Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

δεν ειπε οτι θελει μουσικη, διενισχυση ειπε οτι θελει... :116:

Σωστα ....δεν θελω να ακουω μουσικη.....θελω να μου αναβουν τα μπλε φωτακια στην προσοψη .....μουσικη θα ακουω απο ενα Tivoli μουρατο........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

Δεν σε κοροϊδεύει. Αυτά εδώ έχουν γνήσιο αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Δίνει πιό μεστή γεύση, συγγνώμη, χροιά ήθελα να πω, στις μεσαίες-και στις ακριανές επίσης.
Δηλαδη Κωστακι πουλακι μου τωρα που ερχοντε οι δυσκολες μερες μπορουμε να τα στραγγιξουμε και να βγαλλουμε και μια τηγανια πατατες ετσι????
Και ποιος τις γαμει τις χροιες ενα πραμα !!!!!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

Σωστα ....δεν θελω να ακουω μουσικη.....θελω να μου αναβουν τα μπλε φωτακια στην προσοψη .....μουσικη θα ακουω απο ενα Tivoli μουρατο........
αυτο το ειπα για τον πετρο που λεει οτι το μετρικ χαλο δεν παιζει μουσικη.
αφου σου αρεσουν τα class D με τα B&W, το μετρικ χαλο θα σε στειλει στα ουρανια...
δανεισου ενα απο την athensproaudio και παιχτο σαν dac.
εαν τελικα παιζει μουσικη ..... παρτο αφοβα και μετα θα φερω μπυρες μεχρι να μην μπορουμε να ακουσουμε τιποτα.
τοτε θα παρουμε τηλ τον αυτια (τον κωστα οχι τον αλλο...) να μας το ρυθμισει.
ασε που το ρημαδι δεν χανει αξια γιατι δεν το πουλαει κανεις μεταχειρισμενο... οποτε μετα πουλα το και παρε ΛΑΜΠΑΤΟ DAC.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

αυτο το ειπα για τον πετρο που λεει οτι το μετρικ χαλο δεν παιζει μουσικη.
αφου σου αρεσουν τα class D με τα B&W, το μετρικ χαλο θα σε στειλει στα ουρανια...
δανεισου ενα απο την athensproaudio και παιχτο σαν dac.
εαν τελικα παιζει μουσικη ..... παρτο αφοβα και μετα θα φερω μπυρες μεχρι να μην μπορουμε να ακουσουμε τιποτα.
τοτε θα παρουμε τηλ τον αυτια (τον κωστα οχι τον αλλο...) να μας το ρυθμισει.
ασε που το ρημαδι δεν χανει αξια γιατι δεν το πουλαει κανεις μεταχειρισμενο... οποτε μετα πουλα το και παρε ΛΑΜΠΑΤΟ DAC.
Κοιτα παλλικαρι μου...τα class D θα μου αρεσε με τα 802 να τα ειχα μονο στο χαμηλο γιατι ειναι γρηγορα, με ατακα και τσαμπουκα ,στις μεσουψηλες ομως δεν μπορω να πω οτι επιδιωκω να τα εχω στο συστημα μου(οχι ακομα )προτιμω εναν solid state ενισχυτη να πω την αληθεια.....γιαυτο και ξεκινησα αυτο το θεμα...ξερω...ειναι λιγο κουλο αλλα ειμαι fun των παλιων κλασικων παροιμιων του στυλ γηρασκω αει διαδασκομενος........και αφου εισαι και ξυπνιος για στειλλε ενα τηλ.σο με πιεμι να σε αρωτηξω κατι τις!!!!!!!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Κάτσε στ΄ αυγά σου.Το πιθανότερο είναι να κάνεις μλκια(εξήγησε ο Πέτρος ένα απ τα ε,χμμμ,θεματάκια που μπορεί να παρουσιαστούν).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κάτσε στ΄ αυγά σου.Το πιθανότερο είναι να κάνεις μλκια(εξήγησε ο Πέτρος ένα απ τα ε,χμμμ,θεματάκια που μπορεί να παρουσιαστούν).
Το ξερω Γιωργαρε ...απλα ειπα να μαθω κι αλλα....γαμωτο ....το φοβομουν και γω οτι δυσκολα θα δεσει τι σιροπι!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Βρε τρελό αγόρι άκουσες W4S και δεν σου έκανε στις αψιλές;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βρε τρελό αγόρι άκουσες W4S και δεν σου έκανε στις αψιλές;
oxi ακομα...αλλα που θα παει...θα ερθουν και αυτα στο σπιτι.....και τοτε θα τα ειπουμε νεαρουλι μου!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965
Απάντηση: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

με τα καινούρια κρος σου πιθανά να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και να προτιμάς άλλα ενισχυτικά πλέον....

από την άλλη, σε ενεργή πολυενίσχυση, το σωστό είναι να χρησιμοποιείς παντού ακριβώς ίδια ενισχυτικά.

Αλλά δε χρειάζεται να είσαι "σωστός" στο Hi-End, οπότε βάλε και λάμπες ρε φούστη μου αμα σε φτιάχνουν!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

costas EAR;1101927 Αλλά δε χρειάζεται να είσαι "σωστός" στο Hi-End said:
Εχω και απο αυτες τρελλιατρε μου.....6Η30 στον προ και το λαμπατο μου cd το AMR.....ΟΠΟΤΕ κανω θρακα καλη με χροιες καυτες καυτες!!!!!!!!!!!!!!!!1

Reaction score
15.548

με τα καινούρια κρος σου πιθανά να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και να προτιμάς άλλα ενισχυτικά πλέον....

από την άλλη, σε ενεργή πολυενίσχυση, το σωστό είναι να χρησιμοποιείς παντού ακριβώς ίδια ενισχυτικά.

