κριτηρια για το εβερεστ .Τωρα για το εαν ειναι το καλυτερο συστημα για οικιακο κινηματογραφο ας μου προτεινεις καποιο καλυτερο και μεχρι το κοστος του εβερεστ.Τωρα οσο αφορα την ακροαση απο διπολα σε στερεο προγραμμα τι θες να μου πεις οτι ενα διπολο παιζει σαν ενα ηχειο που ειναι κουρντισμενο για χαι φαι και αναπτησει την ιδια στερεο εικονα και παιζει στο ιδιο φασμα συχνοτητων?δεν νομιζω.Νομιζω ομως οτι οταν μιλαμε για διπολα απευθυνομαστε σε ειδικου τυπου ηχεια φτιαγμενα για οικιακο κινηματογραφο και μονο,νομιζω?αρα τι χαι εντ απαιτηση να εχω απο τα καλυτερα διπολα.Γιατι αν απεδιδαν την μουσικη οπως τα 802 η τα 9800 π.χ,θα επαιρναν ολοι διπολα και για εξικονομηση χρηματων και χωρου!Δεν νομιζω να εκρινα πουθενα συστηματα 5.1 με ολα τα ηχεια ιδια το οποιο ειναι σιγουρα και το ποιο σωστο,αλλα τωρα να ακουω στερεο μουσικη απο 5 ηχεια δεν μου ακουγεται καλα,θα νιωθω οπως ερχονται σε κατι τεβερνες γυρω γυρω μου οταν καθομαι με τις κιθαρες και τα βιολια.Αντε μετα ψαξε βρες στεροφωνικη εικονα.Παντα φιλικα!Τωρα οσο αφορα τα κριτηρια μου σημερα το βραδυ περναω εξετασεις απο αυριο θα με ξεσκισουν για αυτο σημερα το παιζω καργας απο αυριο αστα......
Κοιτα να δεις εδω δεν μιλαμε για το τι ποσο δυναται ο καθενας να επενδυσει στο συστημα του αλλα αναφερθηκαμε και ποιο πριν σαν βαση σε ορισμενα κριτηρια για το εβερεστ .Τωρα για το εαν ειναι το καλυτερο συστημα για οικιακο κινηματογραφο ας μου προτεινεις καποιο καλυτερο και μεχρι το κοστος του εβερεστ.Τωρα οσο αφορα την ακροαση απο διπολα σε στερεο προγραμμα τι θες να μου πεις οτι ενα διπολο παιζει σαν ενα ηχειο που ειναι κουρντισμενο για χαι φαι και αναπτησει την ιδια στερεο εικονα και παιζει στο ιδιο φασμα συχνοτητων?δεν νομιζω.Νομιζω ομως οτι οταν μιλαμε για διπολα απευθυνομαστε σε ειδικου τυπου ηχεια φτιαγμενα για οικιακο κινηματογραφο και μονο,νομιζω?αρα τι χαι εντ απαιτηση να εχω απο τα καλυτερα διπολα.Γιατι αν απεδιδαν την μουσικη οπως τα 802 η τα 9800 π.χ,θα επαιρναν ολοι διπολα και για εξικονομηση χρηματων και χωρου!Δεν νομιζω να εκρινα πουθενα συστηματα 5.1 με ολα τα ηχεια ιδια το οποιο ειναι σιγουρα και το ποιο σωστο,αλλα τωρα να ακουω στερεο μουσικη απο 5 ηχεια δεν μου ακουγεται καλα,θα νιωθω οπως ερχονται σε κατι τεβερνες γυρω γυρω μου οταν καθομαι με τις κιθαρες και τα βιολια.Αντε μετα ψαξε βρες στεροφωνικη εικονα.Παντα φιλικα!Τωρα οσο αφορα τα κριτηρια μου σημερα το βραδυ περναω εξετασεις απο αυριο θα με ξεσκισουν για αυτο σημερα το παιζω καργας απο αυριο αστα......
Δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια! Τώρα για το φίλο σου δεν γνωρίζω το χώρο του αλλά αν είναι εκεί η ρίζα του προβλήματος με τα καλωδια δεν θα δει προκοπη.Ενας φιλος μου εχει 5 χ 802 και παλι δεν ειναι ευχαριστημενος ο ανθρωπος.......ολο ψαχνετε...:133:
Εχει αλλαξει δεν ξερω και εγω ποσα καλωδια..μονο και μονο για να παρει αυτο που θελει.
