Χωρισμός διαφαίνεται... στον γάμο που είχε επιβάλλει η συνδρομητική

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Επειτα απο ενα σύντομο απο ότι φαίνεται γάμο... (sic) στον ορίζοντα διαφαίνονται οι πρώτες σταγόνες του χωρισμού.:109:

Τι λέμε τώρα?

Σύμφωνα λοιπόν με κάποιες πληροφοριες που διερευσαν σε "υπόγεια δορυφορικά καναλια ενημέρωσης" (πως το είπα αυτο? εε...) φαίνεται ότι επερχεται χωρισμός πλέον στη δεσμευση που είχε επιβάλει η συνδρομητική για το πάντρεμα των καρτων "Κ" με τον δέκτη. Συνεπώς δεν θα χρειάζεται πλέον η αναζήτηση παλαιών καρτών "ελεύθερων" αλλά θα γίνεται με "μαγικό" τρόπο με τις καινούργιες...:126:

Σε λίγο καιρό αυτός ο τρόπος θα είναι γνωστός στο ευρύτερο ενδιαφερόμενο κοινό...

Reaction score
1.458
Απάντηση: Χωρισμός διαφαίνεται... στον γάμο που είχε επιβάλλει η συνδρομητική

Αυτό είναι πολύ καλό νέο!:444:

Reaction score
0

Πάντως εγώ έχω στον δικό μου δέκτη εδώ και έξι μήνες κάρτα version kappa και παίζει. Βέβαια είναι λίγο εκνευριστικό το zapping γιατί αργεί και μια φορά που την έβγαλα για δύο ημέρες από τον δέκτη κλείδωσε και την πήγα στο service να την ξεκλειδώσουν.

Reaction score
0

Νάτα τα ευχάριστα!!
Αναμένουμε νεότερα!!!

Reaction score
0

Mακάρι να γινόταν αυτό αλλά να έχουμε και σύντομα ανακοινώσεις. Σκέφτομαι (λόγω forthnet) το πακέτο με τα αθλητικά, αλλά με το δικό τους δέκτη και πάντρεμα είναι σχεδόν αδύνατο να πάω στην πλατφόρμα τους.

Reaction score
786

Το διαζυγιο ισχυει για ολους τους δεκτες ή μονο για τα ονειροκουτια?

Αν η τιμη του HD πακετου ειναι καλη (περιμενω μια αυξηση σε σχεση με το τωρινο full pack αλλα σε λογικα πλαισια) και δεν ειμαι αναγκασμενος να ξαναπληρωσω για κατι που εχω ηδη αγορασει (HD δεκτη) απλα και μονο επειδη ο παροχος με θεωρει εν δυναμει κλεφτη, θα κανω συνδρομη.

Reaction score
3.085
Οι "παντρεμένες" κάρτες NOVA και η χρήση τους με δέκτες του εμπορίου

Το θέμα με απασχόλησε κι εμένα, αφού έβαλα στόχο να αρχίσω να χρησιμοποιώ (επί τέλους!) τον AZBox Premium, που έμενε στο κουτί του μήνες τώρα αχρησιμοποίητος.

Μετά τις διάφορες συζητήσεις που έχουν πλημμυρήσει το διαδίκτυο τελευταία, με έτρωγε κι εμένα αυτή η υπόθεση.

Χτες βράδυ, λοιπόν, πήρα το τεχνικό τμήμα της Multichoice (NOVA) και ρώτησα τί γίνεται αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την - νεότερη - κάρτα του (τύπου Kappa), σε δέκτη του εμπορίου.

Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής:

1) Το πάντρεμα κάρτας -αποκωδικοποιητή ισχύει 100% ΜΟΝΟ για τους δέκτες νέας "εσοδείας", δηλ. τους Panasat IRD 1110 (και ίσως κάποιο άλλο ή άλλα μοντέλα) και ΜΟΝΟ για τους νέους συνδρομητές, που έτσι κι αλλιώς παίρνουν κάρτα και αποκωδικοποιητή σαν πακέτο

2) Το πάντρεμα είναι λειτουργία που σχετίζεται με τον δέκτη, όχι με την κάρτα. Δηλαδή, στο συνδρομητή που παίρνει το πακέτο χορηγείται και ένας κλειδάριθμος, ο οποίος "παντρεύει" τη συγκεκριμένη κάρτα με τον συγκεκριμένο δέκτη, κι αυτό γίνεται μέσω του δέκτη.

3) Οι παλαιότεροι συνδρομητές, έστω κι αν έχουν νέου τύπου κάρτα (τύπου KAPPA), αλλά παλαιού τύπου δέκτη (π.χ. Panasat 720i) δεν έχουν λάβει κλειδάριθμο, άρα δεν τίθεται ζήτημα "παντρέματος" κάρτας και αποκωδικοποιητή. Με αυτή τη λογική η κάρτα μπορεί να δουλέψει σε οποιονδήποτε δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός φυσικά να είναι συμβατός με irdeto 2 και ότι άλλο σχετικό υπάρχει στην κωδικοποιημένη μετάδοση του σήματος της NOVA.