Αλλά δε χρειάζεται να είσαι "σωστός" στο Hi-End, οπότε βάλε και λάμπες ρε φούστη μου αμα σε φτιάχνουν!
Mαρεσε αυτο.....:137:

Reaction score
15.548

Εχω και απο αυτες τρελλιατρε μου.....6Η30 στον προ και το λαμπατο μου cd το AMR.....ΟΠΟΤΕ κανω θρακα καλη με χροιες καυτες καυτες!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ωραιοι μπεκρομεζεδες ....:137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.015

αν εχετε διαθεση μου απαντατε...
Θα δε3σει το γλυκο????????????

Κατά βάθος τη Lady Di ποθεί η ψυχή σου...:612:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Re: Απάντηση: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

Ναι , ναι, βαλε λαμπες μπολικες βαλε, ..
Ειδικα τωρα για το καλοκαιρι ειναι οτι καλυτερο!:144:

Χθες που εβλεπα ταινια κ ξεχαστηκα με πηρε ο υπνος (απ τη γλυκα των χροιων...) και οταν ξυπνησα ημουν ΜΟΥΣΚΕΜΑ απ τον ιδρωτα (απ αυτες τις "υγρες" μεσαιες).

Πολυ ζεστη ρε παιδακι μου, πολυ πραμα....απο τωρα air condition θελουμε...:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

καλά, λέγε εσύ για λάμπες, έχω όμως βάσιμες υποψίες πως αυτά που'λεγες βλασόπουλό μου για τα κλας ντε με το παλιό κρος των ηχειάρων σου, πως βγάζαν λίγο λιγότερο "μέλι" από τα α-βου ενισχυτικά σου, ή (πάρτο αλλιώς) λίγο πιο "σκληρό" ήχο, πλέον δεν ισχύουν, γιατί η "σκληράδα" σε αποχαιρέτησε δια παντός παρέα με τα παλιοπυκνωτίδιά σου που άλλαξες.:144:

Πλέον θεωρώ πως είσαι έτοιμος να ακούσεις ένα παλιο-κλας ντε ενισχυτή. :126:

Δεν είναι απλό ούτε εύκολο να ακούς τα πράματα ...ως έχουν.:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κατά βάθος τη Lady Di ποθεί η ψυχή σου...:612:
Kαι ηταν αναγκη βρε πουλακι μου.....μαζι με τους χαι φαι κανονες να μου ριξεις και δακτυλιους πεντε ......κοινως....παρτα??????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

καλά, λέγε εσύ για λάμπες, έχω όμως βάσιμες υποψίες πως αυτά που'λεγες βλασόπουλό μου για τα κλας ντε με το παλιό κρος των ηχειάρων σου, πως βγάζαν λίγο λιγότερο "μέλι" από τα α-βου ενισχυτικά σου, ή (πάρτο αλλιώς) λίγο πιο "σκληρό" ήχο, πλέον δεν ισχύουν, γιατί η "σκληράδα" σε αποχαιρέτησε δια παντός παρέα με τα παλιοπυκνωτίδιά σου που άλλαξες.:144:

Πλέον θεωρώ πως είσαι έτοιμος να ακούσεις ένα παλιο-κλας ντε ενισχυτή. :126:

Συμφωνω Κωστη μου.....γιαυτο αυτα τα Wired4sound τα 500αρια τα μονομπλοκια μου εχουν γυαλισει κομματακι.....
Σαφως το ηχειο εχει γινει πολυ ποιο ησυχο και ειλικρινα τα πριμα εγιναν μεταξενια χωρις να κουραζουν(φαινεται οτι το λαδακι των Mundorf ειναι ζορικο...της μανας γης)και δεν χορταινω να ακουω μουζικα......ασε τωρα που εχω και ωραιο ...βρε πολυ ωραιο θεμα με τους ANSAR στο mid.......αμα ειστε καλα παιδακια θα σας βαλλω και φωτο...ατιμουλικα....χεστηκατε ειπατε?????

Τελικα τα υλικα σε ενα κροσοβερ παιζουν μεγαλο ρολο στο ηχητικο αποτελεσμα....τουλαχιστον αυτο εισπραττω απο τις αλλαγες στο δικο μου κρος......

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Re: Απάντηση: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

καλά, λέγε εσύ για λάμπες, έχω όμως βάσιμες υποψίες πως αυτά που'λεγες βλασόπουλό μου για τα κλας ντε με το παλιό κρος των ηχειάρων σου, πως βγάζαν λίγο λιγότερο "μέλι" από τα α-βου ενισχυτικά σου, ή (πάρτο αλλιώς) λίγο πιο "σκληρό" ήχο, πλέον δεν ισχύουν, γιατί η "σκληράδα" σε αποχαιρέτησε δια παντός παρέα με τα παλιοπυκνωτίδιά σου που άλλαξες.

Πλέον θεωρώ πως είσαι έτοιμος να ακούσεις ένα παλιο-κλας ντε ενισχυτή.

Δεν είναι απλό ούτε εύκολο να ακούς τα πράματα ...ως έχουν.
Καλά το είχα καταλάβει πως δεν τον χωνευεις το Βλάση μας...
Γιατί βρε τι σου έκανε?:138::138::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αρωτηξις....ουσιας περικαλω.....

Καλά το είχα καταλάβει πως δεν τον χωνευεις το Βλάση μας...
Γιατί βρε τι σου έκανε?:138::138::138:
Kαι συ βρε Βρουτε??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Τι και εγώ?
Τέτοιες συμβουλές σου δίνω εγώ?
Θέλω εγώ το κακό των αυτιών σου?:137::137::137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133