Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Reaction score
170
Καλησπερα ,

Σκεφτομαι ν αγορασω tv αυτο το διαστημα και ειμαι σκεπτικος με το ποια να διαλεξω απο τις τρεις ...πανω κατω στα ιδια λεφτα ειναι αν εξαιρεσουμε την 50αρα plasma της samsung που ειναι ποιο φθηνη... Η χρηση που την θελω ειναι 50% για ταινιες και 50% για το xbox 360 και η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 3 μετρα ...παιδια μια βοηθεια γιατι εχω κολλησει λιγο!

Ευχαριστω
Σωτηρης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Μια εκ των δύο πλάσμα εφόσον:
1)Δεν το παρακάνεις με το xbox,παίζοντας 3+ ώρες συνεχόμενα.
2)Οι συνθήκες φωτισμού θα είναι ελάχιστες εως ανύπαρκτες.
Σε άλλη περίπτωση προτίμησε την lcd.
Αν δεν σ ενδιαφέρει το 3d της σαμσουνγκ κοίτα και για αυτή:126:

Reaction score
170
Απάντηση: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Μπορει να παιζω και παραπανω απο 3 ωρες xbox αλλα γιατι λες να μην παιζω τοσο ?Συνηθως αυτα που παιζω δεν προβαλλουν κατι στην οθονη που να παραμενουν συνεχεια εκει για να πεις οτι θα κανει burn in εκτος αν το λες για αλλον λογο ..

Reaction score
170

Επισης ψαχνω μονο για 3d τηλεοραση αλλιως θα πηγαινα σε αρκετα ποιο φθηνες ..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Μπορει να παιζω και παραπανω απο 3 ωρες xbox αλλα γιατι λες να μην παιζω τοσο ?Συνηθως αυτα που παιζω δεν προβαλλουν κατι στην οθονη που να παραμενουν συνεχεια εκει για να πεις οτι θα κανει burn in εκτος αν το λες για αλλον λογο ..
Για burn in λέω.
Επισης ψαχνω μονο για 3d τηλεοραση αλλιως θα πηγαινα σε αρκετα ποιο φθηνες ..
Ε τότε χτύπα την panny.

Reaction score
0

Τι παιζεις δηλαδη?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Επειδή είμαι σε ανάλογη θέση και πρόσφατα παράγγειλα την 50vt20, επέτρεψε μου να σου αναλύσω την άποψη και τη φιλοσοφία μου.
Καταρχίν πιστεύω ότι την πιο χορταστική εικόνα μπορεί κάποιος να την πάρει μόνο απο προτζέκτορα τόσο γιατί υπάρχουν πλέον πολλά ποιοτικά μηχανάκια (σε νορμάλ και μη τιμές), όσο κυρίως γιατί σου δίνουν ίντσες που με τηλεόραση θα έπρεπε να ξεχάσεις. (Εκτός κι αν θέλεις να δώσεις 45 χιλιάρικα για 103'' plasma:116:).
Με αυτό ως δεδομένο η tv έχει δευτερεύοντα ρόλο για μένα και την αντικαθιστώ κάθε 7-8 χρόνια.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι η tv που επιλέγω κάθε φορά δεν είναι future proof (όσο γίνεται) και ποιοτική. Αλίμονο. Μια φορά στα 7 χρόνια θεωρώ ότι μπορεί να βγεί κάτι που να ξεχωρίζει απο την αγορά και να κρατήσει. Για παράδειγμα η tv που έχω τώρα είναι μοντέλο του 2003, αλλά και hd ready είναι (με αξιοπρεπή εικόνα) και διπλό tuner έχει και πολλά άλλα καλούδια. Θα μπορούσα να την κρατήσω κι άλλο διάστημα, καθώς καλύπτει τις τρέχουσες ανάγκες. Αλλά μετά απο εφτά χρόνια και με το hd να έχει μπεί για τα καλά στην ζωή μας, το 3d ίσως να χτυπάει την πόρτα, είπα να πάω σε κάτι καινούριο και σίγουρα πιο ποιοτικό.
Ψάχνοντας την αγορά βλέπει κανείς ότι τα σκύπτρα κρατάει μια τηλεόραση που έχει "πεθάνει" και δεν πωλείται πια. Η kuro.
Ως 2d είναι- ακόμα-η τηλεόραση που πρέπει όλοι να ξεπεράσουν. Επέτρεψε μου να πώ ότι δεν είδα ούτε μία led ή lcd τηλεόραση που να την πλησιάζει στο παραμικρό.
Η panasonic (δεν έχω δει την vt20 να παίζει-έχω δεί την v10 και την z11) θεωρώ ότι παρουσίασε μια υπέροχη εικόνα, που υστερούσε και έδειχνε τις αδυναμίες της μόνο αν έβαζες την tv να παίξει δίπλα στην kuro. Γνωρίζω ότι είναι υποκειμενικό το θέμα, αλλά σκέψου βαθύτερο μαύρο απο την z11, full 3d δυνατότητα με επιβεβαιωμένη ανωτερότητα λόγω τεχνολογίας plasma, εξαφάνισμα στα διπλά είδωλα και νέους φώσφορους που δεν αφήνουν trails(αυτό το τελευταίο θα πρέπει να το δώ για να το πιστέψω) κι έχεις την vt20.
Απο την άλλη αν ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, η δυνατότητα ψευδο-3d (με μετατροπή απο 2d), το hitech remote control, ίσως να πρέπει να πας σε samsung.
Οι τηλεοράσεις είναι πολλοί καινούριες για να τις δω, αλλά έχω χάσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη στην τεχνολογία lcd. Αυτές οι ανομοιομορφίες του panel, το clouding και διάφορα άλλα που έχω δει σε lcd τηλεοράσεις όλο αυτό τον καιρό με έχουν ξενερώσει. Μακάρι φέτος να αποδειχτώ ψεύτης, αλλά δεν το βλέπω. Απο φέτος θα βάλουμε και το crosstalk στον κατάλογο.

Reaction score
0

Αληθεια ο προτζεκτορας πως να ειναι με συνδεδεμενο το PS3 πανω? χανει σε χρωμα απο την LCD? σε τι χανει και σε τι κερδιζει? :121:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590

Αληθεια ο προτζεκτορας πως να ειναι με συνδεδεμενο το PS3 πανω? χανει σε χρωμα απο την LCD? σε τι χανει και σε τι κερδιζει? :121:
Είναι άλλα μεγέθη φίλε μου. Με άλλα λόγια όταν θα το δείς θα καταλάβεις την πραγματικά τεράστια διαφορά προς το καλύτερο.

Reaction score
0

εκτος του μεγεθους, τα υπερ και τα κατα ποια ειναι? Φανταζομαι ας πουμε οτι ενα μειον θα ειναι οτι αποδιδει το καλυτερο μονο σε απολυτο σκοταδι, σωστα?

Reaction score
48
Την έχω από εχτές την panasonic ντ 20.η τηλεόραση είναι κορυφαία.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590

εκτος του μεγεθους, τα υπερ και τα κατα ποια ειναι? Φανταζομαι ας πουμε οτι ενα μειον θα ειναι οτι αποδιδει το καλυτερο μονο σε απολυτο σκοταδι, σωστα?
Βγαίνουμε εκτός θέματος, αλλά το καλύτερο το βγάζει σε απόλυτο σκοτάδι. Ωστόσο και σε συνθήκες σαλονιού με τα φώτα κλειστά και λίγο περιβάλλοντα φωτισμό τα πάει πάρα πολύ καλά.

Reaction score
48
Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές.δεν συγκρίνετε με καμια LCD και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη πλάσμα στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Reaction score
81

Περιμενω αν μπορεσεις ενα αναλυτικοτερο τεστακι γιατι ψηνομαι να την αγορασω.

Reaction score
48
Φιλε μου έχει άψογη εικόνα στα HD και στα αναλογικά που είναι χαλια μέχρι και εκεί παιζει φοβερα.τώρα στα 3D είδα τα demo που παίζουνε στον astra Sky UK και έπαθα πλακα σε κάποια φάση σε ένα αγώνα ράκμπι νόμισα πως θα με χτυπήσει η μπάλα!Καθόλου ζαλάδες και λοιπά που είδα στις samsung και η εικόνα καμια αλλοίωση.Στα αναλογικά πάλι δεν έβλεπες πιξελιασμα όπως με τις LCD,το μαύρο τις είναι απίστευτο.Κανένα σπάσιμο σε κίνηση σε γρήγορες κινήσεις.Mετά από δοκιμη που είχα εδώ την τελευταία LG LE8500 47 έχω να πω και το δηλώνω πως δεν ξαναπαίρνω LCD.Ανομοιομορφία στην οθόνη και στο φωτισμό εννοείτε ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα όπως στις LCD.τη συστήνω άφοβα για οποιον θέλει μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας με τις υψηλότερες επιδόσεις.

Reaction score
620

Προσωπικά είδα και την Panasonic και την LED της Samsung και κατέληξα στην VT20.

Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής

Η τηλεόραση έχει εύκολο setup βρήκε άνετα τα επίγεια αναλογικά και ψηφιακά δίνοντας ως χώρα Greece. Στο απλό τηλεοπτικό σήμα είναι καλή αλλά δεν με πολυενδιαφέρει και τόσο πολύ.

Στις επιλογές AV έχει και επιλογή Media Server όπου βρήκε αμέσως τον server μου στο δίκτυο (Windows Home Server). Βέβαια ούτε mkv κατάφερα να παίξω αλλά ούτε απλά MP3. Ομολογώ ότι δεν το έψαξα και ιδαίτερα αν μπορεί να τα παίξει.

Σε HD σήμα όπως είναι φυσιολογικό απογειώνεται. Ο ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης της είναι πολύ γρήγοροτερος στο ψάξιμο σε σχέση με τον DM800. Παρόλα αυτά συνέδεσα τον DM800 (ελέω κινητού πιάτου) για να δοκιμάσω/απολαύσω δορυφορικά HD και 3D κανάλια.

Μερικές εικόνες

F1 με ένα μικρό "σπάσιμο" λόγω του τρελλοαέρα.

http://www.pixhost.org/show/923/2521035_img_0590.jpg

H Ιντεράρα κατακτά την 2η κούπα για φέτος. Ακολουθεί η 3η και καλύτερη σε μερικές ημέρες.

http://www.pixhost.org/show/843/2521051_img_0585.jpg

Αγώνας του Καταριανού Πρωταθλήματος (μάλλον) που παίζεται σε 3D στον Badr στις 26 μοίρες

Το side-by-side σήμα πριν την ενεργοποίηση του 3D

http://www.pixhost.org/show/843/2521060_img_0586.jpg

Η προειδοποίηση για την ενεργοποίηση των γυαλιών

http://www.pixhost.org/show/843/2521069_img_0587.jpg

Βουαλά 3D με 2D φωτογραφική λήψη

http://www.pixhost.org/show/843/2521080_img_0589.jpg

Πάντως πολύ ωραία 3D κλιπάκια έχει στον Eurobird 9E στα 3DTV και Εuro 1080. Βλέποντας τα κατέληξα ότι το τένις πρέπει να είναι το πιο εντυπωσιακό για να παρακολουθείς σε 3D.

Reaction score
0
μια ερωτηση SOS (για μενα)
η Panasonic 50VT20 μπορει να συνχρονιστει με ps3 στα 1080p ?
μπορει να κανει recording σε δορυφορικο καναλι hd η 3d hd ?
ευχαριστω και καλορυζικη

Reaction score
4.250

Για την Panasonic VT20 λενε οτι ειναι σαφως ανωτερη σε 2d και απο την Kuro. Προσωπικα το πιστευω. Την ειδα σε συγκριση με την Samsung στο Saturn. Παρολο που πρωτα ειδα την Samsung και εντυπωσιαστηκα, στην συνεχεια οταν πηγα στην PANY εκει ηταν σαφες για μενα οτι υπαρχει πλεονεκτημα βαθους και γενικα καλυτερη εικονα (σε συνθηκες καταστηματος, με διαφορετικα ομως demo για την καθε μια)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef