Προβλημα με Technics mk2

Reaction score
0
Καλησπερα
Πριν λιγες μερες απεκτησα ενα technics 1200 mk2 το οποιο το αγορασα μεσω ebay.Τελικα μου βγηκε ελλατωματικο,καθώς εχει προβλημα με cueing lever (το μηχανισμο που ανεβοκατεβαινει ο βραχιονας).Επισης οταν το πηγα σε εναν ειδικο να μου ρυθμισει σωστα το βαρος μου ειπε οτι ο βραχιονας ειναι πολυ "βαρυς"...Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?Διαβασα καπου στο διαδικτυο για καποια σπρευ για το cueing lever αλλα καλυτερα να μιλησει καποιος πιο εμπειρος επι του θεματος σχετικα με τι δυσλειτουργια (δεν ανεβαινει ουτε κατεβαινει ο μηχανισμος για το βραχιονα και μενει στατικος με αποτελεσμα να κανει συνεχως skip στους δισκους).Γνωριζετε ποσο θα στοιχησει η αντικατασταση του?Και επισης αν μου δινατε ενα τηλεφωνο για την αντιπροσωπεια της technics απο θεσσαλονικη θα βοηθουσε,καθως ειναι δυσκολο να επιστρεψω το turntable στον κατοχο του(αυτα ειναι τα μειονεκτηματα αγορων μεσω ιντερνετ)...

Ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα με Technics mk2

kalispera. eimai apo thessaloniki oti xreiazesai gia mk2 sti diathesi sou. mallon kapoia rithmisi tha xreiazetai!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Προβλημα με Technics mk2

kalispera. eimai apo thessaloniki oti xreiazesai gia mk2 sti diathesi sou. mallon kapoia rithmisi tha xreiazetai!
μπα μαλλον για βλαβη στον βραχιονα μου μοιαζει ,πιθανον απο κακομεταχειριση ,εαν το πλατω ειναι ενταξει ισως να αξιζει να αντικατασταθει με αλλον.

Reaction score
0

ο βραχιονας εχει παρα πολλες ρυθμισεις. πιθανον να ειναι κατι απλο. αν θελεις στειλε μου μερικες φωτογραφιες με το βραχιονα. το μικρο αντιβαρο το εβγαλες απο πισω?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.416

Τα μαχαίρια του βραχίονα δεν χαλάνε τόσο εύκολα.
Αν εννοεί βαρύς ο βραχίονας στην κίνηση , μάλλον τα εχει παίξει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88