Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

λαθος φιλε ekos εχει βγαλει νεα εκδοση WD TV HD Media Player(δεν ειναι η live εκδοση που παιζει dts
http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=30897

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=734
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=88841#tcontent3
αυτο το μοντελο ειναι αυτο που αναφερεσαι?γιατι σκεφτομαι να το παραγγειλω

Reaction score
0

ΕΡΩΤΗΣΗ :
1. εχω συνδεσει το μηχανημα (Firmware 1.03.01) με μια τηλεοραση 40'' (με HDMI) και σε μια αλλη 20'' με RCA.
Γιατι δεν μπορω να βλεπω ταυτοχρονα και στις δυο τηλεορασεις παρα μονο ή στη μια ή στην αλλη???(βασικα υπερτερει η τηλεοραση που ανοιξε πρωτη)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΕΙΔΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ!!!

2. Επισης ξερετε αν εχει βγει καμια νεα εκδοση περα απο την 1.03.01 (εστω κ ανεπισημη)?

Reaction score
0

Ερώτηση >

Έχω το WDAVP00BE (Generation 1) με το τελευταίο firmware 1.03 και ένα αρχείο .mkv 18Gb 1280X1080 στα 24 fps με ελληνικούς υπότιτλους .str , το οποίο το παίζει με 'σπασίματα' .:141::141::141:
Τι μπορεί να φταίει ;
Ξέρω ότι μπορεί να παίξει μέχρι 1280Χ1080 24fps . To αρχείο είναι το Αvatar και ειδικά στις σκηνές με γραφικά κολλάει ή το παίζει αργά.

Βοηθήστε όποιοι ξέρετε .

Reaction score
0

Είχα πρόβλημα με ταινία 720p και σπασίματα και έκλεισα το media libray ή κάπως ετσι και τώρα είναι οκ. Επίσης στην ίδια ταινία έκανα μετατροπή του ήχαου από dts -> ac3 και μετά από την μισή ταινία περίπου η εικόνα και ο ήχος δεν ήταν συγχρονιμένος, την μετατροπή την έκανα με το AudioConverter

Έχω το WESTERN DIGITAL WDAVP00BE για αυτό πια είναι η πιο καινούρια αναβάθμιση?Παίζει κατευθειαν dts?

Reaction score
0

Είχα πρόβλημα με ταινία 720p και σπασίματα και έκλεισα το media libray ή κάπως ετσι και τώρα είναι οκ. Επίσης στην ίδια ταινία έκανα μετατροπή του ήχαου από dts -> ac3 και μετά από την μισή ταινία περίπου η εικόνα και ο ήχος δεν ήταν συγχρονιμένος, την μετατροπή την έκανα με το AudioConverter

Έχω το WESTERN DIGITAL WDAVP00BE για αυτό πια είναι η πιο καινούρια αναβάθμιση?Παίζει κατευθειαν dts?
Χρειάζεται να κάνεις και συγχρονισμό τους υπότιτλους με το Subtitle Workshop , έτσι έκανα και γω με το Avatar και τους υπότιτλους που βρήκα για 1080p , αλλά όπως αναφέρω στο παραπάνω post μου μου κάνει σπασίματα. Όταν λες έκλεισες τον media library τι εννοείς ;

Reaction score
0

Γεια χαρα σε ολους κατ αρχας:107:

Ενδιαφερομαι να παρω και εγω το εν λογω μηχανημα και λογικα θα το παρω απο το eshop.
Θα ηθελα να ρωτησω βασικα αν μπορω να το συνδεσω σε παλαιου τυπου τηλεοραση(4ετιας τουλαχιστον και οχι lcd ή tft κλπ)???
Καταλαβαινω οτι αριστο αποτελεσαμα θα εχω σε μεγαλη τηλ, αλλα σκοπευω να παρω μια στο αμεσο διαστημα. Εως τοτε θα μπορω να το χρησιμοποιω στην παλια?

Ευχαριστω

Υ.Π. οταν βλεπεις πχ ενα βιντεο τυπου mvk η εικονα καλυπτει ολη την οθονη ή ειναι κομμενη λιγο κατω και λιγο απο πανω?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589

Καλώς ήρθες @alabalas!

Μπορεί να ενωθεί σε παλιά τηλεόραση.

Για το κόψιμο της εικόνας που λες, παίζει ρόλο σε τι φορμά θα είναι το βίντεο.

Στο 90% των αρχείων, θα βλέπεις μπάρες πάνω-κάτω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Γεια χαρα σε ολους κατ αρχας:107:

Ενδιαφερομαι να παρω και εγω το εν λογω μηχανημα και λογικα θα το παρω απο το eshop.
Θα ηθελα να ρωτησω βασικα αν μπορω να το συνδεσω σε παλαιου τυπου τηλεοραση(4ετιας τουλαχιστον και οχι lcd ή tft κλπ)???
Καταλαβαινω οτι αριστο αποτελεσαμα θα εχω σε μεγαλη τηλ, αλλα σκοπευω να παρω μια στο αμεσο διαστημα. Εως τοτε θα μπορω να το χρησιμοποιω στην παλια?

Ευχαριστω

Υ.Π. οταν βλεπεις πχ ενα βιντεο τυπου mvk η εικονα καλυπτει ολη την οθονη ή ειναι κομμενη λιγο κατω και λιγο απο πανω?
Κάποια από τα πιο συνηθισμένα ratio για video είναι 4:3, 16:9, 2.39:1. Η τηλεόραση σου είναι 4:3 καθώς είναι παλιά, οπότε μόνο αυτά θα βλέπεις σε πλήρη οθόνη. Στα άλλα (τα οποία είναι και η πλειοψηφία του ψηφιακού video σήμερα) θα έχεις μπάρες πάνω κάτω. Μάλιστα στην περίπτωση 2.39:1 (κυρίως σύγχρονες ταινίες) θα είναι αρκετά μεγάλες δυστυχώς, καθώς τα συγκεκριμένα video ακόμα και στις σύγχρονες τηλεοράσεις πού είναι 16:9 εμφανίζουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω.

Reaction score
0

Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.

Οποτε οταν παρω νεα τηλεοραση να κατευθυνθω απο ο,τι καταλαβα πανω απο 37'' για να εχω καλυτερο αποτελεσμα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ΕΡΩΤΗΣΗ :
1. εχω συνδεσει το μηχανημα (Firmware 1.03.01) με μια τηλεοραση 40'' (με HDMI) και σε μια αλλη 20'' με RCA.
Γιατι δεν μπορω να βλεπω ταυτοχρονα και στις δυο τηλεορασεις παρα μονο ή στη μια ή στην αλλη???(βασικα υπερτερει η τηλεοραση που ανοιξε πρωτη)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΕΙΔΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ!!!

2. Επισης ξερετε αν εχει βγει καμια νεα εκδοση περα απο την 1.03.01 (εστω κ ανεπισημη)?
Kαλώς ήρθατε στο AVSite!
1.Επειδή,εξ΄όσων γνωρίζω,στέλνει σήμα μόνο σε μια απ τις 2 εξόδους κάθε φορά.

Reaction score
4

Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.

Οποτε οταν παρω νεα τηλεοραση να κατευθυνθω απο ο,τι καταλαβα πανω απο 37'' για να εχω καλυτερο αποτελεσμα.
Γνωμη μου ειναι να ξοδεψεις κατι παραπανω να παρεις μεγαλυτερη απο 37 ιντσες(εφοσον το επιτρεπει ο χωρος) διοτι το home cinema τις θελει τις ιντσες του και επειτα σε μια ταινια με αναμορφικο καδρο 2.39:1 οι 37 θα γινονται 29-30 μπορει και λιγοτερες

Reaction score
0

Γνωμη μου ειναι να ξοδεψεις κατι παραπανω να παρεις μεγαλυτερη απο 37 ιντσες(εφοσον το επιτρεπει ο χωρος) διοτι το home cinema τις θελει τις ιντσες του και επειτα σε μια ταινια με αναμορφικο καδρο 2.39:1 οι 37 θα γινονται 29-30 μπορει και λιγοτερες
Ευχαριστω, μεχρι 40 μπορω νομιζω...μετα θα ειναι μεγαλη για το χωρο.
Τo θεμα ομως ειναι οτι πηγα σημερα να το παρω και εξαντληθηκε και ειναι σε καλυτερη τιμη το wd live(110 ευρω) και θελω να ρωτησω ξανα αν και το live συνδεεται σε παλιου τυπου tv, γιατι ειδα φωτος και εχει διαφορετικες υποδοχες πισω. Σε αλλο καταστημα δεν μπορω να κοιταξω(μονο e-shop).

Reaction score
4

Συγνωμη για το live ενδιφερεσαι τωρα το ειδα.Παρεχονται στη συσκευασια ανταπτορες οπου γινονται οι συνδεσεις που λες http://www.youtube.com/watch?v=vzcvQqP0buk .Σε παλια τηλεοραση θα συνδεεται μεσω composite δηλαδη με το κιτρινο βυσματακι(για την εικονα) καθως ισως να γινεται και απο scart στο οποιο θα συνδεονται πανω σε αυτο και τα τρια (3) βυσματακια δηλαδη:ασπρο-κοκκινο για τον ηχο (αριστερο-δεξι καναλι) και το κιτρινο για την εικονα οπως προειπαμε κατι σαν του playstation 2 αν εχεις δει και εχει και την componet την οποια να προτιμησεις αν εχει η τηλεοραση τετοια θυρα ειναι το αλλο τριπλο (κοκκινο-πρασινο-μπλε) για την εικονα διοτι ειναι πιο ποιοτικη η εικονα απο την απλη την composite με το κιτρινο βυσμα και απο την scart.Αν κανεις αυτην την συνδεση για τον ηχο θα βαλεις ξεχωριστο καλωδιο διπλο jack (ασπρο-κοκκινο) για απλο στερεοφωνικο διοτι απο εκαι δεν περναει ουτε Dolby 5,1....ουτε DTS.Εαν εχεις ενισχυτη πολυκαναλο για home cinema η ολοκληρωμενο πακετο home cinema συνδεσε τοτε την οπτικη ινα την optical για τον ηχο στην εισοδο την αναλογη του ενισχυτη ωστε να ακους πολυκαναλα.Δροσος.

Reaction score
0

Παιδια γεια σας
εχω μολις αγορασει ενα WD TV HD Media Player generation 2 (model:WDBABF0000NBK) και μου συμβαινει το εξης που για σας μπορει ναναι γνωστο :
Oταν οι Ελληνικοι υποτιτλοι ειναι ενσωματωμενοι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...εικονα ηχος τελεια
Οταν ομως ειναι σε ξεχωριστο αρχειο (srt) δεν τους βλεπει με τιποτα......
Ας με βοηθησει καποιος που ναξερει ή να εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα...εχω κατεβασει τα απειρα updates για αναβαθμιση του firmware αλλά δεν εγκαθισταται τιποτα...ουτε καν τα βλεπει
Ληφθει υποψη οτι ειμαι σχετικα αρχαριος
Παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος..προσοχη μιλαω για το συγκεκριμενο μοντελο που γραφω πιο πανω
To email μου ειναι : [email protected]
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:110::110::110:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.589

Οταν ομως ειναι σε ξεχωριστο αρχειο (srt) δεν τους βλεπει με τιποτα......
Έχουν το ίδιο όνομα το αρχείο βίντεο με το αρχείο των υποτίτλων;

Π.χ. movie.mkv και movie.srt

Καλώς ήρθες.

Μη γράφεις με έντονα γράμματα, δε χρειάζεται.

Reaction score
0

ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT ΠΕΡΝΑΕΙ 1080 ΤΙΣ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ?
ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ BLURAY ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT TOY SAMSUNG 1500, 1080i ΥΠΕΡΟΧΑ ,ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI. ΜΕΤΑ ΤΑ 120 ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ BLURAY ΓΛΥΚΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ ΣΤΙΣ 80 ΙΝΤΣΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ MEDIA PLAYER ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1080i ΑΠΟ ΤΗΝ COMPONENT?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89