Περιοδικό High Fidelity ???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Το ποταμι της πεινας θα παρασυρει καθε τι στο διαβα του.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Το ποταμι της πεινας θα παρασυρει καθε τι στο διαβα του.
ετσι πως τα λες ειναι φιλε μου και φοβαμαι πως νομοτελειακα θα χτυπησει εμας και το σχετικα <ακριβο> μας χομπυ πρωτιστως!!!:122:

μας βλεπω να κυκλοφοραμε ψαχνωντας με τον φακο για μεταχειρισμενα γιατι το παθος δεν κοβεται!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

πριν πιασμουμε εμεις το φακο, θα τον εχουν πιασει οι αντιπροσωποι.Και θα μας ψαχνουν, θα μας ψαχνουν , και δεν θα μας βρισκουν πουθενα.

Reaction score
1.187

Υπάρχει θέμα τότε.

Reaction score
914

Θεωρώ οτι το hi fidelity είναι (ήταν?) απο τις πλέων φιλότιμες προσπάθειες του χώρου και το πλέων υγιές έντυπο του χώρου στο βαθμό που αυτό μπορεί να συμβεί (και θέλω να πιστεύω οτι μπορεί να συμβεί).

Πέραν αυτού με λυπεί ιδιαιτέρα όταν μαθαίνω οτι συνάνθρωποι μας θα βρεθούν χωρίς δουλειά απο την μια στιγμή στην άλλη.

Να ζυγίζουμε τα γεγονότα πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν χομπίστες ή οτι άλλο τίτλο έχουμε δώσει σε αυτό που κάνουμε.

Και μην ξεχνάτε οτι τέτοιου είδους δράσεις συνήθως είναι αλυσιδωτές.

Reaction score
33

Ας περιμένουμε λίγο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως η κρίση χτύπησε -ήδη- ένα περιοδικό σαν αυτό. Εννοώ ότι το κοινό του είναι πολύ συγκεκριμένο* και κρίση η όχι, ακόμη και για οφθαλμόλουτρο θα το αγόραζε.

Πάντως κρίμα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο

* δεν εννοώ πλούσιο

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Να είσαι σίγουρος πως ένα διμηνιαίο περιοδικό δεν μπορεί να στηριχτεί οικονομικά στις πωλήσεις αυτού καθαυτού του εντύπου.
Οι διαφημίσεις βασικά του εξασφαλίζουν βιωσιμότητα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Ας περιμένουμε λίγο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως η κρίση χτύπησε -ήδη- ένα περιοδικό σαν αυτό. Εννοώ ότι το κοινό του είναι πολύ συγκεκριμένο* και κρίση η όχι, ακόμη και για οφθαλμόλουτρο θα το αγόραζε.

Πάντως κρίμα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο

* δεν εννοώ πλούσιο
Ένα περιοδικό σεν βγάζει τα έξοδα του απ την τιμή πώλησης αλλα απ τις διαφημίσεις που φιλοξενεί.Αν οι διαφημιζόμενοι στέγνωσαν τότε θα στεγνώσει και το εκάστωτε περιοδικό.Ειδικά ένα τέτοιο περιοδικό που δεν χτυπάει πόρτα σε μεγάλες εταιρίες αλλά,κυρίως,σε αντιπροσώπους για να καλύψη την διαφημιστική του ύλη.
Οπότε τον εκάστωτε διαφημιζόμενο δεν τον πολυενδιαφέρει ο αναγνώστης του οφθαλμόλουτρου αλλά ο εν δυνάμει πελάτης.Ε, απ την στιγμή που οι εν δυνάμει στερεύουν..στερε'υουν και τ άλλα.

Reaction score
10
Εντάξει δεν θα μείνουν και στους δρόμους ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι μπορεί η βασική σου εργασία να είναι συγγραφή άρθρων για το High Fidelity ή για οποιαδήποτε άλλο περιοδικό του "χώρου" μας.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Εντάξει δεν θα μείνουν και στους δρόμους ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι μπορεί η βασική σου εργασία να είναι συγγραφή άρθρων για το High Fidelity ή για οποιαδήποτε άλλο περιοδικό του "χώρου" μας.
Ακριβώς έτσι είναι.
Η αμοιβή από τη συγγραφή δύο δοκιμών σε διάστημα δύο μηνών δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει τα προς το ζην.
Το ποσό είναι πολύ μικρό.
Το τυπογραφείο και καμιά γραμματέας θα μείνουν εκτός.

Reaction score
460

Παιδια εγω προσωπικα γνωριζω καποιον(πολυ καλα και ειναι εξαιρετικο παιδι) που εργαζετε σε αυτο το περιοδικο,οπου μεσα απο την εργασια του (σε αυτο),εβγαζε τα προς το ζειν.Μεσα απο αυτο το εντυπο γνωριστηκε και με ανθρωπους,οπως εμενα,και αγοραζα διαφορα πραγματα(δεν λεω τι για να μην φωτογραφησω)τα οποια τα εβλεπα μεσα απο τα γραφωμενα του στο εντυπο.Τωρα παει αυτος.Ο ιδιος μου ειχε πει προ 6 μηνων οτι το περιοδικο δεν εχει μελλον και μου εξεφρασε την ανησυχια και την λυπη του,για το δικο του πλεον μελλον!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Έχω την αίσθηση πως δεν υπάρξει άλλο τεύχος, αλλά βέβαια, μπορεί να κάνω λάθος...

Reaction score
1

καλώς ή κακώς το περιοδικό στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαφημίσεις. Όταν αυτές μειώνονται, υπάρχει θέμα βιωσιμότητας. Πάντως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 7-10 μέρες για όσους ενδιαφέρονται...

Reaction score
460

καλώς ή κακώς το περιοδικό στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαφημίσεις. Όταν αυτές μειώνονται, υπάρχει θέμα βιωσιμότητας. Πάντως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 7-10 μέρες για όσους ενδιαφέρονται...
Μακαρι,ειμαι συνδρομητης απο την αρχη της εκδοσης του.

Reaction score
7.115

Ενα περιοδικο με θεμα το ακριβο hi-fi εχει λογο υπαρξης πλεον στην Ελλαδα?

Και δεν ειναι μονο το περιοδικο που αργα η γρηγορα θα σταματησει να βγαινει αλλα και αρκετοι επαγγελματιες του χωρου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ενα περιοδικο με θεμα το ακριβο hi-fi εχει λογο υπαρξης πλεον στην Ελλαδα?

Και δεν ειναι μονο το περιοδικο που αργα η γρηγορα θα σταματησει να βγαινει αλλα και αρκετοι επαγγελματιες του χωρου.
Δες Τάσο τώρα το οξύμωρο του... υγιούς αυτού "χώρου".
Οι σοβαρές εταιρείες, αυτές με πάγιο εξοπλισμό, γραφεία, demo rooms και service, κινδυνεύουν άμεσα από την κρίση. Οι αντιπρόσωποι της υπόγας ή του extra δωματίου στο 3άρι που διαμένουν, δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα.

...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

...η υπόθεση...:126:

Με βάση τις προηγούμενες αναφορές,ποιάς μεριάς η εύνοια είναι λογικότερο να θεωρήσει ένας ανυποψίαστος αναγνώστης ότι επιδιώκεται πρώτιστα στην έντυπη πρακτική της Υψηλής Πιστότητας;Του αναγνωστικού κοινού,ή των διαφημιζομένων επαγγελματιών;

Reaction score
7.115

Οι σοβαρές εταιρείες, αυτές με πάγιο εξοπλισμό, γραφεία, demo rooms και service, κινδυνεύουν άμεσα από την κρίση. Οι αντιπρόσωποι της υπόγας ή του extra δωματίου στο 3άρι που διαμένουν, δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα.
Εχεις δικιο σε αυτο δυστυχως και ειναι κατι που θα συμβει σε πολλους επαγγελματιες σε ολους τους κλαδους.

Reaction score
59
Πολύ βιαστικά συμπεράσματα, χαρακτηριστικό του νεοέλληνα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το τεύχος θα καθυστερούσε για να καλύψει την έκθεση του Μονάχου. Λ.Σ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Πολύ βιαστικά συμπεράσματα, χαρακτηριστικό του νεοέλληνα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το τεύχος θα καθυστερούσε για να καλύψει την έκθεση του Μονάχου. Λ.Σ.
πραγματικά ένας λόγος της καθυστέρησης είναι η απόφαση που πάρθηκε να καλυφθεί αυτή η σημαντική έκθεση σε αυτό το τεύχος και όχι στο καλοκαιρινό οπότε και θα είχε ήδη μπαγιατέψει.
Όμως η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται επίσης σε εσωτερικά ζητήματα, καθώς και στην οικονομική δυσπραγία όσων το στηρίζουν με τις διαφημίσεις. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό, το περιοδικό ανήκει σε μικρό όμιλο, η αγορά είναι μικρή και αν μη τι άλλο το high fidelity έμεινε σταθερό στην ύλη του και το περιεχόμενο του. Όσο αντέξει λοιπόν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος