argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.880
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???
Το ποταμι της πεινας θα παρασυρει καθε τι στο διαβα του.
Το ποταμι της πεινας θα παρασυρει καθε τι στο διαβα του.
ετσι πως τα λες ειναι φιλε μου και φοβαμαι πως νομοτελειακα θα χτυπησει εμας και το σχετικα <ακριβο> μας χομπυ πρωτιστως!!!:122:Το ποταμι της πεινας θα παρασυρει καθε τι στο διαβα του.
Ένα περιοδικό σεν βγάζει τα έξοδα του απ την τιμή πώλησης αλλα απ τις διαφημίσεις που φιλοξενεί.Αν οι διαφημιζόμενοι στέγνωσαν τότε θα στεγνώσει και το εκάστωτε περιοδικό.Ειδικά ένα τέτοιο περιοδικό που δεν χτυπάει πόρτα σε μεγάλες εταιρίες αλλά,κυρίως,σε αντιπροσώπους για να καλύψη την διαφημιστική του ύλη.Ας περιμένουμε λίγο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως η κρίση χτύπησε -ήδη- ένα περιοδικό σαν αυτό. Εννοώ ότι το κοινό του είναι πολύ συγκεκριμένο* και κρίση η όχι, ακόμη και για οφθαλμόλουτρο θα το αγόραζε.
Πάντως κρίμα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο
* δεν εννοώ πλούσιο
Ακριβώς έτσι είναι.Εντάξει δεν θα μείνουν και στους δρόμους ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι μπορεί η βασική σου εργασία να είναι συγγραφή άρθρων για το High Fidelity ή για οποιαδήποτε άλλο περιοδικό του "χώρου" μας.
Μακαρι,ειμαι συνδρομητης απο την αρχη της εκδοσης του.καλώς ή κακώς το περιοδικό στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαφημίσεις. Όταν αυτές μειώνονται, υπάρχει θέμα βιωσιμότητας. Πάντως το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 7-10 μέρες για όσους ενδιαφέρονται...
Δες Τάσο τώρα το οξύμωρο του... υγιούς αυτού "χώρου".Ενα περιοδικο με θεμα το ακριβο hi-fi εχει λογο υπαρξης πλεον στην Ελλαδα?
Και δεν ειναι μονο το περιοδικο που αργα η γρηγορα θα σταματησει να βγαινει αλλα και αρκετοι επαγγελματιες του χωρου.
Εχεις δικιο σε αυτο δυστυχως και ειναι κατι που θα συμβει σε πολλους επαγγελματιες σε ολους τους κλαδους.Οι σοβαρές εταιρείες, αυτές με πάγιο εξοπλισμό, γραφεία, demo rooms και service, κινδυνεύουν άμεσα από την κρίση. Οι αντιπρόσωποι της υπόγας ή του extra δωματίου στο 3άρι που διαμένουν, δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα.
πραγματικά ένας λόγος της καθυστέρησης είναι η απόφαση που πάρθηκε να καλυφθεί αυτή η σημαντική έκθεση σε αυτό το τεύχος και όχι στο καλοκαιρινό οπότε και θα είχε ήδη μπαγιατέψει.Πολύ βιαστικά συμπεράσματα, χαρακτηριστικό του νεοέλληνα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το τεύχος θα καθυστερούσε για να καλύψει την έκθεση του Μονάχου. Λ.Σ.