Δυστυχως.. μονο ενας ειδικος χωρος με τα καταλληλα ενυσχητικα και πηγες μπορει να αποδωσει τα μεγιστα.....
Στην ουσια εμεις πολεμαμε να ακουσουμε με βαση τον χωρο μας που ειναι δυσκολο......
Το ρημαδοσυστημα που προσπαθω να στησω γινεται με επιλεκτικα κριτηρια δηλ απο την συνθεσις κ2 επελεξα μονο τα ηχεια ολα τα αλλα τα αναπτυσω με αλλες μαρκες καλυτερες ανα τομεις.Το 9800 κοβει λαιμους!!Και για την κ2 δινει για πισω μονο τα ς1α διπολα.Θα δουμε το τελικο αποτελεσμαΣχετικά με το καλύτερο ή χειρότερο ξέρεις ότι τα πάντα είναι σχετικά και όπως είπα τα Synthesis δεν είναι προϊόν αλλά πακέτο με υπηρεσια. Τωρα το πως το πουλάν εδώ είναι άλλο θέμα.
Όταν τα ακούσωτα 9800 θα σου πως ποια είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα και ποια χειρότερα βάη των πληροφοριών και εμπειριών που έχω. Και θα σου τα κρίνω και με τιμές Αμερικής που είναι σαφώς καλύτερες (και μέχρι 50% κάτω) γιατί αν τα κρίνω με ελληνικές.....
Σχετικά με τα δίπολα και τη μουσική έγινε περεξήγηση. Νόμιζα ότι μιλούσες για τα 9800 και μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά τελικά μιλούσες για τα δίπολα. Είμαστε απολύτως σύμφωνοι τότε και ας πάμε παρακάτω. Εννοείται ότι τα δίπολα θα είναι δράμα στη μουσική.
Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη Σωτηριε....Δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια! Τώρα για το φίλο σου δεν γνωρίζω το χώρο του αλλά αν είναι εκεί η ρίζα του προβλήματος με τα καλωδια δεν θα δει προκοπη.
Πες του να παρει ηχεια jbl κ2 9900(αντικαταστατης του 9800)και θα βρει τον χαμενο του δρομο οπως τον βρηκα εγω οταν ξεφορτωθηκα τα 801!!Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη Σωτηριε....
Δεν ειναι θεμα που ειναι το προβλημα και αν ειναι τα καλωδια.
Το προβλημα ειναι στον εγκεφαλο εαν ψαχνεις πραγματα που μονο εκεινος το εχει μεσα στο μυαλο του και ξερει τι ψαχνει....
Προσωπικα επειδη τα εχω ακουσει και ετσι και αλλιως με τις διαφορες αλλαγες εχω χαθει και εγω στο τι ψαχνει.......
Παντως οπως και να τα εχει παιξει ειναι παρα-παρα πολυ καλο το αποτελεσμα......
Μιλαμε για ιδια ηχεια ιδια ενυσχητικα και ιδια καλωδια.....
Αβυσος το μυαλο του ανθρωπου.....:112:
Εχει χαλασει ενα σκασμο λεφτα και εχει εναν προβολεα του 1000ρικου......:142:...αυτο ειναι το δραμα....:133:
Καλοοοοο!!!Γιατι....θελεις να με ....:111::116:
και με πιο λιγα βατ αππγειωνουν τα παντα ολαΚαλά ασε τι κάνω εγω με τις καμινάδες μου που εσυ ούτε να ονειρευτείς δε μπορείς.
Οσο για τα 8ιντσά σου να ξέρεις οτι με 200 wrms θα γίνουν πύραυλοι εδάφους αέρος.
Σωστα το εθεσες και ετσι ειναι.....τα back πρεπει να ειναι μονοπολα φτανει να εχουν χωρο πισω......Π.χ. να έρχεται το βέλος δηλαδή από μπροστά, να το νιώθεις να σε περνά απροσδιόριστα (λόγω δίπολων) και να καρφώνεται πίσω στα μονόπολα.
7.4 ok![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές kostas kefalas και antkots.
Καλά και τα 2 sub, αλλά με τα 4 επιτυγχάνεται ένα παχύ στρώμα χαμηλού που είναι κ@υλ@, ακόμη και στις ομιλίες. Όταν δηλαδή δυο ηθοποιοί περιγράφουν κάτι άσχημο, βγαίνει ένα χαμηλό που το νιώθεις να γαργαλάει το στήθος σου. Δεν περιμένεις την έκρηξη για να τρομάξεις.