THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

Reaction score
81
Καλησπερα συναγωνιστες!!Σε τι κατηγορια τιμης σε νεο ντακ πρεπει να παει καποιος για να παρει καλυτερο ηχο απο το θητα;:616:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

Με την τιμη ακους ?Προφανως στο Ιωτα:142:

Reaction score
81

Οχι απλα την τιμη την βαζω για μπουσουλα.:126:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.267

Καλησπερα συναγωνιστες!!Σε τι κατηγορια τιμης σε νεο ντακ πρεπει να παει καποιος για να παρει καλυτερο ηχο απο το θητα;:616:
Τελικώς...... θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο HD10 ακολουθεί την λογική της Hegel και αυτό είναι σωστό. Έχουμε να κάνουμε με έναν καλό μετατροπέα ο οποίος προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, είναι καλοκατασκευασμένος και ακούγεται σωστά, αποτελεί δηλαδή μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Με όρους της αγοράς, πάντως, πιέζεται ασφυκτικά από τον DacMagic καθώς, όπως θα φανεί αργότερα, και από τον YBA

Link

Reaction score
3.696

Εχει και τελεστικούς ΝΕ5532 για πιο αναλογικό ήχο, αλλα και τους OPA2134 μάλλον στο στάδιο Ι/V

Reaction score
32

Aντι να αναρωτιέσαι για το ποσα πρεπει να δωσεις για να ακους καλυτερα απο το ''θητα'' γιατι δεν αναρωτιεσαι γιατι αυτοι που θελουν να ακουσουν μουσικη και οχι τεχνολογιες ακουνε ακομα απο το ''θητα''. Και ειναι πολλοι σε πληροφορω.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

Aντι να αναρωτιέσαι για το ποσα πρεπει να δωσεις για να ακους καλυτερα απο το ''θητα'' γιατι δεν αναρωτιεσαι γιατι αυτοι που θελουν να ακουσουν μουσικη και οχι τεχνολογιες ακουνε ακομα απο το ''θητα''. Και ειναι πολλοι σε πληροφορω.
μωρε και απο το v-dac ακουνε και ειναι και μια χαρα!:123:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

μωρε και απο το v-dac ακουνε και ειναι και μια χαρα!:123:
Μωρέ και από ΑSUS ESSENCE ST ακούνε και είναι περίφημα!

(Και τα dac προσπαθούν να φθάσουν, αναλογικά, τα 124 db S/N, τα 0,0003 ΤHD & N, 120 ps jitter, και τα 170 € τιμή, αλλά δεν μπορούν, σε οποιαδήποτε τιμή όμως!)

Reaction score
32

Aαπητε soundcare9 οταν αποφασισεις να πουλησεις το θητα στειλε μου ενα πμ.

Reaction score
0

Κυριε soundcare9 εινα παλιο μωρε το θητα.
να στο παρω εγω???
δεχομαι και δωρα.
Μην το δωσεις στον νικολα παραπανω εκεινος εχει dac εγω ομως???

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Από τη στιγμή που δεν έχει είσοδο USB εγώ θα σου πρότεινα να το πετάξεις.
Βέβαια στείλε μου πριν ένα μήνυμα με τη διεύθυνση σου και που βρίσκεται ο κάδος:138::138::138:

Σοβαρά τώρα κάνε ένα συγκριτικό με κάποιο σύγχρονο και γράψε τις εντυπώσεις σου.

Reaction score
372

Η γνώμη μου για τον THETA GENERATION 5 (τον χρησιμοποιούσα για αρκετό διάστημα) είναι παραπάνω από θετική. Συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά (μουσικότητα, δυναμικά, διαφάνεια) και πιστεύω ότι και σήμερα στέκεται πολύ καλά απέναντι σε πολλά Dac.
Ήταν από τα μηχανήματα που πραγματικά λυπήθηκα που έδωσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!! λοιπόν. Πριν κάνεις κάποια κίνηση αλλαγής να δοκιμάσεις προσεκτικά κάθε υποψήφιο για να μη το μετανιώσεις.

Reaction score
32

Ενταξει παιδια φτανει. Πιστευω οτι τον πεισαμε να το .......πουλησει.
Και να μην το ξεχασω. Μην ακους τον akoletsis δεν εχω καλο dac. Eνα παλιοproceed του Mark Levinson εχω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Μαύρο χάλι το Proceed που έχεις...:138:

Μήπως πρέπει να κανονίσουμε καμιά ακρόαση μερικών σύγχρονων αλλά και παλαιότερων μετατροπέων να δούμε τελικά αν αξίζει το κόπο η αντικατάσταση τους?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.676
Απάντηση: Re: THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

Μαύρο χάλι το Proceed που έχεις...:138:

Μήπως πρέπει να κανονίσουμε καμιά ακρόαση μερικών σύγχρονων αλλά και παλαιότερων μετατροπέων να δούμε τελικά αν αξίζει το κόπο η αντικατάσταση τους?
ενδιαφέρουσα πρόσκληση.

να φέρω και γω μερικά δείγματα, και παλιά - πανάκριβα, και νέα σε χαμηλή αλλά και μέση κατηγορία.

θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα...ταυτόχρονα.

ΙΜΗΟ τα περισσότερα παλιά είναι για άμεση πώληση σε οποιαδήποτε τιμή. Ακόμα και dac των 100-150 ευρώ θα κατατροπώσουν ανέτως παλιά μεγαθήρια αξίας οικοπέδου μετά βίλας, κι ας έχουν μέσα και παπάδες στα αναλογικά τους...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

....Ακόμα και dac των 100-150 ευρώ θα κατατροπώσουν ανέτως παλιά μεγαθήρια αξίας οικοπέδου μετά βίλας, κι ας έχουν μέσα και παπάδες στα αναλογικά τους...

Reaction score
81

Παιδες το πουλησα..Σε ενα γνωστο μου που το ειχε καψα!:412:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Re: Απάντηση: Re: THETA DS PRO GENERATION 5 VS NEW DAC

ΙΜΗΟ τα περισσότερα παλιά είναι για άμεση πώληση σε οποιαδήποτε τιμή. Ακόμα και dac των 100-150 ευρώ θα κατατροπώσουν ανέτως παλιά μεγαθήρια αξίας οικοπέδου μετά βίλας, κι ας έχουν μέσα και παπάδες στα αναλογικά τους...
Μη βάλεις στοίχημα γιαυτό...
θα κλαις τα λεφτά σου!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.528
Members
38.569
Νεότερο μέλος
2xwria