- Reaction score
- 144.333
Απάντηση: ερωτηξις λιγο πονηρη για cd ?
τελικά δηλαδή ....άκουσες διαφορά?
τελικά δηλαδή ....άκουσες διαφορά?
μου φανηκε οτι καπως πιο ψυχρος ο ηχος με λιγοτερες αρμονικες θα ελεγα ,αλλα δεν μπορω να το στηριξω 100% γιατι δεν το ακουσα σε <σπιτικο> συστημα αλλα σε συνδεση με<επαγγελματικο> ενισχυτη και ντακ.και μπορει να ηταν και η ιδεα μου .!!τελικά δηλαδή ....άκουσες διαφορά?
Και η εμφάνιση δεν μετράει;το νοημα της ερωτησης μου ομως παει καπου αλλου με πονηρια ας πουμε οτι θεωρητικα παλι οτι προτιθεσαι να αγορασεις ενα πλευερ θα μπορουσες να παρεις ενα tascam των 500-600 ευρω αντι ενος αλλου σπιτικου ας πουμε pioneer-yamaha-cambridge(μη λαμβανωντας υπ'οψιν το ντακ) rotel και οτι αλλο κοστους 1000-1500 ευρω πως θα το χαρακτηριζες απο πλευρας αποδοσης και συγκρισης ποιοτικα?
μπρος στο χρημα (σημερα) τι ειναι τα καλη?Και η εμφάνιση δεν μετράει;
Για βάλε τον YAMAHA που έχεις, (νοερά), δίπλα στο tascam και μετά δίπλα, (η πάνω), στο CD 2000!
Aπλά είναι μονόδρομος!
(Εκτός και αν βάλεις PC η το laptop σου κρυμμένο στο διπλανό δωμάτιο, όπως εγώ, και με μία τρύπα στον τοίχο περάσεις το ιnterconect και γλυτώσεις άπαξ δια παντός και από προβλήματα εμφάνισης και από προβλήματα κραδασμών!)
:107:
Ναι μεν αλλά...μπρος στο χρημα (σημερα) τι ειναι τα καλη?
Μόνο που η ΔΕΗ, εκτός από τον τελώνη, θα σου χρεώνει και hiend! (Το τζάμπα τελείωσε πια. Η Ελλάδα έγινε σοβαρό κράτος!).(Εκτός και αν βάλεις PC η το laptop σου κρυμμένο στο διπλανό δωμάτιο, όπως εγώ, και με μία τρύπα στον τοίχο περάσεις το ιnterconect και γλυτώσεις άπαξ δια παντός και από προβλήματα εμφάνισης και από προβλήματα κραδασμών!)
Απιθανη ιδεα.Αμα εχεις και χαιεντα γειτονα τρυπας μεσοτοιχια και παιρνεις τζαμπα ηχο.
Τελικα δεν παιζομαστε.ΑΝΠΑΙΧΤΑΜΠΛ που λεει και καποια ψυχη εδω μεσα
Για σιγουριά ας πούμε pentium 4.Παίζουνε τα HD flac με Pentioum 2;
Για σιγουριά ας πούμε pentium 4.
Oυδέν σχόλιον!για σιγουρια, ας πούμε πέντιουμ 0,4 ή πέντιουμ μισό παρα κάτι.
το πέντιουμ 1 πετάει και το 2 δε το προλαβαίνεις.
το πέντιουμ 3 αστραπή και το 4 για τη νάσα.
πάω στοίχημα πως και 486 μια χαρά μπορεί, αλλά που να βρεις...
αλήθεια, το φούμπαρ δουλεύει σε ντος? το 3.1, όχι μεταγενέστερο, δε θέλω.
Αν το ερώτημα απευθύνεται σε εμένα, δυστυχώς δεν ξέρω.Σε Amica παιζει?
Ναι αλλά υποτίθεται πως δεν θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν οι άλλοι!Αν το ερώτημα απευθύνεται σε εμένα, δυστυχώς δεν ξέρω.
Ευχαρίστως όμως να συνεργαστούμε μήπως και μπορώ να φανώ χρήσιμος σε κάτι.
Δεν αναγνωριζεις το λεπτο μου χιουμορ ?
Κουζουλαθηκες μωρε?