ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ

Reaction score
5.719
τα δεδομενα εχουν ως εξης :

εχω μια μικρη μπουμπου η οποια δεν με αφηνει να χαρω τα 802d οσω θελω ...

εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ?

αγορα ηχειων ωστε να ακουω σε ενα μικρο χωρο που ειναι το γραφειο περιπου 13 τ.μ και να σερφαρω μεταφεροντας το hdx εκει της naim η αγορα ακουστικων πχ hd800 στο συστημα και μεταφορα του λαπτοπ σχετικα κοντα ?

κοστος λογω οτι υπαρχει το σετακι της jeff rowland capri και τελικος 102 ειναι ιδιο .
υποψιν δεν εχω ασχοληθει ποτε με ακουστικα αλλα δεν μπορει ολοι λενε καλα λογια ...

Reaction score
29.746
Απάντηση: ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ

Ποιά είναι η μπουμπού?
διάλεξε μαετξύ 802 και μπουμπούς....

Reaction score
460

τα δεδομενα εχουν ως εξης :

εχω μια μικρη μπουμπου η οποια δεν με αφηνει να χαρω τα 802d οσω θελω ...

εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ?

αγορα ηχειων ωστε να ακουω σε ενα μικρο χωρο που ειναι το γραφειο περιπου 13 τ.μ και να σερφαρω μεταφεροντας το hdx εκει της naim η αγορα ακουστικων πχ hd800 στο συστημα και μεταφορα του λαπτοπ σχετικα κοντα ?

κοστος λογω οτι υπαρχει το σετακι της jeff rowland capri και τελικος 102 ειναι ιδιο .
υποψιν δεν εχω ασχοληθει ποτε με ακουστικα αλλα δεν μπορει ολοι λενε καλα λογια ...
Καλημερα,καταρχας να σου ζησει η μπουμπου σου(πιστευω οτι μιλας για την κορουλα σου).Με τα ακουστικα απομονωνεσαι τελειως,ειδικα εαν ειναι καλης ποιοτητας και φιλτραρει τελεια τους εξωτερικους θορυβους ,που κατα πασα πιθανοτητα σε τετοια θα πας.Υπαρχουν σουπερ ακουστικα,που θα καλυψουν τις απαιτησεις σου,αλλα ειναι ακριβουτσικα,και στο ηχητικο επιπεδο που βρισκεσαι μαλλον θα δαπανησεις αρκετα χρηματα για να παρεις αυτο που θες.Αξιζει νομιζεις τον κοπο να δωσεις ενα αξιοσεβαστο ποσο για να καλυψεις τις αναγκες των 2 ετων περιπου, που θα τα δουλεψεις?Και μετα τι θα τα κανεις?Εγω θα αγοραζα ενα ζευγος ηχειων,μικρου μεγεθους και καλης ηχητικης ποιοτητας,και αργοτερα εαν δεν μου χρησιμευαν καπου θα τα πουλαγα,δεδομενου βεβαια και εκμεταλευωμενος την χρηση των πολυ καλων ενισχυτικων σου.

Reaction score
5.719
Re: Απάντηση: ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ

Ποιά είναι η μπουμπού?
διάλεξε μαετξύ 802 και μπουμπούς....
την μπουμπου μου φυσικα !
μπορω να ζησω και χωρις μουσικη στο σπιτι !
την μπουμπουκα μου ομως που εγινε 8 μηνων σημερα δεν την αλλαζω με τιποτα !

Reaction score
5.719
Re: Απάντηση: ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ

Καλημερα,καταρχας να σου ζησει η μπουμπου σου(πιστευω οτι μιλας για την κορουλα σου).Με τα ακουστικα απομονωνεσαι τελειως,ειδικα εαν ειναι καλης ποιοτητας και φιλτραρει τελεια τους εξωτερικους θορυβους ,που κατα πασα πιθανοτητα σε τετοια θα πας.Υπαρχουν σουπερ ακουστικα,που θα καλυψουν τις απαιτησεις σου,αλλα ειναι ακριβουτσικα,και στο ηχητικο επιπεδο που βρισκεσαι μαλλον θα δαπανησεις αρκετα χρηματα για να παρεις αυτο που θες.Αξιζει νομιζεις τον κοπο να δωσεις ενα αξιοσεβαστο ποσο για να καλυψεις τις αναγκες των 2 ετων περιπου, που θα τα δουλεψεις?Και μετα τι θα τα κανεις?Εγω θα αγοραζα ενα ζευγος ηχειων,μικρου μεγεθους και καλης ηχητικης ποιοτητας,και αργοτερα εαν δεν μου χρησιμευαν καπου θα τα πουλαγα,δεδομενου βεβαια και εκμεταλευωμενος την χρηση των πολυ καλων ενισχυτικων σου.
ευχαριστω για τα καλα σου λογια !
δεν ξερω ακομα τι θα κανω . εαν παρω ακουστικα κατι σε hd800 με κοβω . κοστος 1000 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις (999 για την ακριβεια).
εαν παρω ηχεια μαλλον κατι σαν τα genelec 8050 που ειδα σε αγγελια ...
οποτε κοστος θεωρω οτι ειναι το ιδιο ...

σημαντικη παραμετρος οτι θα τις διωξω στο νησι για 3 μηνες σχεδον ...

καγκελα προστασιας θελω 5 μετρα ευθεια αλλα θα τα παρω ετσι και αλλιως γιατι η γυναικα μου γκρινιαζει για τα καλωδια (καλη λυση και φτηνη ξερει κανεις ?)...

Reaction score
460

Mε το καλο οτι και εαν αποφασισεις!Παντως δεν θα εδεινα αυτα τα νουμερα για ακουστικα(εγω).

Reaction score
249

Υπαρχουν και τα 650 της ιδιας εταιρειας με τιμη πολυ χαμηλοτερη τρεχει και μια αγγελια (240)-με τοσα λιγα νομιζω ποιοτικα ηχεια δεν παιρνεις - υπαρχουν και τα ηλεκτροστατικα ακουστικα με δικο τους ενισχυτη μια ευκαιρια να πας σε ηχο απο το ατιπαλο δεος (πανελ) απο το δικο σου 802

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt