Τι σημαίνουν τα νούμερα στα specs επιτέλους;

Reaction score
0
Τις προάλες είδα σε πολυκατάστημα στο εμπορικό κέντρο της Λάρισσας -αν το θέλετε Λαρσα...-μια νέα LG συγκεκριμένα την 42LE8500 και... λαχτάρσα...:131:

Λοιπόν η εικόνα ελάχιστα απείχε από την εικόνα των SL8000 και SL9000 που ήταν ακριβώς δίπλα.

ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω...

Τι στην ευχή γράφουν για contrast 9.000.000:1 !!!!

Μας δουλεύουν; Το μαύρο ήταν... γκριζοειδές όπως και των SL... Ελάχιστη βελτίωση. Δεν ξέρω αν είδα καν βελτίωση συγκριτικά με τις SL. Σίγουρα είναι πίσω από άλλες tv στο ίδιο price range στην μαύρο...

Για καλούδια δεν ξέρω, τηλεόραση αγοράζεις πάνω από όλα για την εικόνα θαρρώ.

Αλλά κατά βάση γράφω για τα ευλογημένα νούμερα...

Άκου 9.000.000:1....:141:

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ένα τρόπος μέτρησης ενιαίος, αληθινός...

Έχω και φωτό αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει σε post...:139:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.803
Απάντηση: Τι σημαίνουν τα νούμερα στα specs επιτέλους;

Έχω και φωτό αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει σε post...:139:

Ανέβασέ την εδώ.

Edit: Τώρα είδα ότι πλέον πρέπει να κάνεις εγγραφή.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429
Για την συγκεκριμένη lg υπάρχει θέμα εδώ.
Μας δουλεύουν; Το μαύρο ήταν... γκριζοειδές όπως και των SL... Ελάχιστη βελτίωση. Δεν ξέρω αν είδα καν βελτίωση συγκριτικά με τις SL. Σίγουρα είναι πίσω από άλλες tv στο ίδιο price range στην μαύρο...
Όσον αφορά το μαύρο αν διαβάσεις τα test που υπάρχουν στο παραπάνω θέμα θα δείς ότι το μαύρο της είναι κατάμαυρο(και ειδικά για lcd τηλεόραση)!
Οπότε τι να σου πώ..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νούμερα των εταιριών είναι εργαστηριακές μετρήσεις σε ειδικές συνθήκες(στις οποίες όντως ισχύουν αυτά που γράφουν).Οπότε νομικά είναι καλυμένες.
Α,επίσης και στα test κυκλοφορούν διαφόρων ειδών μετρήσεις,οπότε καλό είναι να ρίχνει κάποιος και μια ματιά για το πως έγινε το τέστ(με τι πατερνάκια,αν χρησιμοποιήθηκε full field κτλ..).

JL_

Reaction score
19
Μήπως το local dimming ήταν απενεργοποιημένο; Γιατί τότε το μαύρο θα είναι όντως S-IPSοειδές...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll