Λαμπατος για Harbeth HL-5 ?

Reaction score
0
Γεια σε ολους
Ειμαι στην ερευνα για εναν οικονομικο (?!?) ολοκληρωμενο λαμπατο για να οδηγησει τα Harbeth Super HL-5 μου. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον Cayin A-88T, εχω διαβασει πολυ καλα λογια, εχει watt, και η τιμη υποφερεται...!!!

Καμια αλλη ιδεα ?!?

Reaction score
2.566
Άκουσέ τον οπωσδήποτε πριν, εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε όταν τον είχα ακούσει με τα χέρεσυ...

Reaction score
200
Απάντηση: Λαμπατος για Harbeth HL-5 ?

Σε τι τετραγωνικα ειναι τα ηχεια στημενα;
Τι πηγη εχεις;
Γιατι λαμπατο ενισχυτη αποκλειστικα;
Τι ενισχυτη ειχες μεχρι τωρα για τα ηχεια σου η ειναι καινουργια;

Eκανα καποιες ερωτησεις για να βοηθησουν οι πιο ειδικοι.

Reaction score
0
Τα Harbeth ειναι στημενα σε 40τμ, και παιζουν με εναν CAV A8M και πηγη το Advance Acoustic MCD 203II, με καλωδια Atlas. Ο λογος που ψαχνω για λαμπες ειναι (περα απο προσωπικη προτιμηση) οτι τα εχω ακουσει με διαφορους λαμπατους οπως Jadis και Synthesis, και σιγουρα τους παει περισσοτερο...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Με καποια επιφυλαξη
H Cayin ειναι σε φαση αλλαγης αντιπροσωπου(πληροφορια Πασχαλινη)
Για δες μηπως βρεθεις με τα.....στο χερι
Dared Τζιαφης καλη αντιπροσωπεια τσεκαρε οπωσδηποτε .Μπορει να εκπλαγεις ευχαριστα

Reaction score
3.953

Γεια σε ολους
Ειμαι στην ερευνα για εναν οικονομικο (?!?) ολοκληρωμενο λαμπατο για να οδηγησει τα Harbeth Super HL-5 μου. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον Cayin A-88T, εχω διαβασει πολυ καλα λογια, εχει watt, και η τιμη υποφερεται...!!!

Καμια αλλη ιδεα ?!?
Κοίτα κ λίγο Ελλάδα φίλε μου.
Προσωπικά δε μου βγήκε σε κακό.
Θα πάρεις το μηχανάκι στο σπίτι, θα αλλάξεις κ καμμιά λαμπίτσα, θα πληρώσεις όσο τα κινέζικα κ θάχεις τον κατασκευαστή δίπλα σου για όποια αναβάθμιση, επισκευή κλπ κλπ

Reaction score
81

Συμφωνω!Ελλαδα=τσακιριδης.

Reaction score
81

Υπαρχουν και αλλοι απλα απο αδερφους τσακιριδη εχω πολυ καλη εμπειρια!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.001

Συμφωνω!Ελλαδα=τσακιριδης.
ναι, αλλά όχι όπχιος κι όπχιος τσακιριδης, δηλαδή όχι αυτός ή αυτός ή αυτός ή αυτός, και σίγουρα όχι αυτός ή αυτός...

Μιλάμε για αυτόν τον Τσακιρίδη, τον Οδυσσέα, (καθηγητής), και τα μηχανήματά του θα τα βρεις στην TSAKIRIDIS DEVICES.

φυσικά, τύφλα νά'χουν οι κινέζοι, απλά είναι "της μοδός"...

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Λαμπατος για Harbeth HL-5 ?

ναι, αλλά όχι όπχιος κι όπχιος τσακιριδης, δηλαδή όχι αυτός ή αυτός ή αυτός ή αυτός, και σίγουρα όχι αυτός ή αυτός...

Μιλάμε για αυτόν τον Τσακιρίδη, τον Οδυσσέα, (καθηγητής), και τα μηχανήματά του θα τα βρεις στην TSAKIRIDIS DEVICES.

φυσικά, τύφλα νά'χουν οι κινέζοι, απλά είναι "της μοδός"...
Έγραψες ρε ,:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Λαμπατος για Harbeth HL-5 ?
Λάμπα σε ηχείο 86db;Δλδ πόσα watt πρέπει να είναι για να μην ψυθιρίζει;
Ξανασκεφτείτε το..

Reaction score
3.093

τα εχω τα hl5.παρα πολυ καλα ηχεια.τα δοκιμασα και με λαμπατο tsakiridis power house με tsakiridis artemis με raysonic sp120mk2.ενα εχω να πω.sugden και παλι sugden.λες και το ενα φτιαχτηκε για το αλλο.προσωπικη μου γνωμη βεβαια

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.001

Λάμπα σε ηχείο 86db;Δλδ πόσα watt πρέπει να είναι για να μην ψυθιρίζει;
Ξανασκεφτείτε το..
τα εχω τα hl5.παρα πολυ καλα ηχεια.τα δοκιμασα και με λαμπατο tsakiridis power house με tsakiridis artemis με raysonic sp120mk2.ενα εχω να πω.sugden και παλι sugden.λες και το ενα φτιαχτηκε για το αλλο.προσωπικη μου γνωμη βεβαια
δυστυχώς αυτό το "ηχειάκι" θέλει πολύ περισσότερη ισχύ απ'όση σε προδιαθέτει το μπόϊ του.

εγώ πάλι, κολλημένος με τη "μπάλα", θα πρότεινα κάποιον κλας ντε στα 200-250 βατ.:126:

Reaction score
0
Γνωριζει καποιος τιμη για τον Αιολο, και αν εχει τηλεχειρισμο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

1W=86dB,2W=89dB,4W=92dB,8W=95dB,16W=98dB
Ειμαι λαθος?Εαν εχει επαρκεια ρευματος ,ποσο παραπανω(δυνατοτερα,πιο φωναχτα )να παιξει?
Μιλαμε για το μεσο ελληνικο σπιτι (διαμερισμα πολυκατοικιας)
Αμα εχει βιλλα στην εξοχη ας ξυπναει και τα μυρμηγκια απο το μπασο.Και αφου εχει βιλλα=οβολα αρκετα ας παρει και 2Χ1000 Watt με 10KVA ρευμα σε ταξη ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Ειπαμε μουσικη ακουμε ,δεν ειναι το Πανηγυρι της Φανερωμενης

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.001

Ειπαμε μουσικη ακουμε ,δεν ειναι το Πανηγυρι της Φανερωμενης
:143::135::143::135:

ναι βρε, αλλά το άκουσες ποτέ αυτό το "ηχειάκι" με ενισχυτή των κυβικών που λέω?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Οχι δεν ειχα την τιμη να γνωριστουμε μετα του Χαρμπεθιου ποσο μαλλον με 2Χ500 καρφωμενα απο πισω του.Αλλα τι τα θες Ρε Εαρινε αμα δεν εχει το καταλληλο κα(β)λωδιο πως περιμενεις να αποδωσει τα μαλα:111:(βασανους Αβασταχτους ,το θυμασαι:145:)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.707
Απάντηση: Re: Λαμπατος για Harbeth HL-5 ?

Γνωριζει καποιος τιμη για τον Αιολο, και αν εχει τηλεχειρισμο?
Βλέποντας αυτήν εδώ την εικόνα, μάλλον όχι. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο να έχεις σωστό ενισχυτή, (όσο σωστός μπορεί να είναι ένας ενισχυτής με λάμπες), πάρε τον Αίολο. Αν πρωτίστως σε ενδιαφέρει η ευκολία του τηλεχειρισμού και η μουράτη, γυαλιστερή αλουμινο-γυαλούρα, πάρε τον Cayin. Ο Αίολος είναι ενισχυτής. Ο Cayin είναι κινεζολαμπιόνι.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.342
Τι θα λέγατε αν σεβόμαστε την άποψη του ιδιοκτήτη που ψάχνει λαμπάτο?
Πιστεύω πως αν ήθελε κάτι διαφορετικό θα ρωτούσε τι ενισχυτή να πάρω για τα Harbeth.

Ένας ενισχυτής με λυχνίες ΚΤ μια χαρά θα δώσει την ισχύ που χρειάζεται για <<σπιτικές>> ακροάσεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds