argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: PIONEER SCLX83 Home Cinema Receiver
Αν βεβαια σκεφτεσαι για κατι τετοιο.
Αν βεβαια σκεφτεσαι για κατι τετοιο.
Ναι καλη μου..........λουτσα εγινα........τοπικα....!!!!....ετσι δεν λενε οι καβλετες????????????
Θα σε παω μωρη κουφαλα διακοπες στην Ασπροβαλτα και θα φερω και τα 802 να κανεις και καμια σοβαρη ακροαση ρε πουλακι μου εκει στον κηπο....το σουρουπο μετα το ψαρεμα που θα πηγαινουμε με τον αλλο τον Ναυαρχο τον αδερφο σου και θα ακουμε και το scopia scopia misco σε Hi resolution ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απαπαπα.....κατι εχω παθει.....πρεπει να πηδηξω την γυναικα σημερα .......κοντζαμ LX 83 ΘΑ ΤΗς ΦΕΡΩ ΣΠΙΤΙ με κατι ICE POWER να........με το συμπαθειο!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω ρευματα να τους ριξω κυριε Πλωταρχα μου......εχω 2 τεμαχια τελικους των 250 watt οποτε καταλαβαινεις .....ε μασαει η κατσικα απο watt.........Πιστευω να εχεις δει οτι τα ψηλα καναλια τα παιζει μονο ως pre out.Και οχι απο μπορνες.
Mα γιατρε μου αφου τοχω και αυτο το σπορ.....αλλωστε 3.5 terra με ματροσκουλες και μπλουρεγια εχω στα σκληρα μου και TEUFEL DIPOLE περιφερειακα εχομεν και (εδω χωλενουμε κομματακι)προβολι OPTOMA ΣΤΑ 720(ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ )εχομεν και πανι τσιτα ολοισιο εχομεν και κεντρικο 38 κιλων Ναυτιλι εχομεν και καινουριο σαλονακι Τσεκλενης εχομεν και 5790 ΑΤΙ hd ΚΑΡΤΑ γραφικων εχομεν και Total Media Theater 175 εχομεν και καλωδια μπερικετι εχομεν και ηλιοσπορο με κασιους εχομεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά ρε πυροβολημένε , εσυ είσαι καλόπ παιδί , με τις λάμπες σου τα γαλικά σου, τα πισογλέντικακατασκευασμένα ηχεία σου , την jazz σου , τι το θες το home cinema ?
Tρομάρα σου? Αστο πουλάκι μου αυτό είναι BRUTAL SPORT για κάτι καυλόγκαζους.
Αστο εσυ είσαι ευγενικό παιδί , απο σπίτι με αρχές , τι δουλειά εχεις με τα αποβράσματα που ασχολούνται με αυτά ειδεχθή , αθλήματα?
προβολι OPTOMA ΣΤΑ 720(ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ )εχομεν
αμα εχεις ρευματα , σκατζα -τραμπα τι περιμενεις.Εχω ρευματα να τους ριξω κυριε Πλωταρχα μου......εχω 2 τεμαχια τελικους των 250 watt οποτε καταλαβαινεις .....ε μασαει η κατσικα απο watt.........
Γελας εσυ μωρη μουτσουνα ετσι?????????????????????????Εσύ με το Κεφάλα σας βλέπω να παίρνετε 2160p έτσι όπως πάτε! :138:
Γελας εσυ μωρη μουτσουνα ετσι?????????????????????????
Ε ναι λοιπον εμεις επενδυουμε στο μελλον με 4220p ετσι για να σκασετε μερικοι μερικοι....!!!!
ναι μωρη(moytsoyna :116Εσύ με το Κεφάλα σας βλέπω να παίρνετε 2160p έτσι όπως πάτε! :138: