Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κοίτα κ λίγο Ελλάδα φίλε μου.Γεια σε ολους
Ειμαι στην ερευνα για εναν οικονομικο (?!?) ολοκληρωμενο λαμπατο για να οδηγησει τα Harbeth Super HL-5 μου. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον Cayin A-88T, εχω διαβασει πολυ καλα λογια, εχει watt, και η τιμη υποφερεται...!!!
Καμια αλλη ιδεα ?!?
ναι, αλλά όχι όπχιος κι όπχιος τσακιριδης, δηλαδή όχι αυτός ή αυτός ή αυτός ή αυτός, και σίγουρα όχι αυτός ή αυτός...Συμφωνω!Ελλαδα=τσακιριδης.
Έγραψες ρε ,:142:ναι, αλλά όχι όπχιος κι όπχιος τσακιριδης, δηλαδή όχι αυτός ή αυτός ή αυτός ή αυτός, και σίγουρα όχι αυτός ή αυτός...
Μιλάμε για αυτόν τον Τσακιρίδη, τον Οδυσσέα, (καθηγητής), και τα μηχανήματά του θα τα βρεις στην TSAKIRIDIS DEVICES.
φυσικά, τύφλα νά'χουν οι κινέζοι, απλά είναι "της μοδός"...
Λάμπα σε ηχείο 86db;Δλδ πόσα watt πρέπει να είναι για να μην ψυθιρίζει;
Ξανασκεφτείτε το..
δυστυχώς αυτό το "ηχειάκι" θέλει πολύ περισσότερη ισχύ απ'όση σε προδιαθέτει το μπόϊ του.τα εχω τα hl5.παρα πολυ καλα ηχεια.τα δοκιμασα και με λαμπατο tsakiridis power house με tsakiridis artemis με raysonic sp120mk2.ενα εχω να πω.sugden και παλι sugden.λες και το ενα φτιαχτηκε για το αλλο.προσωπικη μου γνωμη βεβαια
:143::135::143::135:Ειπαμε μουσικη ακουμε ,δεν ειναι το Πανηγυρι της Φανερωμενης
Ειπαμε μουσικη ακουμε ,δεν ειναι το Πανηγυρι της Φανερωμενης
Βλέποντας αυτήν εδώ την εικόνα, μάλλον όχι. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο να έχεις σωστό ενισχυτή, (όσο σωστός μπορεί να είναι ένας ενισχυτής με λάμπες), πάρε τον Αίολο. Αν πρωτίστως σε ενδιαφέρει η ευκολία του τηλεχειρισμού και η μουράτη, γυαλιστερή αλουμινο-γυαλούρα, πάρε τον Cayin. Ο Αίολος είναι ενισχυτής. Ο Cayin είναι κινεζολαμπιόνι.Γνωριζει καποιος τιμη για τον Αιολο, και αν εχει τηλεχειρισμο?