Bluray player - mkv????

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.

Ολα τα bluray players παιζουν αρχεια σε μορφη mkv ή υπαρχουν καποια μoντελα? γιατι εχω ps3 και αγορα ενα bluray recorder της lg και απογοητευτηκα καθως δεν το διαβασε το ps3 το mkv δισκακι.Ετσι σκεφτομαι για αγορα ενος φθηνου bluray player.

Ευχαριστω πολυ

Reaction score
1.458
Απάντηση: Bluray player - mkv????

Υπάρχουν αρκετά μοντέλα bluray που παίζουν mkv.Δοκίμασε όμως πρώτα Αυτόν τον UPnP media server να δεις αν σου κάνει.Αλλιώς αγόρασε καλύτερα έναν media player αντί για bluray player.:126:

Reaction score
0

Βασικα μολις το εκανα και ειναι πολυ καλο. Τουλαχιστον απο την αποψη οτι εχω ολοι την μουσικη μου. Αλλα για 1080 mkv πιστευω θα κανει πολλη ωρα buffer.

Reaction score
1.458

Αν ο υπολογιστής σου και το ps3 είναι κατευθείαν συνδεδεμένα στο router δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.Κάνε μια δοκιμή πρώτα.Διαφορετικά ρίξε μια ματιά στο forum τα θέματα με τους media players,υπάρχουν πολλοί και καλοί για όλα τα βαλάντια.Αν επιμένεις για αγορά bluray player,τότε τα πιο φθηνά μοντέλα που παίζουν mkv, είναι της LG και της Samsung.Μέχρι τι ποσό μπορείς να δώσεις για αγορά?

Reaction score
0

Βασικα επειδη εχω 4 σκληρους και τους εχω γεμισει ετσι αγορασα της lg bluray recorder για να γραφω και να αδειασω.Μερικες ταινιες bluray που ειχα σε mkv ηθελα και εγραψα αλλα δυστηχως δεν επαιζε στο ps3. Για αυτο και θελω bluray player. Για να αδειαζουν και τα αρχεια μου ειδικα τα mkv που ειιναι μεγαλα. Το πολυ 150 ευρω. Ειδα σημερα samsung στα 99 ευρω στο φυλλαδιο απο saturn.

Ευχαριστω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Bluray player - mkv????

Βασικα επειδη εχω 4 σκληρους και τους εχω γεμισει ετσι αγορασα της lg bluray recorder για να γραφω και να αδειασω.Μερικες ταινιες bluray που ειχα σε mkv ηθελα και εγραψα αλλα δυστηχως δεν επαιζε στο ps3. Για αυτο και θελω bluray player. Για να αδειαζουν και τα αρχεια μου ειδικα τα mkv που ειιναι μεγαλα. Το πολυ 150 ευρω. Ειδα σημερα samsung στα 99 ευρω στο φυλλαδιο απο saturn.

Ευχαριστω.
Δεν έχει μόνο στο saturn τόσο.Σχεδόν παντού,τόσο έχει:126:
Αλλά δεν ξέρω αν παίζει mkv.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members