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου με άλλο δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός να πληροί τις προϋποθέσεις που είπα πιο πάνω.

Αυτά προς ενημέρωσή σας. Καλημέρα.
-

Reaction score
4.909

Παναγιώτη ήταν ήδη γνωστά αυτά, απλά εγω ειχα καταλάβει οτι η κάρτα σου ήταν παντρεμένη γιατι μιλούσες για πολύ πρόσφατη...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Οι "παντρεμένες" κάρτες NOVA και η χρήση τους με δέκτες του εμπορίου

Το θέμα με απασχόλησε κι εμένα, αφού έβαλα στόχο να αρχίσω να χρησιμοποιώ (επί τέλους!) τον AZBox Premium, που έμενε στο κουτί του μήνες τώρα αχρησιμοποίητος.

Μετά τις διάφορες συζητήσεις που έχουν πλημμυρήσει το διαδίκτυο τελευταία, με έτρωγε κι εμένα αυτή η υπόθεση.

Χτες βράδυ, λοιπόν, πήρα το τεχνικό τμήμα της Multichoice (NOVA) και ρώτησα τί γίνεται αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την - νεότερη - κάρτα του (τύπου Kappa), σε δέκτη του εμπορίου.

Η απάντηση που πήρα ήταν η εξής:

1) Το πάντρεμα κάρτας -αποκωδικοποιητή ισχύει 100% ΜΟΝΟ για τους δέκτες νέας "εσοδείας", δηλ. τους Panasat IRD 1110 (και ίσως κάποιο άλλο ή άλλα μοντέλα) και ΜΟΝΟ για τους νέους συνδρομητές, που έτσι κι αλλιώς παίρνουν κάρτα και αποκωδικοποιητή σαν πακέτο

2) Το πάντρεμα είναι λειτουργία που σχετίζεται με τον δέκτη, όχι με την κάρτα. Δηλαδή, στο συνδρομητή που παίρνει το πακέτο χορηγείται και ένας κλειδάριθμος, ο οποίος "παντρεύει" τη συγκεκριμένη κάρτα με τον συγκεκριμένο δέκτη, κι αυτό γίνεται μέσω του δέκτη.

3) Οι παλαιότεροι συνδρομητές, έστω κι αν έχουν νέου τύπου κάρτα (τύπου KAPPA), αλλά παλαιού τύπου δέκτη (π.χ. Panasat 720i) δεν έχουν λάβει κλειδάριθμο, άρα δεν τίθεται ζήτημα "παντρέματος" κάρτας και αποκωδικοποιητή. Με αυτή τη λογική η κάρτα μπορεί να δουλέψει σε οποιονδήποτε δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός φυσικά να είναι συμβατός με irdeto 2 και ότι άλλο σχετικό υπάρχει στην κωδικοποιημένη μετάδοση του σήματος της NOVA.

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου με άλλο δέκτη του εμπορίου, αρκεί αυτός να πληροί τις προϋποθέσεις που είπα πιο πάνω.

Αυτά προς ενημέρωσή σας. Καλημέρα.
-
ναι Παναγιώτη έτσι είναι, απλώς οι κανούργιοι συνδρομητές δεν είναι τοσο τυχεροί , καθότι η συνδρομή είναι "πακέτο".
Ο κλειδάριθμος που αναφέρεις είναι ενας αλγόριθμος ο οποίος κλειδώνει το ID της κάρτας με τον δέκτη σε επίπεδο CPU.
Οπότε είναι δύσκολη οποιαδήποτε επέμβαση, μέχρι τώρα τουλάχιστον απο ότι με ενημέρωσαν οι "φίλοι"...:109:

Ναι μεν η κάρτα Καππα, η καινούργια εκδοση δεν είναι κλειδωμένη με τον υπάρχον δέκτη που έχεις αλλά ο στόχος είναι να γίνει αυτό το επόμενο διάστημα, δηλαδή να αλλάξουν οι δέκτες και ειδικότερα με την ελευση το NOVA HD, όπου θα δίνονται νέοι πλέον δέκτες HD.

Reaction score
3.085
Κλείδωμα καρτών

ΟΚ, παιδιά ευχαριστώ. Απλά εγώ δεν ήμουν ενημερωμένος.

Τώρα, αυτό που λέει ο Πάνος σχετικά με τοις νέες κάρτες και νέους δέκτες HD δεν είναι καλό νέο (αν πραγματοποιηθεί, ασφαλώς). Αφήστε όμως πρώτα να γίνει και βλέπουμε τότε.

Καλημέρα και πάλι.
-

Reaction score
0
Ναι και εγώ το έχω μάθει για το διαζύγιο και στεναχωρήθηκα κρίμα ήταν ωραίο ζευγάρι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis