laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

Reaction score
0
Απάντηση: laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

57,77 + 7 ευρω μεταφορικα.... ειναι πολλα 7 ευρω για κουριερ απο Γαλλια? για στειλτε κατι με μια κουριερ απο μιο πολη σε μια αλλη να δειτε ποσα θα σας πουν. Φυσικα για ογκωδη αντικειμενα τα εξοδα ειναι περισσοτερα.
Τελικα δεν υπαρχει λογικη στην ολη κατασταση:121:ο φιλος ζητησε κατι που ζυγιζει πανω απο ενα κιλο και του ζητας 7 ευρω μεταφορικα και το σχολιαζεις κιολας:108:εγω ζητησα κατι που ζυγιζει 300 γραμμαρια!!! και μου ζητας 13 ευρω μεταφορικα:108:ξαφνικα τα μεταφορικα πηραν την κατιουσα?:109:

Reaction score
0

Τελικα δεν υπαρχει λογικη στην ολη κατασταση:121:ο φιλος ζητησε κατι που ζυγιζει πανω απο ενα κιλο και του ζητας 7 ευρω μεταφορικα και το σχολιαζεις κιολας:108:εγω ζητησα κατι που ζυγιζει 300 γραμμαρια!!! και μου ζητας 13 ευρω μεταφορικα:108:ξαφνικα τα μεταφορικα πηραν την κατιουσα?:109:
δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου τα μεταφορικα. οτι μου δινει το σιτε παιδια...φιλε μου αυτο που διαλεξες δεν ειναι 300 γραμαρια.... ο επεξεργαστης μαζι με την ψυκτρα ειναι μαλλον βαρυτερος απο εναν δισκο...

Reaction score
0

δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου τα μεταφορικα. οτι μου δινει το σιτε παιδια...φιλε μου αυτο που διαλεξες δεν ειναι 300 γραμαρια.... ο επεξεργαστης μαζι με την ψυκτρα ειναι μαλλον βαρυτερος απο εναν δισκο...
Ε τι να πω τοτε αυτος που βγαζει τα μεταφορικα πιωμενος θαναι:107:παντως ζυγισε ενα κουτακι cpu με την ψυκτρα του μεσα και θα δεις οτι ειναι γραμμαρια οχι κιλο ενω ο δισκος που λεμε με συσκευασια + μετασχηματιστη φευγει πολυυυυ ...πανω απο κιλο οκ.:121:

Reaction score
20

εχω κανει και εγω μια παραγγελια στο παιδι μεσω πμ,αλλα
τον εχω χασει!οποτε μπορει ας μου απαντησει.ευχαριστω.

crc

Reaction score
1

και απο θέμα εγγύησης τι γίνεται ???

Reaction score
0

Εχεις πμ.

Reaction score
0

Παιζει καποιο προβλημα με τις παραγγελιες? Χωρις να γινομαι εριστικος, απλα περιμενω την απαντηση σου για να αγορασω και εχουν περασει ηδη 5 μερες που σου εστειλα πμ....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: laptop-υπολογιστες-τηλεορασεις-ειδη πληροφορικης......κτλ.

και απο θέμα εγγύησης τι γίνεται ???
ελα ντε.

το pixmania ήδη εχει απο μονο του καλες τιμες σε πολλα πραγματα,
αλλα εγω ποτε δεν αγοραζω απο εκει για το φοβο του να χρειαστω εγγυηση.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef