laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

Reaction score
0

Reaction score
0
Απάντηση: laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

156,50 + 13 ευρω μεταφορικα.
μικρη διαφορα μονο 10 ευρω απο eshop και Πλαισιο:122: και πιο ακριβα απο το πρωτο site που εβαλα:117:εχουμε περιθωριο για πιο κατω?

Reaction score
0

μικρη διαφορα μονο 10 ευρω απο eshop και Πλαισιο:122: και πιο ακριβα απο το πρωτο site που εβαλα:117:εχουμε περιθωριο για πιο κατω?
η διαφορα ειναι 10 ευρω οπως λες επειδη τα αλλα δεν εχουν μεταφορικα. Αν δεν ηταν τα μεταφορικα η διαφορα θα ηταν 24 ευρω. και μην ξεχνας οτι οι τιμες σε αυτα τα ειδη ειναι πολυ πιεσμενες.

Reaction score
0

η διαφορα ειναι 10 ευρω οπως λες επειδη τα αλλα δεν εχουν μεταφορικα. Αν δεν ηταν τα μεταφορικα η διαφορα θα ηταν 24 ευρω. και μην ξεχνας οτι οι τιμες σε αυτα τα ειδη ειναι πολυ πιεσμενες.
ναι αλλα για τα μεταφορικα δε φταιω εγω:121:εγω φθηνα το θελω σε σχεση με τα εδω καταστηματα, γιατι πρεπει να πληρωσω μεταφορικα για κατι που το παιρνω και εδω σχεδον ιδια τιμη και δεν εχει μεταφορικα:126:

Reaction score
0

ναι αλλα για τα μεταφορικα δε φταιω εγω:121:εγω φθηνα το θελω σε σχεση με τα εδω καταστηματα, γιατι πρεπει να πληρωσω μεταφορικα για κατι που το παιρνω και εδω σχεδον ιδια τιμη και δεν εχει μεταφορικα:126:
σε αυτο δεν φταιω εγω.... δεν ειναι σε ολα τα πραγματα φτηνοτερα το pixmania... (σε παρα πολλα ειδη ειναι βεβαια) εγω απλα μπορω να κανω εχτρα επκτωση στις τιμες του καταλογου του που ειναι ετσι κι αλλιως πολυ ανταγωνιστικες... αν υπηρχε μαγαζι που ειχε ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΔΗ φτηνοτερα απο τα αλλα θα αγοραζαμε ΟΛΟΙ απο εκει..

Reaction score
1
Συμφωνω με το τελευταιο σχολιο.

Και μην κοιτατε παντα την φτηνοτερη τιμη που βγαζει , το πολυ καλο εργαλειο, skroutz, γιατι πολλες απο αυτες τις τιμες δεν ισχυουν ή τα ειδη που λεει δεν υπαρχουν διαθεσιμα.

Reaction score
0

Ναι παιδια ενταξει μεταξυ εμπορων αλληλοκαλυψη:103:το θεμα ειναι οτι κατι που κανει σε ενα μαγαζι 200 μου το δινετε πχ σε καλη τιμη και καλα 170-180ευρω και μου βαζετε 15-20 ευρω μεταφορικα και η καλη τιμη τελικα παει περιπατο......:422:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

Ναι παιδια ενταξει μεταξυ εμπορων αλληλοκαλυψη:103:το θεμα ειναι οτι κατι που κανει σε ενα μαγαζι 200 μου το δινετε πχ σε καλη τιμη και καλα 170-180ευρω και μου βαζετε 15-20 ευρω μεταφορικα και η καλη τιμη τελικα παει περιπατο......:422:
Δεν το κανουν ολοι αυτο. Μερικοι εχουν δωρεαν τα μεταφορικα. Και εγω μεσα σε αυτους.
Ο φιλος εδω αν καταλαβα καλα δεν ειναι εμπορος αλλα με καποιο τροπο μπορει να εχει καποια εκπτωση απο το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ. Ετσι δεν ειναι φιλε? Στις αποδείξεις τι ονομα λεει?
Αλλωστε το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι Γαλλία, οποτε και τα μεταφορικα ειναι ελαχιστα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

Δεν το κανουν ολοι αυτο. Μερικοι εχουν δωρεαν τα μεταφορικα. Και εγω μεσα σε αυτους.
Ο φιλος εδω αν καταλαβα καλα δεν ειναι εμπορος αλλα με καποιο τροπο μπορει να εχει καποια εκπτωση απο το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ. Ετσι δεν ειναι φιλε? Στις αποδείξεις τι ονομα λεει?
Αλλωστε το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι Γαλλία, οποτε και τα μεταφορικα ειναι ελαχιστα.
φιλε AGGANIS13 , ναι δεν ειμαι εμπορος και επειδη εχω μια μικρη ακρη σε αυτο το μαγαζι ειπα να το ξεκινησω ετσι το θεμα. Οι αποδειξεις γραφουν Pixmania και αν δειτε να μεταφορικα απο Γαλλια με 13 ευρω... λιγα δεν ειναι? Και τα πραγματα ερχονται μεσα σε 2 ημερες (για Αθηνα). Πολυ καλυτερες τιμες μπορω να δωσω σε ακριβοτερα πραγματα

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Απάντηση: laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

Σίγουρα έχεις κάποιο όφελος απο αυτή την κίνηση. Δεν είναι σωστό κατα την δική μου άποψη να τα διαβάζουν αυτά και οι αντιπρόσωποι και ταταστήματα. Χωρίς να ξέρω τις τιμές της αγοράς στο συγκεκριμένο αντικείμενο το θεωρώ λίγο άσχημο σαν συμπεριφορά, δηλαδή τα λεφτά να πάνε απευθείας εξωτερικό χωρίς να κυκλοφορήσει αυτό το χρήμα μέσα απο τη χώρα μας. Και μετά ρωτάμε μέσα απο το φόρουμ, αυτό πως και γιατί και δεν και η απάντηση μπορεί και να δοθεί απο κάποιον αντιπρόσωπο η κατάστημα που τα εμπορεύεται αυτού είδους τα προιόντα και που δεν θα γνωρίζει τίποτα. Δεν είναι κάπως?

Φιλική επισήμανση - ερώτηση κάνω.

Reaction score
2

Και για μεγαλες τηλεοράσεις, projectors κτλ ογκώδη ΄προιόντα....τα μεταφορικά ειναι 13 ευρώ ?

Reaction score
0

115 + 26 μεταφορικα...
Ε οχι και λιγα τα μεταφορικα:121:δηλαδη εδω ο ανθρωπος για αξια 115 ευρω πρεπει να πληρωσει + 26 του λετε οποτε η καλη τιμη παει στραφτι :108:δικιο εχει και ο φιλος που λεει οτι το χρημα φευγει εξω και ουσιαστικα δεν αξιζει και τον κοπο.:108:

Reaction score
20

απλα το θετικο των περισσοτερων ελληνικων καταστηματων(βλεπε you.gr,eshop,plaisio)ειναι οτι ανω των 100 με 120 ευρω σου κανουν δωρο τα μεταφορικα καθως συνεργαζονται κυριως με την acs ειτε εχουν δικους τους μεταφορεις.
εχω παρει πολλα πραγματα αξιας online μεσω των καταστηματων που προανεφερα και ποτε δεν πληρωσα ουτε ευρω καθως το αναφερει οτι δεν πληρωνεις τιποτα εξτρα..

Reaction score
0

καλησπερα.μπορεις να μου πεις τιμη σε αυτο http://www.pixmania.gr/gr/gr/040810...ος-δισκος-elements-1-tΒ-usb-2.0---μαυρος.html
+ μεταφορικα?
ευχαριστω!
57,77 + 7 ευρω μεταφορικα.... ειναι πολλα 7 ευρω για κουριερ απο Γαλλια? για στειλτε κατι με μια κουριερ απο μιο πολη σε μια αλλη να δειτε ποσα θα σας πουν. Φυσικα για ογκωδη αντικειμενα τα εξοδα ειναι περισσοτερα.

Reaction score
0

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508