Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Τι να κανουμε εμεις που περνουμε spiderbox εχουμε αποριες εχουμε προβληματα εχουμε απαιτησεις πολλα εχουμε ειμαστε κλασικοι τυποι.

Παμε στο ζουμι για να βγει καποια ακρη.
Οι δεκτες οτι η φωτεινοτητα μειωνετε στο πανελ οταν τους κλεινω απο το τηλεκοντρολ ειναι φυσιολογικο ειναι προγραμματισμενοι να το κανουν αυτο η εχουν προβλημα και αυτο δεν πρεπει να συμβαινει ;

Επισης απο την στιγμη που τους πηρα πριν τους περασω οποιοδηποτε firmware η ρυθμιση βγαζουν κατι που δεν ξερω τι ειναι.
Οταν ειναι εκτος ρευματος και τους ανοιξω απο τον μαυρο διακοπτη απο πισω, στο πανελ γραφουν το μυνημα F 100 και κατοπιν ανοιγουν αμεσως για θεαση καναλιου.
Εαν δεν εχουν περαστει καναλια πανε στο μενου.

Στον παλιο που εχω οταν τον ακοιξω απο τον διακοπτη απο πισω δεν μου βγαζει κανενα τετιο μυνημα F 100 και αντι να ανοιξει αμεσως και να παει σε καποιο καναλι μενει δειχνοντας την ωρα και θα ανοιξει κανονικα μονο εαν τον πατησω απο τα πληκτρα στο παλεν η απο το τηλεκοντρολ ωστε να δειξη καποιο καναλι.

Στα υπολοιπα συμπεριφερονται φυσιολογικα και ο παλιος και οι καινουργιο.

Τελικα ποιο ειναι το φυσιολογικο που πρεπει να κανει ο δεκτης να μειωνετε η ενταση στην φωτεινοτητα του πανελ οταν τον κλεινουμε απο το τηλεκοντρολ η οχι ;

Και το F100 που εμφανιζει στο πανελ οταν ανοιξει απο τον διακοπτη του ρευματος απο πισω τι σημαινει;

Reaction score
1

Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου εγώ σέβομαι τις απόψεις του καθενός και ακόμα περισσότερο σέβομαι όταν ένας άνθρωπος αισθάνεται αδικημένος με μια αγορά που έχει κάνει
Αν ας πούμε τους επέστρεφες τους δέκτες που αγόρασες τρόπος του λεγειν επειδή σε βλέπω γράφεις και στο ακατονόμαστο το forum ποιο δέκτη θα αγόραζες η θα σου άρεσε να αγοράσεις ??

Η αγορά είναι γεμάτη δεν είναι κακό αυτό και εγώ έχω τον nano xx o οποίος έχει πολύ καλύτερο καντράν από τον spiderbox νέου τύπου ψηφιακό ,ωραία εικόνα εξίσου εγγραφές ωραίες κάνει αλλά δεν κάνει blind searh και μάλιστα αισθάνομαι και αδικημένος γιατί έγραφε ότι έκανε ενώ στην ουσία μέσα είχε ένα ψεφτοπρογραμμα για τα πανηγύρια
Τι πρέπει να κάνω τώρα να βγω σε όλα τα forum και να θάβω τον δέκτη επειδή σε εμένα δεν λειτουργεί σωστά η δυνατότητα που αναγραφόταν κι ολας δηλαδή ένα θέμα που άλλους δεν τους ενδιαφέρει και καθόλου
Δικτιωση τίποτα τον yumatu που έχω να βάλω κάτι θα δω hd κανάλια εκεί όμως όχι

Μετά λες σου χάρισαν στον john 78 δέκτη και εγώ σου λέω πες ότι του έδωσαν και καλά έκαναν έχει βοηθήσει ολον τον κόσμο σε όλα τα δορυφορικά forum για όλα τα θέματα επιτρέπετε να τα λες αυτά τα πράγματα?

Εδώ στο to forum είμαστε μαζεμένα κάποια παιδιά και συζητάμε για όλα τα θέματα μπορώ να σου πω ότι έχουμε μια πολύ όμορφη παρέα τα παιδιά μιλάνε για όλους τους δέκτες καθώς επίσης για ωραία Media player και ότι άλλο θες θα το βρεις
Επίσης θα βρεις πολύ ωραία feeds και μάλιστα πολλές φορές πρώτα σε όλη την Ευρώπη

Γενικά θέλω να σου πω μην κoλας σε τέτοια θέματα και να χαρείς την δορυφορική τηλεόραση όμορφα και ωραία

Reaction score
114

Oλοι οι δεκτες ερχονται με software και χωρις patch με τις εξτρα επιλογες.
Οταν τους ανοιγεις για πρωτη φορα,δεν εχουν κανενα καναλι φορτωμενο,και στο front panel γραφει menu.
Kαι εγω πηρα καινουριο δεκτη,και F 100 δεν μου γραφει.
Οταν επιλεγεις καποιο καναλι,που ειναι στη θεση π.χ. νο. 1, στο front panel σου δειχνει την ιδια αριθμηση η' κατι αλλο ?

-Οταν ειναι σε standby και τον κλεισεις απο τον πισω διακοπτη,οταν τον ανοιξεις παλι,σε βγαζει στην ωρα ?

-Οσο για την φωτεινοτητα στο standby,δεν φαινεται η ωρα καθολου ?
Σβηνει δηλαδη ?
Mπορει να διακριθει δηλαδη η' οχι ?

Reaction score
0

Προβλημα δεν εχω με τον spiderbox teomad και στο εχω πει ενα καρο φορες.
Προβλημα εχω με συμπεριφορες ατομων που υποτιθετε οτι υποστηριζουν τον spidebox αλλα με την συμπεριφορα που εχουν απεναντι σε χρηστες κατοχους του δεκτη χωρις να το καταλαβαινουν εναντιον του spiderbox ειναι αυτες οι συμπεριφορες που εχουν.

Δεν ανεφερα πουθενα οτι αδικηθηκα απο την αγορα του spiderbox.
Αποριες γραφω που θα ειχε ο καθενας στην θεση μου να μπορεσω να βγαλω συμπερασμα εαν υπαρχει καποιο προβλημα και εαν ναι να δω τι λυσεις μπορει να υπαρχουν.
Επι της ουσιας να ασχοληθουμε ομως.
Ασεμε εμενα πες οτι ρωταει καποιος αλλος.

Εχουμε 2 δεκτες ιδιους που εχουν καποια διαφοροποιηση στην συμπεριφορα του πανελ εχοντας τις ιδιες ρυθμισεις και firmware.
Δυο ενδεχομενα υπαρχουν.
Η μια ειναι οτι ο νεοτερος δεκτης εχει αναβαθμισμενο hardware για το πανελ ωστε σε κατασταση standby να μειωνετε η φωτεινοτητα του.

Η δευτερη ειναι οτι δεν προκειτε για καποια αναβαθμιση του hardware του πανελ αλλα για κατι που προκαλειτε απο καποια δυσλειτουργια η καποιο προβλημα ειτε firmware ειτε hardware.

Εγω ανεφερα την αποψη μου οτι προκειτε για θεμα hardware.
Απο και και περα αντι για χαρακτηρισμους αυτο που περιμενω να δω απο καποιον που εχει καποια αντιθετη αποψη ειναι να μου πει οχι ρε φιλε η συμπεριφορα που εχει κατω απο φυσιολογικες συνθηκες ειναι αυτη.
Και για να κανεις τον παλιο δεκτη σου η τον νεο που συμπεριφετετε αλλιως να συμπεριφερετε νορμαλ θα ακολουθησεις αυτη την διαδικασια.
Αυτη ειναι μια σωστη απαντηση που θα εδινα σε καποιον εγω εαν ημου στην θεση του john78 η του john99 george89 ειτε οποιονδηποτε αλλου και ηξερα 2 πραγματα παραπανω.
Τα υπολοιπα σχολια επι προσωπικου και επιθεσεις βασικα πισω σε αυτον που τις κανει γυριζουν γιατι ανεφ αντικειμενου ειναι και κουραζουν και τους χρηστες που διαβαζουν.
Ας μεινουμε λοιπον επι της ουσιας και εαν οντως εννοεις αυτα που λες για καλη παρεα και αλληλοβοηθεια ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.
Δεν μπαινω στα φορουμ για να τσακονωμε teo για να αντιμετωπιζω τεχνικα προβληματα και να περνω πληροφοριες μπαινω.
Ελπιζω να σου ελυσα καποιες αποριες.

Reaction score
0

Οι καινουργοι με το που τους συνδεσα στο ρευμα και ανοιξα απο πισω τον μαυρο διακοπτη το πρωτο που εδειξαν στο πανελ ηταν αυτο το F 100 και μετα το MENU.
Αν τους κλεισω απο τον διακοπτη πισω και μετα τους ανοιξω παλι τοτε παλι εμφανιζετε το F 100 και κατοπιν ο αριθμος του καναλιου στον οποιο παει.
Απο κει και περα η συμπεριφορα ειναι εντελως φυσιολογικη και στην αλλαγη καναλιων δειχνη σε ποιο ειμαι και στο menu εαν παω θα γραφει menu.
Εαν τον κλεισω απο το τηλεκοντρολ σε standby και μετα τον ακοιξω δεν εμφανιζει το F 100.
Αυτο εμφανιζετε μονο οταν τον ανοιξεις απο τον διακοπτη ρευματος.
Η διαφοροποιηση που εχει σε σχεση με τον παλιο ειναι οπως ειπα οτι σε standby η φωτεινοτητα ειναι στο μισο.
Οι αριθμοι διακρινονται δεν υπαρχει προβλημα τι γραφει.
Για αυτο θεωρησα οτι ειναι αναβαθμιση του hardware προς το καλυτερο και δεν θεωρησα οτι ειναι καποιο προβλημα.
Βασικα αυτο που ηθελα να κανω ειναι να δω πως θα καταφερω να το κανει και ο παλιος.
lol
Αλλα εδω τιθετε θεμα εαν δεν ειναι φυσιολογικο μηπως στην πορεια βγει και τιποτα αλλο.
Για αυτο το ψαχνω περισοτερο.

Reaction score
1

απο αυτα που λες εγω στον δικο μου δεν εχω δει κατι αλλα δεν εχω και τοσους πολλους που εχεις εσυ να συγκρινω !!

:)

Reaction score
114

Kοιταξε,ο μονος που εχει προβλημα με εμενα,απο τους χρηστες του Spiderbox, εισαι εσυ, και λεω να τελειωνουμε με αυτην την ιστορια.
Και οταν γραφεις κατι,συνηθως δεν ρωτας, αλλα συμπεραινεις.
Αυτα τα ποστ δεν ειναι δικα σου ?
Οπως το οτι δεν εχει Ελληνικα ?
Ρωτησες,σου απαντησαμε και παλι επεμενες.
Το οτι ελεγες δεν αναγνωριζει σκληρους δισκους ?
Ενω εσυ εκανες λαθος ?
Δεν ρωταγες.Συμπερασμα εβγαζες.
Και ποιος σου ειπε οτι εκει που γραφεις ειναι τα φορουμ υποστηριξης του δεκτη ?
Το προβλημα σου ,ρωτησε το και εδω :

http://www.alsat.co.uk/forum/forumdisplay.php?f=1556

Αλλωστε απο εδω αγορασες και απο εδω οφειλουν να σου δωσουν απαντησεις.

'' Ουφ ωρα 9:30 και τωρα τελειωσα με 2 spiderbox9000 που παρελαβα για την αδερφη μου και τον πατερα μου και τους παλευω απο το απογευμα.
Εκατσα να τους σεταρω και επαθα γερη πλακα.
Αφου περασα το τελευταιο firmware που γνωριζουμε παρουσιασαν προβληματα.
Ειτε οταν τους εκλεινα κολουσαν και δεν ανοιγαν με το τηλεκοντρολ ειτε δεν λειτουργουσαν τα κουμπια στο μπροστινο πανελ ειτε δεν κρατουσαν ρυθμισεις και καναλια.
Μου βγηκε η ψυχη να βαζω το ενα firmware μετα το αλλο προσπαθωντας να τους φτιαξω.
Μεχρι και με rs232 τους περασα το καταλληλο firmware σε bin αρχειο για να επανελθουν αλλα τιποτα.
Η καταληξη ηταν κατοπιν τηλεφωνηματος να μου στειλουν firmware αλλο μαλλον τελευταιο που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, και τωρα λειτουργουν μια χαρα.
Και απο οτι καταλαβα εχουν καποιες μικροδιαφορες στο hardware σε σχεση με τον δικο μου που πηρα τα χριστουγεννα για αυτο ολο το μπερδεμα και τα προβληματα.
Απο οτι βλεπω στους καινουργιους οταν τους κλεινω οι φωτεινες ενδειξεις στο μπροστινο πανελ εχουν μικροτερη ενταση στον φωτισμο.
Παροτι περασα το firmware και στον δικο μου δεν το κανει αυτο οποτε λογικο συμπερασμα οτι ειναι και θεμα hardware.
Αρα οσοι παραλαβετε καινουργια κοματια τσεκαρετε το firmware οτι ειναι τελευταιο και δεν χρειαζετε να το αλλαξετε γιατι θα την παθετε σαν και μενα.
Καλο βραδυ.''

Εβαλα και εγω για δοκιμη ενα 500αρι σε κιτ και τον συνδεσα με τον spider και βγαζει μυνημα αγνωστος σκληρος.
Απο οτι φαινετε δεν του αρεσουν αυτοι με εξωτερικη τροφοδοσια.

Reaction score
1

δεν πιραζει john ας γραφει το παιδι εδω αρκει να μη γραφει εκει στους αλλους γιατι ειναι και ασχετοι εκει και παραπληροφορουν και τον κοσμο θα δω με προσοχη τα θεματα του krisak το βραδυ αλλα στον δεκτη μου

Reaction score
0

Εχουμε 2 δεκτες ιδιους που εχουν καποια διαφοροποιηση στην συμπεριφορα του πανελ εχοντας τις ιδιες ρυθμισεις και firmware.
Δυο ενδεχομενα υπαρχουν.
Η μια ειναι οτι ο νεοτερος δεκτης εχει αναβαθμισμενο hardware για το πανελ ωστε σε κατασταση standby να μειωνετε η φωτεινοτητα του.

Η δευτερη ειναι οτι δεν προκειτε για καποια αναβαθμιση του hardware του πανελ αλλα για κατι που προκαλειτε απο καποια δυσλειτουργια η καποιο προβλημα ειτε firmware ειτε hardware.

Εγω ανεφερα την αποψη μου οτι προκειτε για θεμα hardware.
Απο και και περα αντι για χαρακτηρισμους αυτο που περιμενω να δω απο καποιον που εχει καποια αντιθετη αποψη ειναι να μου πει οχι ρε φιλε η συμπεριφορα που εχει κατω απο φυσιολογικες συνθηκες ειναι αυτη.
Και για να κανεις τον παλιο δεκτη σου η τον νεο που συμπεριφετετε αλλιως να συμπεριφερετε νορμαλ θα ακολουθησεις αυτη την διαδικασια.
Αν και δεν έχει περάσει από τα χέρια μου ο συγκεκριμένος δέκτης, υποψιάζομαι ότι το ζήτημα που λες είναι απλά εναρμόνιση της νέας παρτίδας περί οικολογικού standby λόγω κοινοτικής οδηγίας.
Σε πολλούς καινούριους δέκτες βλέπουμε να μειώνετε η φωτεινότητα όταν τους βάζουμε σε standby, και είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν αποτελεί πρόβλημα.

Reaction score
114

Εγω στα τοσα ποστ που εχουν γινει απο μελη,πρωτη φορα το διαβαζω αυτο.
Δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβαινει , ΑΛΛΑ.
Αν καποιος που εχει λοιπον αυτο το προβλημα και αφου κανει οτι πρεπει να κανει,συμφωνα με τις οδηγιες που εχουν δοθει, και αφου ρωτησει και στο φορουμ υποστηριξης του δεκτη,αν συνεχισει και υπαρχει το προβλημα η' νιωθει αδικημενος για καποιο λογο,ας στειλει τον δεκτη πισω και θα του αλλαχτει με καινουριο.

Reaction score
114

Αν και δεν έχει περάσει από τα χέρια μου ο συγκεκριμένος δέκτης, υποψιάζομαι ότι το ζήτημα που λες είναι απλά εναρμόνιση της νέας παρτίδας περί οικολογικού standby λόγω κοινοτικής οδηγίας.
Σε πολλούς καινούριους δέκτες βλέπουμε να μειώνετε η φωτεινότητα όταν τους βάζουμε σε standby, και είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν αποτελεί πρόβλημα.
Αυτο που λες μπορει να ισχυει,αν και εγω που πηρα δεν μου ετυχε τετοιος.
Αλλα εχει διαφορα το να χανονται τα γραμματα απο το front panel η' οπως ειπωθηκε

''Ειτε οταν τους εκλεινα κολουσαν και δεν ανοιγαν με το τηλεκοντρολ ειτε δεν λειτουργουσαν τα κουμπια στο μπροστινο πανελ ειτε δεν κρατουσαν ρυθμισεις και καναλια.''

Καπου πρεπει να καταληξουμε.Και ας ρωτησει οπως ειπα στο φορουμ υποστηριξης του δεκτη.Θα παρει απαντηση και απο τον πιο καταλληλο.

Reaction score
0

Αυτο που λες μπορει να ισχυει,αν και εγω που πηρα δεν μου ετυχε τετοιος.
Αλλα εχει διαφορα το να χανονται τα γραμματα απο το front panel η' οπως ειπωθηκε

''Ειτε οταν τους έκλεινα κολουσαν και δεν ανοιγαν με το τηλεκοντρολ ειτε δεν λειτουργουσαν τα κουμπια στο μπροστινο πανελ ειτε δεν κρατουσαν ρυθμισεις και καναλια.''
Θα αναφέρω παράδειγμα με δέκτη που η συμπεριφορά του σε αυτό ακριβώς το σημείο παρουσίασε 3 διαφορετικούς τρόπους αντίδρασης.
Στην πρώτη παρτίδα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να μειώνετε ο φωτισμός του πάνελ.
Σε άλλη παρτίδα που παρέλαβα με το που τον έθετες σε standby σβήνονταν τελείως οι ενδείξεις και ανάβαν μόλις τον έθετες ξανά σε λειτουργία.
Πλέον ο συγκεκριμένος δέκτης όταν τον κλείνεις , χαμηλώνει ο φωτισμός του μπροστινού πάνελ.
Όλοι δέχονται το ίδιο software και λειτουργούν απροβλημάτιστα.
Γι αυτό το ανέφερα μιας και υπέθεσα πως πιθανός κατι ανάλογο να συμβαίνει και ως εκ τούτου ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ.

φιλικά
Δημήτρης

Reaction score
1

εγω τωρα ειμαι σπιτι δεν μου το κανει αυτο
πρεπει να ειμαι σχετικα απο τους πρωτους κατοχους του δεκτη !!!

εφοσον ομως εχετε παρατηρησει μια διαφορα και δεν εχετε προβλημα στις λειτουργιες του δεκτη σε ποιο νεα μοντελα τοτε ολα καλα:145:

Reaction score
0

Tην μειωση της φωτεινοτητας sto standby την παρουσιαζουν και οι 2 καινουργιοι δεκτες ανεξερτητως firmware.
Τα κοληματα και ολα τα αλλα προβληματα ομως τα παρουσιαζουν εαν τους περαστει οποιαδηποτε firmware παλαιοτερο απο αυτο που μου εστειλε το alsat το 5/6/10 και το οποιο μου το εστειλε πριν βγει στο σιτε .
Ολα τα προβληματα εξαφανιστηκαν με την μια με το firmware 5/6 που μου εστειλαν.
Η διαφορα με τον παλιο δεκτη λειτουργικως με το καινουργιο firmware ειναι μονο στην ενταση του πανελ σε standby.
Ετσι εξηγητε και γιατι ο παλιος δεν εχει ελατωση ο φωτισμος σε standby.
Διοτι δεν εξαρτατε απο το firmware αλλα απο ποια παρτιδα ειναι δηλαδη απο το hardware.

Το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι πρεπει να ειναι καινουργια παρτιδα οπως γραφει και ο mouse η οποια ομως λογω αυτης της ικανοτητας που εχει στο standby αυτο της δημιουργεια προβληματα με προηγουμενα firmware.
Ετσι εξηγοιυνται ολα.
Οταν πηρα τον δεκτη ηταν μια χαρα γιατι ειχε το τελευταιο ακυκλοφορητο firmware.
Εγω σαν μερος της διαδικασιας εγκαταστασης πηγα και περασα το τελευταιο γνωστο με το οποιο ειναι ασυμβατος και απο κει και περα αρχισαν τα προβληματα.

Και αντε να πω οτι ηταν ενας δεκτης και κατι εκανα λαθος η δεν ξερω και εγω τι.
Εδω μιλαμε για δυο καινουργιους δεκτες με εντελως ιδια συμπεριφορα.
Για μενα το θεμα ειναι ακριβως οπως το εθεσε ο mouse.
Νομιζω και στο alsat που πηραν καταλαβαν αμεσως περι τινος προκειτε και τσεκαροντας την παραγγελια και ποια παρτιδα ειχαν στειλη.
Μου εστειλαν το firmware και τιποτα παραπανω και ολα δουλεψαν ρολοι.

Reaction score
0

Άρα τέλος καλό , όλα καλά..
Ο δέκτης δεν έχει πρόβλημα, σου εύχομαι να τον απολαύσεις!!!!

Reaction score
0

δηλαδη ολη αυτη η ιστορια γινεται για το αν αναβει το λαμπακι πιο φωτεινο στον παλιο και οχι στον καινουριο.δε καταλαβα πορτατιφ ηθελες?

Reaction score
0

Σε ευχαριστω mouse.
Αν και τον χαιρομε απο καιρο.
Οι συγκεκριμενοι δεκτες ηταν για συγγενεις μου και τον χαιρονται τωρα και αυτοι.
Οσον αφορα τωρα στο θεμα που προεκυψε.
Τα συμπερασματα που εβγαλα και εγω και εσυ ηταν 100% σωστα καθως και οτι εγραψα για το ζητημα στο αλλο φορουμ και εδω.
Το εψαξα και το διασταυρωσα.
Κατοπιν ερευμας που εκανα τις τελευταιες ωρες δεν ημουν μονο εγω με το συγκεκριμενο προβλημα να κολαει ο δεκτης με τα firmware που περασα αλλα και αλλα ατομα που τον ειχαν παραλαβει προσφατα.
Επισης δεν συμβαινει μονο στους spiderbox 9000 αλλα και σε spiderbox 7000.
Σε πριβε επικοινωνια που ειχα με ατομο που ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με 9000 και δεν το γνωριζω καν μου επιβεβαιωσε οτι και σε αυτον σε standby mode η φωτεινοτητα του πανελ ειναι πολυ χαμηλοτερη απο το κανονικο.

Σε περιγραφη της καταστασης και αε ερωτηση μοιυ η απαντηση του ηταν η παρακατω.
Yep, you got it in one there mate, in standby display is alot less then when receiver is powered up
Εφαρμοστηκε προφανως η νομοθεσια που ανεφερες mouse και επρεπε μαζι να βγει και το αναλογο firmware για να μην υπαρχει προβλημα με τους δεκτες που εχουν αυτη την αλλαγη.
Στο μεσοδιαστημα οσοι πηραν τους δεκτες πριν κυκλοφορησει το καινουργιο firmware και του εβαλαν το τελευταιο που ειχε ανεβει 24/5 σαν μερος της διαδικασιας εγκαταστασης καινουργιου δεκτη ειχαν προβλημα μεχρι να βγει το 5/6 πραγμα που δεν λεω εγω ουτε συμπερενω αλλα τους δωθηκε σαν απαντηση απο το αλσατ για να περιμενουν να βγει ωστε να λυθει το προβλημα τους.
Εφτυχως υπαρχουν και χρηστες οπως ο mouse που ειναι καλοπροαιρετοι εχουν και γνωσεις και διαθεση να βοηθησουν και βλεπουν τα πραγματα και αντικειμενικα και ερευνωντας τα η βασιζομενοι στην εμπειρια τους εκφερουν αποψη και βοηθουν σε αντιθεση με αλλους που χωρις να το ψαξουν καν το μονο που γνωριζουν παρα πολυ καλα ειναι η ειρωνια ο χλευασμος και οι προσωπικες επιθεσεις.
Καλο βραδυ σε ολους και καλη συνεχεια.

Reaction score
114

Εδω να ρωτας,μεσα στο φορουμ υποστηριξης, για να βοηθουνται και αλλα παιδια,οχι μυστικα.
Τα παιδια με τα κοκκινα και τα πρασινα ξερουν και ειναι και καλοπροαιρετα. :137:
Μακρυα απο αυτους με τις κουκουλες.

http://www.alsat.co.uk/forum/forumdisplay.php?f=1556

Reaction score
0

Σε ευχαριστω mouse.
Αν και τον χαιρομε απο καιρο.
Οι συγκεκριμενοι δεκτες ηταν για συγγενεις μου και τον χαιρονται τωρα και αυτοι.
Οσον αφορα τωρα στο θεμα που προεκυψε.
Τα συμπερασματα που εβγαλα και εγω και εσυ ηταν 100% σωστα καθως και οτι εγραψα για το ζητημα στο αλλο φορουμ και εδω.
Το εψαξα και το διασταυρωσα.
Κατοπιν ερευμας που εκανα τις τελευταιες ωρες δεν ημουν μονο εγω με το συγκεκριμενο προβλημα να κολαει ο δεκτης με τα firmware που περασα αλλα και αλλα ατομα που τον ειχαν παραλαβει προσφατα.
Επισης δεν συμβαινει μονο στους spiderbox 9000 αλλα και σε spiderbox 7000.
Σε πριβε επικοινωνια που ειχα με ατομο που ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με 9000 και δεν το γνωριζω καν μου επιβεβαιωσε οτι και σε αυτον σε standby mode η φωτεινοτητα του πανελ ειναι πολυ χαμηλοτερη απο το κανονικο.

Σε περιγραφη της καταστασης και αε ερωτηση μοιυ η απαντηση του ηταν η παρακατω.
Yep, you got it in one there mate, in standby display is alot less then when receiver is powered up
Εφαρμοστηκε προφανως η νομοθεσια που ανεφερες mouse και επρεπε μαζι να βγει και το αναλογο firmware για να μην υπαρχει προβλημα με τους δεκτες που εχουν αυτη την αλλαγη.
Στο μεσοδιαστημα οσοι πηραν τους δεκτες πριν κυκλοφορησει το καινουργιο firmware και του εβαλαν το τελευταιο που ειχε ανεβει 24/5 σαν μερος της διαδικασιας εγκαταστασης καινουργιου δεκτη ειχαν προβλημα μεχρι να βγει το 5/6 πραγμα που δεν λεω εγω ουτε συμπερενω αλλα τους δωθηκε σαν απαντηση απο το αλσατ για να περιμενουν να βγει ωστε να λυθει το προβλημα τους.
Εφτυχως υπαρχουν και χρηστες οπως ο mouse που ειναι καλοπροαιρετοι εχουν και γνωσεις και διαθεση να βοηθησουν και βλεπουν τα πραγματα και αντικειμενικα και ερευνωντας τα η βασιζομενοι στην εμπειρια τους εκφερουν αποψη και βοηθουν σε αντιθεση με αλλους που χωρις να το ψαξουν καν το μονο που γνωριζουν παρα πολυ καλα ειναι η ειρωνια ο χλευασμος και οι προσωπικες επιθεσεις.
Καλο βραδυ σε ολους και καλη συνεχεια.
Σημασία έχει ότι λύθηκαν οι απορίες σου (διότι πρόβλημα τελικά δεν υπήρχε) και μπορείς πλέον να απολαύσεις τον δέκτη σου που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικός....
Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις αρκεί να είμαστε όλοι καλοπροαίρετοι, άλλωστε όλα τα παιδιά εδώ αφιερώνουν τόσο χρόνο για να βοηθήσουν και εμάς τους υπόλοιπους αδαείς του χώρου και ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους πούμε.
Καλό σου βράδυ και καλές θεάσεις !!!

Reaction score
114

Oλοι οι υπολοιποι ειμαστε μια χαρα.
Εγγραφες εχουμε δοκιμασει,ξερουμε να κανουμε, για blind scan ετοιμαζομαστε για την Παρασκευη που αρχιζει το Μουντιαλ για κανα HD feed.
Το μονο προβλημα που εχουμε ειναι απο ποιο ΗD καναλι θα θουμε τους αγωνες.

ΑRD DAS ERSTE HD 19*E
AL JAZEERA HD 7*W
ITV HD 28*E
TF1 HD 19*E
TRT HD 42*E
SPORT TV HD 30*W
C+ Spain HD 19*E

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members