Η ΕΒΒΕ στου Κώστα ΕΑR

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.518
Απάντηση: Η ΕΒΒΕ στου Κώστα ΕΑR

τα μετρώ και τα ξαναμετρώ και δε μου βγαίνουν...:140:

ήμασταν σύνολο 17 βλαμμένοι, εκ των οποίων οι 2 δεν ήπιαν τίποτα, και φύγαν 50 λίτρα μπύρας, (και καναδυό μπουκάλια θεϊκού μάλτ μετά τις 2)...τες πα, τα καταφέραμε, πνίξαμε τον πόνο μας στην μπύρα!:137:

Φυσικά η μπύρα δε τελείωσε, αυτό δε το συζητάμε καν...

Ο πρόεδρος μας ο Μιχάλης, όπως πάντα, ανέλαβε καθήκοντα κι αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πως είναι ο τέλειος ψήστης! Μιχάλη νά'σαι καλά φίλε μου να μαζεύεις την ΕΒΒΕ για τις διάσημες πια κρεπάλες μας, γιατί ως γνωστόν, η φτώχεια θέλει καλοπέραση!

Ο όφις στο δέντρο,... εεε, τα καλώδια ήθελα να πω, πήραν τον αέρα τους, στρώσανε άριστα (το δέντρο αυτό είναι το επίσημο στρωτήρι καλωδίων μου), αλλά το πιο σημαντικό, μετά τη βροχή αποκτήσαν επιτέλους τις υγρές μεσαίες που πάντα ονειρευόμουν..., ενώ κι ο Κόγιας στη συνέχεια, μας έκανε και διπλό σεμινάριο, ένα με θέμα << πως τη χώνεις τη μπανάνα >> και ένα με θέμα << πως χωράει το ερρρρ σε αααααααα >>...:138:

Παιδιά νά'στε όλοι καλά, περάσαμε τέλεια παρά τη μικρο-ταλαιπωρία της βροχής, σας ευχαριστώ πολύ, και Λένα, όντως ο βαστσάρ έφυγε στις 5....:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Re: Απάντηση: Η ΕΒΒΕ στου Κώστα ΕΑR

τα μετρώ και τα ξαναμετρώ και δε μου βγαίνουν...:140:

ήμασταν σύνολο 17 βλαμμένοι, εκ των οποίων οι 2 δεν ήπιαν τίποτα, και φύγαν 50 λίτρα μπύρας, (και καναδυό μπουκάλια θεϊκού μάλτ μετά τις 2)...τες πα, τα καταφέραμε, πνίξαμε τον πόνο μας στην μπύρα!:137:
50/15=3,33 λιτρα ο καθένας.Να υποθέσω ότι κάτσατε μίνιμουμ κανα 4ώρο(μάλλον 6ώρο χτυπήσατε αλλα δεν το λέω:138:)
3,33/4=0,84 λιτρα ανα ώρα.Δλδ λιγότερο απο 2 μπουκάλια ανα ώρα.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!:136:

Reaction score
4.412

Καλα ποιο χαιενταδικο BBQ ειδατε? Προσεξτε: Ποτενσιομετρο εντασης και ρυθμιστης αριστερο και δεξι. Ολα προσεγμενα οπως αρμοζει σ ενα σωστο χαιεντα!

Reaction score
29.928

Tιν αυτά ρε ? πουν τα κάρβουνα?
Ετσι ψήνετε παραδοσιακά εσείς? Γιατί εμείς εδω , βάλε κάρβουνοοοοο
Εγω δλδ , για όλους τους άλλους δεν ξέρω....

Reaction score
370

Οταν υπάρχει φλόγα σημαίνει οτι τα κάρβουνα δεν "χώνεψαν" καλά, εξού και τα ελαφρώς εως αρκετά καρβουνιασμένα κρεατικά. Τι να τα κάνεις τα όμορφα ποτενσιόμετρα και τo hi-tech BBQ άμα το set up πάσχει; Η τεχνική τού ψήστη θέλει βελτίωση, όπως γενικά ισχύει και στον χαιεντάδικο κόσμο μας.Ποτέ δεν είμαστε εντελώς ευχαριστημένοι.
Νά' στε καλά, πάντα τέτοια και καλύτερα...

Reaction score
1.847

ωρε παναήαμ....

...ακόμα χωνεύω....

Κώτσο ευχαριστούμε πολύ.

Καιρό είχα να περάσω τόσο καλά.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.212

Να τα ξαναφήσω - να μη τα ξαναφήσω - να τα ξαναφήσω - να μη τα ξαναφήσω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.430
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos