Greek Audiophile

Reaction score
11.799
Ναι η αλήθεια έιναι ότι δεν μου επιτρέπει σήμερα ο χρόνος να το ξαναδώ ολόκληρο. Μεθαύριο ίσως. Καλά αυτό της clearaudio πόσο έχει; Να πάω σε κάνα τορναδόρο να μου φτιάσει ένα;

Όοοοοχι για μένα, για δώρο....

Reaction score
2.238
Αυτήν την απορία την έχω και εγώ, πόσο να κοστίζει ένα σε μηχανουργείο? Τι το ιδιαίτερο σχεδιαστικά ή κατασκευαστικά μπορεί να έχει?

Reaction score
47
Ναι η αλήθεια έιναι ότι δεν μου επιτρέπει σήμερα ο χρόνος να το ξαναδώ ολόκληρο. Μεθαύριο ίσως. Καλά αυτό της clearaudio πόσο έχει; Να πάω σε κάνα τορναδόρο να μου φτιάσει ένα;

Όοοοοχι για μένα, για δώρο....
http://cgi.ebay.de/Clearaudio-Outer...ViewItem&pt=Audio_Zubehör&hash=item439eeccfbf

5 κρι και ενα ταληρο:137:. Αλλα δε φτανει αυτο. Χρειαζεται και αλλο ενα αριστουργημα της μηχανικης που θυμιζει αραχνη με τρια ποδια για να το κεντραρεις. Δε το βρισκω στο ebay τωρα

Reaction score
10
Αυτήν την απορία την έχω και εγώ, πόσο να κοστίζει ένα σε μηχανουργείο? Τι το ιδιαίτερο σχεδιαστικά ή κατασκευαστικά μπορεί να έχει?

Τίποτα.

Reaction score
11.799
http://cgi.ebay.de/Clearaudio-Outer...ViewItem&pt=Audio_Zubehör&hash=item439eeccfbf

5 κρι και ενα ταληρο:137:. Αλλα δε φτανει αυτο. Χρειαζεται και αλλο ενα αριστουργημα της μηχανικης που θυμιζει αραχνη με τρια ποδια για να το κεντραρεις. Δε το βρισκω στο ebay τωρα
ΜΠΟΥ άαααααχαχααααα!!!!!!!!!!!!:143:

Μου έφτιαξες τη μέρα πρωί-πρωί. Χωρατατζή, έ χωρατατζή!!!!!!!

:143::142:

Reaction score
2.248

Reaction score
49
Απάντηση: Greek Audiophile

Το επιπλέον βάρος που προστίθεται στο πλατό δεν επηρεάζει? (Μοτέρ, ανάρτηση αν υπάρχει, κλπ)

Reaction score
815
Αυτό δεν είναι φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κί@ και ειδικά να βγάζει ο καθένας τα εσόψυχά του. Οι άνθρωποι το σχεδίασαν για χρήση με στραβούς δίσκους και εκεί που θα τους σιδερώνεις και περισσότερο θα τους χαλάς σκέφτηκα και κατασκεύασαν αυτό. Οσο για το βάρος όχι δεν επηρεάζει ειδικά στα μαγνητικά πηγάδια, αλλά το βάρος είναι μικρότερο κακό απο το να χοροπηδάει η βελόνα πάνω στο δίσκο. Στην ουσία σου επιτρέπει να απολαμβάνεις ξανά τα παλιά σου αγαπημένα βινύλια που σκέβρωσαν και τα είχες παρατημένα, αν δεν έχεις τέτοια δεν το χρειάζεσαι.

Reaction score
11.799
Ναι αλλά γιατί η τόσο εξωφρενική τιμή;

Πάντως από τότε που ένας φίλος πήρε το MK2, συνεχώς τριγυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη να κατασκευάσω (δεν ξέρω πως) ένα ελαφρύ clamp που να σφίγγει στον άξονα. Έτσι για πλάκα, όχι λόγο του ότι πιστεύω ότι αλλάζει τον ήχο. Για να το χρησιμοποιεί σε όχι και τόσο επίπεδους δίσκους.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αν εξαιρεσω τον κο 2-30 που ειπε μεγαλο ποσο ΟΛΟΙ οι υτπολοιποι μαλλον για ψευτακους τους κοβω για το ποσο που ξοδεψαν.Ντρεποντουσαν να πουνε την αληθεια;Μαλλον για εκατονταδες χιλ τα κοβω τα συστηματα.Να τα χαιρονται.Δικα τους λεφτα,δικο τους κεφι.
Και παντου βινυλιο.Η υποκρουση του video ακουγονταν πολυ ωραια παντως.Και τα κλειστα ματια must.Φανταστικο ταξιδι βλεποντας τον απεναντι τοιχο δεν γινεται.
Λετε να φορολογουνται αναλογα;

Reaction score
815
Ναι αλλά γιατί η τόσο εξωφρενική τιμή;

Πάντως από τότε που ένας φίλος πήρε το MK2, συνεχώς τριγυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη να κατασκευάσω (δεν ξέρω πως) ένα ελαφρύ clamp που να σφίγγει στον άξονα. Έτσι για πλάκα, όχι λόγο του ότι πιστεύω ότι αλλάζει τον ήχο. Για να το χρησιμοποιεί σε όχι και τόσο επίπεδους δίσκους.
Της project τα κλαμπ είναι βιδωτά. Αν έχεις το outer limit δεν χρειάζεσαι κλαμπ. Οταν αγοράζεις pickup clearaudio, έχει ένα πλαστικό σφιγκτήρα σαν κλαμπ. Πάντως το κλάμπ κάνει λιγότερη δουλειά απο ότι το outer limit στους σκεβρωμένους δίσκους.

Reaction score
11.799
Βλακεία είναι πλαστικός σφιγκτήρας της clearaudio, τον έχω δεί. Σήμερα-αύριο θα κάνει δουλειά. Όταν φθαρθεί η τρύπα του και ξεχειλώσει, σιγά μη σφίγγει.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Το επιπλέον βάρος που προστίθεται στο πλατό δεν επηρεάζει? (Μοτέρ, ανάρτηση αν υπάρχει, κλπ)
Μεταβάλλεται η ροπή αδρανείας του περιστρεφόμενου πλατώ,όμως η Clearaudio εξοπλίζει αρκετά πικάπ της με αισθητήρα που ανιχνεύει σε κάθε μονάδα του χρόνου το ρυθμό περιστροφής,οπότε ρυθμίζεται μικρομετρικά η απόδοση ισχύος από τον κινητήρα ώστε να διατηρείται σταθερή εντός δεδομένων ανοχών η γωνιακή ταχύτητα του συστήματος περιστροφής του δίσκου.Άλλες εταιρίες βινυλιακών περιστροφέων προσφέρουν στα τροφοδοτικά τους δυνατότητα χειροκίνητης μικρομετρικής ρύθμισης...Τέλος υπήρξαν κι εταιρίες η οποίες προσέδιδαν στα πλατώ κοίλη μορφολογία,ούτως ώστε τοποθετουμένου του σφιγκτήρα να εξομαλύνονται οι μικρού βαθμού στρεβλώσεις των βινυλιακών δίσκων.
Αν εξαιρεσω τον κο 2-30 που ειπε μεγαλο ποσο ΟΛΟΙ οι υτπολοιποι μαλλον για ψευτακους τους κοβω για το ποσο που ξοδεψαν.Ντρεποντουσαν να πουνε την αληθεια;Μαλλον για εκατονταδες χιλ τα κοβω τα συστηματα.Να τα χαιρονται.Δικα τους λεφτα,δικο τους κεφι.
Και παντου βινυλιο.Η υποκρουση του video ακουγονταν πολυ ωραια παντως.Και τα κλειστα ματια must.Φανταστικο ταξιδι βλεποντας τον απεναντι τοιχο δεν γινεται.
Λετε να φορολογουνται αναλογα;
Ας μην υποτιμούμε όσους μπορούν να ταξιδεύουν με ανοικτά τα μάτια,γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά...:111:
Μετά την αποδημία μας στον άλλο κόσμο θα το μάθουμε με σιγουριά,γιατί σ'αυτόν δεν νομίζω...:612:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON