Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: πηρα το WD live που ειχαμε πει και πιο πανω, συνδεω τον δισκο μου παιζει μια χαρα, τον κλεινω και τον ξανα ανοιγω κ δεν μου τον βλεπει. Παιρνω τον δισκο τον συνδεω στον υπολογιστη και βλεπω οτι εχει δημιουργηθει ενας φακελος ".wd_tv" ο οποιος εχει τα εξης αρχεια μεσα "edid" , "ph" , "wdtv.cas" και "wdtv.cas.md5". Αμα σβησω αυτο τον φακελο και συνδεσω τον δισκο παλι στο wd live τοτε κομπλε μου τον ξανα βλεπει. αν τον κλεισω παλι τα ιδια.... μπορω να κανω κατι πανω σε αυτο??
Κλείνεις και ανοίγεις το δίσκο ή το WD live?

Reaction score
0

δεν καταλαβες... πρεπει να τον αποσυνδεσω, να τον παω να τον συνδεσω στον υπολογιστη, να σβησω τον φακελο που σου ειπα και να παω να τον ξανα συνδεσω στο μηχανημα...
Καμια ΛΥΣΗ ??

Reaction score
3

δεν καταλαβες... πρεπει να τον αποσυνδεσω, να τον παω να τον συνδεσω στον υπολογιστη, να σβησω τον φακελο που σου ειπα και να παω να τον ξανα συνδεσω στο μηχανημα...
Καμια ΛΥΣΗ ??
Αν αποσυνδέεις το δίσκο με το WD ανοικτό και μετά πας να το ξανασυνδέσεις ενδέχεται να έχεις θέμα, και γι' αυτό ρωτάω

Reaction score
4

Mια ερωτηση και απο εμενα παρακαλω,και αν εχει απαντηθει παρακαλω να με συγχωρησετε (ειναι 239 σελιδες θεμα και πιστεψτε με διαβασα παλι τουλαχιστον 100 μηπως και βρω απαντηση)και απλα να με παραπεμψεται με λινκ .....
Εχω το πρωτης γενιας μηχανημα και εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους τους ελληνικους...το προβλημα ειναι οτι τους, ''περναει'' πολυ γρηγορα σε σημειο που δεν προλαβαινω να τους διαβασω και αυτο γινετε κυριως σε περιπτωσεις που ο διαλογος ειναι αρκετα μεγαλος οποτε και πρεπει η εναλλαγη να γινει γρηγορα ,ωστοσω γινεται τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω,καποιες στιγμες μαλιστα εμφανιζονται για ενα κλασμα του δευτερολεπτου στην οθονη μονο..ειχε αλλος το ιδιο προβλημα?? τι κανουμε επ'αυτου??
Ευχαριστω για τισ οποιες απαντησεις...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Mια ερωτηση και απο εμενα παρακαλω,και αν εχει απαντηθει παρακαλω να με συγχωρησετε (ειναι 239 σελιδες θεμα και πιστεψτε με διαβασα παλι τουλαχιστον 100 μηπως και βρω απαντηση)και απλα να με παραπεμψεται με λινκ .....
Εχω το πρωτης γενιας μηχανημα και εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους τους ελληνικους...το προβλημα ειναι οτι τους, ''περναει'' πολυ γρηγορα σε σημειο που δεν προλαβαινω να τους διαβασω και αυτο γινετε κυριως σε περιπτωσεις που ο διαλογος ειναι αρκετα μεγαλος οποτε και πρεπει η εναλλαγη να γινει γρηγορα ,ωστοσω γινεται τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω,καποιες στιγμες μαλιστα εμφανιζονται για ενα κλασμα του δευτερολεπτου στην οθονη μονο..ειχε αλλος το ιδιο προβλημα?? τι κανουμε επ'αυτου??
Ευχαριστω για τισ οποιες απαντησεις...
Βαλε το πιο προσφατο λογισμικο http://www.wdc.com/en/products/wdtv/

Reaction score
51
Προφανως εχει απαντηθει καπου,αλλα επειδη ειναι 200 τοσες σελιδες,και εχω προβλημα λιγακι με τα ματια μου,ας μου πει παρακαλω καποιος κατι απλα.Αναπαραγωγη υποτιτλων σε αρχεια m2ts -ts κλπ πως γινεται? τα str δεν τα βλεπει γνωστο.Αν παμε σε συγχρονισμους και τετοια,ειναι μανουρα το ξεχναω.Ευχαριστω εκ των προτερων,περιμενω τα φωτα σας.

Reaction score
0

γεια σας παιδεια , χτες αγορασα ενα WD(ειναι το μικρο των 100Ε).Ομως μου εμφανιζει τους ελληνικους υποτιτλους σαν κινεζικους...κατεβασα κ το τελευταιο update αλλα ακομα εχω το ιδιο προβλημα...μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις????

Reaction score
3

γεια σας παιδεια , χτες αγορασα ενα WD(ειναι το μικρο των 100Ε).Ομως μου εμφανιζει τους ελληνικους υποτιτλους σαν κινεζικους...κατεβασα κ το τελευταιο update αλλα ακομα εχω το ιδιο προβλημα...μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις????
Πρέπει να ορίσεις τους υπότιτλους σαν Ελληνικά 1253, αν θυμάμαι καλά. Αν κάνεις ένα ψάξιμο με 1253 στο thread θα βρείς πιό εμπεριστατομένες απαντήσεις

Reaction score
0

καλημερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.ενδιαφερομαι να αγορασω αυτον τον media player WESTERN DIGITAL WDBAAM0000NBK TV MINI MEDIA PLAYER apo to e-shop
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303515.επειδη δεν πολυσκαμπαζω απο αυτα,παιζει κανονικα τους ελληνικους υποτιτλους που ειναι σε ξεχωριστο αρχειο .srt 'η χρειαζετε καποια μετατροπη? και παιζει κανονικα σε ολες της τηελορασεις?εχω μια παλια 19' κ δεν λεει να το παρω τζαμπα.ευχαριστω συνελληνες :pp

Reaction score
0

Reaction score
108
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν κάνει DTS downmix.
Το mini δεν έχει καμία σχέση ούτε με το generation1 αλλά ούτε με το generation2. Δεν έχει σύνδεση HDMI οπότε καλύτερα απέφυγε το. Δεν αναπαράγει HD video 1080p και 720p. Όσο για DTS ξέχασε το.

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=681

Προτίμησε οπωσδήποτε κάποιο από τα δύο του generation2.
Φέρουν επάνω στην συσκευασία και στο μηχάνημα το λογότυπο DTS.

:129:

Reaction score
0

δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω δηλαδη.μου λετε τωρα οτι αν παρω τον απλο media player 'η τον mini media player ths wd κ τον συηδεσω στην τηλεοραση μου δεν θα εχει ηχο?μονο ο wd media player live εχει ηχο στην τηλεοραση?παιζω δηλαδη μια ταινια απο τον σκληρο μου μεσω media player(τον απλο 'η τον μινι) κ δεν θα ακουω τον ηχο απο την τηλεοραση?

Reaction score
80

αν η ταινία που θέλεις να δεις έχει dts ήχο, δεν θα έχεις ήχο.
Μονό το live μπορεί και κάνει αποκωδικοποίησή τα dts

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis