- Reaction score
- 249
Απάντηση: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000
Αμα εχεις αρκετο φως ανοιχτο πως παιζει;
Αμα εχεις αρκετο φως ανοιχτο πως παιζει;
Φέρανε την vt20 στο Saturn; ( πριν δυο μέρες δεν υπήρχε για αυτο ρωτώ)Την ειδα σε συγκριση με την Samsung στο Saturn. Παρολο που πρωτα ειδα την Samsung και εντυπωσιαστηκα, στην συνεχεια οταν πηγα στην PANY
Ψάχνω μια δεύτερη vt20 για να διασταυρώσω αυτά που ειδα στην πρώτη ( αν ισχύουν η όχι) …Καλησπερα ,
Σκεφτομαι ν αγορασω tv αυτο το διαστημα και ειμαι σκεπτικος με το ποια να διαλεξω απο τις τρεις ...πανω κατω στα ιδια λεφτα ειναι αν εξαιρεσουμε την 50αρα plasma της samsung που ειναι ποιο φθηνη... Η χρηση που την θελω ειναι 50% για ταινιες και 50% για το xbox 360 και η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 3 μετρα ...παιδια μια βοηθεια γιατι εχω κολλησει λιγο!
Ευχαριστω
Σωτηρης
Να την προσέξεις στην αρχή...Το ζήτημα με τις πλάσμα ακόμα και τις πολύ καινούριες , όπως η panasonic 50vt20, υφίσταται θέμα burn-in και θέλει στρώσιμο?
Μάλλον LCD ψάχνεις...Επίσης είναι προτιμότερο μια πλάσμα για σύνδεση με Υ/Π και κονσόλες; ή είναι το ίδιο;
Είναι._Και αν επιλέξω panasonic είναι το νούμερο ένα στις πλάσμα;
Αυτο που ειδα εγω στην Samsung ηταν ακρως εντυπωσιακο.Μιλαω για το συγκεκριμενο frame που εχω βαλει ως φωτο πιο πανω.Σωτήρη (και λοιποί).
Το 3d στις τηλεοράσεις δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που είδατε,όσοι είδατε,του AVATAR.Ενώ στον κινηματογράφο η ταινία έδινε την αίσθηση του βάθους με αντικείμενα που ερχόνταν προς τα εμάς στις τηλεοράσεις είναι το αντίθετο σχηματίζοντας βάθος σαν να κοιτάμε από ένα παράθυρο.Δλδ βάθος πρός τα πίσω.Τα αντκείμενα που έρχονται προς τα εμάς είναι ελάχιστα (τουλάχιστον στην ταινία που αναφέρει ο Σωτήρης) και για να γίνει αισθητή η παρουσία τους πρέπει να είμαστε κοντά στην οθόνη(λιγότερο απο 2 μέτρα).
Για να μην μπερδευτουμε ας συνεχισουμε καλυτερα εδωΠου το είδες βρε Σωτήρη;Γιατί είδα σχεδόν όλη την ταινία σε 2 διαφορετικά μοντέλα της Σαμσουνγκ.